Salvestrol Platinum 60cps NATURE'S DEFENSE

Producator: NATURE'S DEFENSE
Brand: NATURE'S DEFENSE
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 408.25 lei
Pret remediu.ro:
355.00 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
35 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Salvestrol Platinum este un citostatic natural, conceput și optimizat pentru faza curativă, de tratare a cancerului, formula de 2000 de puncte fiind foarte concentrată în salvestroli.


Salvestrolii sunt substanțe (stilbenoizi, stilbene, acizi carboxilici, bioflavonoizi) produse în mod natural de plante pentru a se apăra de factori patogeni (fungi, viruși, bacterii, raze ultraviolete, insecte), reprezentând practic sistemul imunitar al plantelor
. A
parțin grupei fitoalexinelor și au un gust amar sau acru-înțepător, găsindu-se în concentrații apreciabile în special în părțile plantelor organice (bio), netratate cu pesticide, care intră în contact cu factorii care le pot dăuna: părțile externe ale rădăcinilor, cojile de fructe, frunzele și semințele. În organismul uman, salvestrolii au un efect de inhibare și distrugere a celulelor canceroase, fără a afecta în vreun fel celulele sănătoase. Mai mult decât atât, aceștia ajută la eliminarea oricărei celule care a deviat de la activitatea pentru care a fost inițial creată.
Dieta omului modern, care consumă plante (fructe, legume, zarzavaturi, etc.) pesticidate și soiuri noi hibridizate și sărăcite în nutrienți, este cu până la 90% mai săracă în salvestroli decât dieta de acum 50-100 de ani,
ajungând cu mare dificultate la 20 de puncte pe zi de salvestroli. Acest fapt ar putea explica destul de ușor explozia de cancer din zilele noastre. Persoanele care includ în alimentație porții suficiente (minim 3 pe zi) de plante bio, precum: spanac, varză, castravete, vinete, dovleac, țelină, ardei, fructe de pădure (afine, mure, zmeură, etc.), pepene galben, ananas, struguri, mere, prune, citrice, smochine, busuioc, păpădie, pătrunjel, mărar, salvie, mentă, rozmarin, etc., sunt mult mai bine protejate împotriva cancerului de orice tip decât persoanele care au o alimentație bazată exclusiv pe fructe, legume și ierburi tratate și stropite, precum și pe alimente procesate. Însă, chiar și cu o dietă organică, în condițiile în care solurile nu mai sunt la fel de bogate în nutrienți ca acum 100 de ani, poluarea este mult mai mare, factorii carcinogeni sunt mult mai mulți, iar soiurile de plante cultivate în prezent, chiar și bio, nu mai sunt în totalitate cele străvechi, ci sunt în mare parte soiuri noi, hibridizate, sărăcite în fitonutrienți, pentru a obține cantități mari de salvestrol este necesar să luăm un supliment alimentar pe bază de salvestroli.

 

Legume bio

 

CUM AU FOST DESCOPERIȚI ȘI CUM ACȚIONEAZĂ SALVESTROLIILa începutul anilor ′90, profesorul și cercetătorul englez Dan Burke, împreună cu echipa sa de cercetare de la Universitatea din Aberdeen, a făcut o descoperire deosebit de importantă - enzima CYP1B1 a citocromului P450, necunoscută până atunci. Lucrul cu adevărat remarcabil a fost faptul că enzima putea fi găsită numai în celulele canceroase umane și deviante de toate tipurile, nu și în celulele sănătoase normale.
Profesorul Burke, împreună cu
profesorul chimist clinician Gerry Potter, de la Universitatea din Montfort, și-au pus întrebarea dacă nu cumva în alimente există compuși naturali care odată activați de enzima nou descoperită pot deveni citostatici.
«Se estimează că aproximativ 1000 de celulele canceroase se dezvoltă în organism în fiecare zi. Acestea sunt, în general, îndepărtate rapid și eficient și nu conduc la formarea de tumori. Decât să ne întrebăm de ce oamenii fac cancer, ar fi mai corect să ne întrebăm de ce oamenii NU fac cancer», și-au spus Potter și Burke. Pe baza acestui raționament, profesorii au început cercetarea și au indentificat mai mult de douăzeci de fitonutrienți în fructe, legume și ierburi organice, care aveau ca numitor comun, odată activați de enzima CYP1B1, capacitatea de a intoxica celulele canceroase de orice tip și de a le provoca moartea. Fitonutrienții respectivi - care formează un grup farmacofor de substanțe înrudite chimic - au primit numele de salvestroli.

Mecanismul de actiune al salvestrolilor

Enzima CYP1B1, care este și marker tumoral, există numai în celulele deviante, canceroase, mutagene, nu și în cele sănătoase, normale, fapt pentru care acțiunea salvestrolilor este selectivă, acționând ca citostatici naturali, netoxici, doar pentru celulele anormale. Celulele sănătoase utilizează salvestrolii ca nutrienți.

Profesorul Burke descrie Salvestrolul ca fiind „cea mai importantă descoperire în nutriţie
de la descoperirea vitaminelor încoace”.


INDICAȚII TERAPEUTICESalvestrol Platinum (2000 de puncte per capsulă), de la Hypernatura, complex fitonatural dezvoltat în urma testelor efectuate în laboratoarele de cercetare pe țesuturile tumorale, este indicat în tratamentul tuturor tipurilor de cancer, inclusiv în metastaze și forme terminale.
Salvestrolii, însă, sunt substanțe polivalente. Stimulează sistemul imunitar, reduc stresul oxidativ provocat de radicalii liberi, reduc inflamația din organism și îmbunătățesc starea de sănătate per ansamblu. Odată ajunși în organismul uman, aceștia vor ajuta și la eliminarea tuturor celulelor afectate de acțiunea ciupercilor, virușilor și a bacteriilor - a oricărei celule care a deviat de la activitatea pentru care a fost inițial creată, protejând totodată celulele sănătoase de acțiunea agenților patogeni și a radicalilor liberi.
Salvestrolii s-au dovedit a fi benefici și în boli autoimune, boli digestive, boli neurodegenerative, boli infecțioase (bacteriene, fungice, virale) și alte patologii. Consumați regulat, au un efect de întinerire, încetinind într-o oarecare măsură procesul de îmbătrânire, de uzare a organismului.COMPOZIȚIE SALVESTROL PLATINUM 60CPS NATURE'S DEFENSE

 

 

1 capsulă vegetală conține 2000 de puncte de salvestroli. Ce înseamnă puncte de salvestroli?
Au fost realizate de către cercetători două formule de salvestroli: Salvestrol Shield 350 de puncte (destinat prevenirii cancerului), și Salvestrol Platinum 2000 de puncte (destinat fazei curative de tratament a cancerului). Aportul de salvestroli este cuantificat în număr total de puncte de salvestroli, exprimarea fiind mai corectă decât în miligrame de ingrediente active, pentru că salvestrolii din plante au potențe diferite. Punctele de salvestrol sunt practic un concept nou de sistem de măsurare și standardizare la administrarea unui amestec cu potențe diferite.
Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de plante, incluzând un amestec propriu de citrice, extract de semințe de struguri, extract de dovleac japonez Kabocha și excipienți din făină de orez. Nu s-au folosit ingrediente tratate cu pesticide, fungicide sau ingrediente modificate genetic.

NOTĂ: Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, acestea neindicând o modificare a eficacității sau siguranței produsului. Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.
PRODUCĂTOR: Nature's Defense, Noua Zeelandă.
UNIC IMPORTATOR și DISTRIBUITOR pentru România: SC. Hyperfarm SRL.MOD DE ADMINISTRARESe administrează în orice formă de cancer, în faza curativă, de tratament:
PENTRU FORME NU FOARTE GRAVE ȘI NU FOARTE AVANSATE:
2 capsule pe zi, 4000 de puncte de salvestroli, dimineața, cu 30 de minute înainte de micul dejun, pe stomacul gol;
PENTRU FORME FOARTE GRAVE ȘI AVANSATE: 4 capsule pe zi, 8000 de puncte de salvestroli (2 capsule cu 30 de minute înainte de micul dejun și 2 capsule cu 30 de minute înainte de masa de prânz, pe stomacul gol).
Durata curei este de minim 3 luni. După cele 3 luni, administrarea poate continua pe o perioadă nedeterminată, în funcție de cum va evolua boala. Pentru eliminarea riscului de recidivă, se recomandă administrarea unei doze de întreținere, de o capsulă pe zi, cu 30 de minute înainte de micul dejun, pe stomacul gol.
Pentru a administra Salvestrol Platinum copiilor sub 12 ani cereți sfatul medicului.

Dacă sunteți o persoană sănătoasă (care nu a suferit niciodată de cancer, nu aveți antecedente personale, nici în familie), și doriți să preveniți instalarea cancerului, puteți folosi formula de 350 de puncte, Salvestrol Shield.

PENTRU BOLI DE PIELE: cancer de piele (melanom), infecții fungice, negi, dermatită seboreică, psoriazis, arsuri solare, pigmentare anormală a pielii, eczeme, carcinom cu celule scuamoase și bazale, leziuni benigne, etc., se recomandă administrarea de Salvestrol Platinum capsule alături de aplicarea locală a cremei LypoSalve Adaptive Skin Care, o formulă cu salvestroli lipozomali care se absoarbe ușor și are o acțiune localizată rapidă.
Salvestrolii lipozomali topici (aplicați pe piele) au în timp un efect antiaging local. Asigură și o oarecare protecție solară.

 

 ATENȚIONĂRI • Salvestrolii NU dăunează organismului, nu sunt toxici, nu au efecte secundare.
 • Pentru a amplifica la maxim absorbția intestinală a salvestrolilor, înainte de a începe cura cu Salvestrol Shield sau Platinum, puteți face o cură de trei zile de eliminare a biofilmului intestinal și a reziduurilor cu protocolul Vitamunda Colon HyperDetox.
 • Salvestrol Shield sau Platinum poate fi consumat în același timp cu alte tratamente alternative (homeopate, acupunctură, etc.) și chiar cu chimioterapie și radioterapie. Utilizat în aceeași zi cu chimio și radioterapie sensibilizează celulele canceroase. Pentru un efect anticancerigen și mai sporit poate fi administrat împreună cu Lipozomal Curcumin 95% de la Hypernatura și Lipozomal Vitamina C de la Hypernatura.
 • Activitatea enzimei CYP1B1 de a transforma salvestrolii în substanțe anticancerigene se reduce cu aproximativ 50% dacă în organism există o carență de magneziu. Lipozomal Magneziu de la Hypernatura poate corecta o eventuală carență. Forma lipozomală a magneziului asigură până la 99% absorbție direct în celulele organismului, impactul terapeutic fiind maxim.
 • Este important să nu suferiți de anemie feriprivă. Carența de fier scade eficacitatea enzimei CYP1B1.
 • Evitați administrarea salvestrolilor în a doua jumătate a zilei. Enzima CYP1B1 are activitatea cea mai intensă, conform studiilor, în prima parte a zilei.
 • 4000 sau 8000 de puncte de salvestroli asigură un efect puternic de distrugere a celulelor canceroase.
 • Pe timpul tratamentului cu Salvestrol Shield sau Platinum este indicat să se renunțe la fumat, la consumul de alcool și la consumul de sucuri care nu sunt naturale, cum ar fi cele carbogazoase. Dacă nu puteți renunța complet, deși ar fi bine pentru eficiența maximă a tratamentului, reduceți cât puteți de mult consumul și administrați-vă capsulele de salvestrol cu 2-3 ore înainte să fumați sau să consumați alcool și sucuri carbogazoase. De asemenea, pe cât se va putea, este indicat să se renunțe la alimentele foarte procesate și la fructele și legumele tratate cu pesticide.
 • Luați Salvestrol Shield sau Platinum înainte cu 2 sau 3 ore față de medicamentele de sinteză pe care le utilizați pentru ca efectul să se instaleze rapid.
 • NU VĂ ADMINISTRAȚI Salvestrol Shield sau Platinum împreună cu: ginkgo biloba, suc de grapefruit, sunătoare, canabis (marijuana), resveratrol, ginseng, amigdalină (vitamina B17), hesperidină, metformin, fungicide, calciu d-glucarat.
 • SPORESC ABSORBȚIA ȘI EFICACITATEA salvestrolilor: biotina (vitamina B8), niacina (vitamina B3), magneziul, seleniul, vitamina C și probioticele. Dacă urmați și radio sau chimioterapie, nu vă administrați biotină.
 • Salvestrolii pot fi folosiți și pentru tratarea animalelor. De exemplu, la câini sunt metabolizați mai rapid și sunt mai eficienți decât la oameni. Se administrează o capsulă pe zi pentru fiecare 40 de kg. În funcție de răspuns, se crește treptat doza până la 2 capsule de Salvestrol Platinum pe zi.
 • Urmați sfatul unui medic dacă aveți probleme de sănătate.
 • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

 

CONTRAINDICAȚIIA nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente.
A se păstra ferit de căldură și umiditate în ambalajul original.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, fără acordul medicului sau a terapeutului.
A nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
Nu consumați dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Salvestroli 2000 de puncte

Alte produse similare

Parerile clientilor

extraordinar
produs de nota 100 prezentare de nota 200 multumesc, mi-am marit cultura generala sunteti niste profesionisti
scrisa de Nuta Gabriel / 30.07.2020 23:29

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Vitamina c 1000 mg
100cps SOLGAR

81.91 lei
Salvestrol Platinum de la NATURE'S DEFENSE are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 355.00 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Circulator si contine salvestroli 2000 de puncte. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Salvestrol Platinum 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURE'S DEFENSE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre salvestroli 2000 de puncte:

Nu am gasit vreun articol relevant.