Salviasept kids tuse comprimate moi de supt 24cpr ZDROVIT

Producator: ZDROVIT
Brand: ZDROVIT
Forma prezentare: comprimate, 24 buc
Pret magazine: 53.39 lei
Pret remediu.ro:
46.43 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

 Ameliorează tusea, reduce frecvenţa tusei, facilitează expectoraţia;ingredientele învelesc mucoasa gâtului cu un film protector, ameliorând tusea; datorită proprietăților sale, produsul protejează mucoasa de influența nocivă a factorilor iritanți (precum aerul uscat, rece sau poluat), reducând frecvența refluxului de tuse;îmbunătățește hidratarea gâtului și facilitează expectorarea mucusului; mulţumită proprietăților calmante, ajută la restabilirea echilibrului mucoasei iritate de tuse; rădăcina de Nalbă-mare conține substanțe mucilaginoase care acoperă uniform mucoasa gâtului și a cavității bucale, umezind și protejând de acțiunea nocivă a factorilor iritanți recomandat pentru ameliorarea tusei și reducerea frecvenței acesteia la copii, ca adjuvant în facilitarea expectorației, persoanelor care suferă de uscăciunea mucoasei bucale.

Ingrediente active per comprimat:
Extract moale de Lichen Islandez, extract moale din rădăcină de Nalbă-mare, vitamina C (acid ascorbic).
Altele: gumă arabică, îndulcitori: sorbitol și maltitol, aromă, acid citric, ceară de albine, acesulfam-K, sucraloză, apă.
Aromă de cola.

Mod de utilizare:
Copii cu vârsta peste 3 ani - 1 comprimat moale de supt de 3 ori pe zi. Timpul de utilizare depinde de durata afecțiunii.
Dacă după 5 zile de utilizare nu se observă nicio îmbunătățire, se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Stress CTRL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Stomachon
30cps BENELUX

82.97 lei
Salviasept kids tuse comprimate moi de supt de la ZDROVIT are un gramaj de 24cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 46.43 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Tuse si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Salviasept kids tuse comprimate moi de supt 24cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ZDROVIT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.