Sampon antimatreata 200ml AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret magazine: 24.44 lei
Pret remediu.ro:
21.25 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Åžamponul antimatreata ALOE ANTIDANDRUFF HAIR CLEANSER este produs dupa o reteta ayurvedica si contine extract din Aloe, Neem, Fenicul si Nuci de sapun, plante folosite in medicina ayurvedica pentru mentinerea sanatatii parului. Actioneaza delicat, dar eficient asupra pielii capului, regleaza secretia de sebum, calmeaza iritatiile, inflamatiile si elimina matreata fara a afecta pH-ul scalpului. Curata parul in mod natural si complexul de principii active din extractele de plante din sampon stimuleaza cresterea parului asigurand stralucire si volum. Extractul din neem are proprietati antibacteriene si antifungice indepartand microorganismele responsabile de formarea matretii sau a altor inflamatii ale foliculului pilos. Extractul din seminte de fenicul are actiune antibacteriana, antifungica si antiinflamatoare, fiind util in ingrijirea pielii uscate si calmarea iritatiilor lasand pielea elastica si neteda. Substantele active din Nucile de sapun (saponinele) curata eficient si foarte bland scalpul si  parul prevenind deshidratarea si modificarea pH-ului pielii. Extractul din frunze de Aloe vera hidrateaza pielea capului si ajuta la protejarea parului uscat. Utilizarea regulata a samponului reda un aspect sanatos parului si elimina matreata in doar cateva saptamani. Aceasta combinatie de principii active recomanda samponul chiar si pentru ameliorarea manifestarilor neplacute care apar in dermatita seboreica.

Mod de utilizare: Masati parul umed si pielea capului cu o cantitate adecvata de sampon si il lasati sa actioneze 10 minute, apoi se clateste bine cu apa. Se repeta daca este cazul.

Atentionari: A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la 5-25ºC. A se folosi, de preferat, inainte de data inscriptionata pe eticheta flaconului. Pentru uz extern.

Ingrediente:

  • Sapindus trifoliatus (Nuci de sapun), extract din fructe;
  • Azadirachta indica (Neem), extract din frunze;
  • Foeniculum vulgare (Fenicul), extract din seminte;
  • Aloe vera (Aloe), extract din frunze;
  • Miere;
  • Lauril eter sulfat de sodiu (S.L.E.S.).
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Neem
Reetha
Fenicul
Aloe Vera
Miere de albine

Alte produse similare

Margusa, purificator… AYURMED
Margusa, purificator…
AYURMED
Daitab, hipoglicemiant… AYURMED
Daitab, hipoglicemiant…
AYURMED
Margusa AYURMED
Margusa
AYURMED
Daitab AYURMED
Daitab
AYURMED
Fitodiabetin STEAUA DIVINA
Fitodiabetin
STEAUA DIVINA
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Neem PRO NATURA
Neem
PRO NATURA
Crema propolis… PRO NATURA
Crema propolis…
PRO NATURA
Pancreas stimulent INDIAN HERBAL
Pancreas stimulent
INDIAN HERBAL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Non dolor
50ml AYURMED

34.66 lei
Sapun scrub anticelulitic
120gr TECHIR

16.24 lei
Ciocolata calda organica
300gr UNICORN NATURALS

39.11 lei
Sampon antimatreata de la AYURMED are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.25 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea parului si contine neemreetha, fenicul, aloe vera, miere de albine, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sampon antimatreata 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AYURMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre neem:

Nu am gasit vreun articol relevant.