Sampon pentru copii cu flori de tei cu 11 plante 150ml FAVISAN

Producator: FAVISAN
Brand: FAVISAN
Forma prezentare: lichid, 150 ml
Pret magazine: 24.69 lei
Pret remediu.ro:
21.47 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Produsul confera sopalare delicata si hidratare chiar si pentru pielea sensibila a copiilor. Florile de tei au proprietati antiinflamatoare si de imbunatatire a aspectului pielii, caolmand si relaxand. Extractul din 11 plante prezinta proprietati antiinflamatoare si dezinfectante, stimuleaza circulatia sanguina, este calmant, emolient, decongestionant.

Mod de utilizare: Se toarna putin sampon in palma, se aplica pe parul ud si se maseza apoi se clateste cu apa.

Ingrediente: Aqua, ammonium lauryl sulfate, sorbitol, sodium chloride, sodium lactate, Tilia cordata flower extract, extract 11 plante (Calendula officinalis, Viola tricoloris, Matricaria chamonilla, Hippophae rhamnoides, Chilea millefolium, Lavandula angustifolia, Acorus calamus, Thymus ssrpillum, Articum lappa, Urtica doica, Mellotus  officinalis), theobroma cacao seeds butter*, natural aroma, Argania Spinosa Kernel oil, acid lactic.

Testat dermatologic

Fabricat in UE

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Astragalus 9000
60cps PROVITA

87.88 lei
Noni
60cpr DACIA PLANT

41.29 lei
Sampon pentru copii cu flori de tei cu 11 plante de la FAVISAN are un gramaj de 150ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.47 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijire copii si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sampon pentru copii cu flori de tei cu 11 plante 150ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FAVISAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.