Sampon pentru par uscat cu aloe si brusture 250ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: lichid, 250 ml
Pret vechi: 30.13 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
27.72 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Șamponul natural de la VivaNatura pentru par uscat ofera hidratarea optima necesara acestui tip de par.

Plantele medicinale: brusture, urzica, menta, tataneasa, mesteacan, salcie, din noua formula a samponului natural VivaNatura, contin o mare varietate de vitamine si antioxidanti, vitale pentru sanatatea parului si a scaplului. Aloe vera renumita pentru proprietatile sale vindecatoare si regenerante, calmeaza pielea uscata si iritata a scalpului, fortifica radacinile parului si impiedica astfel caderea acestuia. Brusturele hraneste si stimuleaza cresterea parului, este un bun tonic capilar, contine vitaminele din complexul B, fiind un remediu tradtional pentru ingrijirea parului. Șamponul contine, de asemenea, ulei de ricin, folosit de secole in scopuri terapeutice, ofera multiple beneficii datorita concentratiei mari de acizi grasi nesaturati. Șamponul confera luciu si volum parului uscat si tern precum si un aspect sanatos. Parul devine suplu, matasos si usor de pieptanat, isi recapata elasticitatea si rezistenta.

Mod de intrebuintare: prima aplicare se realizaza pe parul umed si se clateste. La a doua aplicare se maseaza usor la radacina firului de par si se lasa sa actioneze cateva minute, apoi se clateste cu apa din abundenta.

Ingrediente:Aqua(apa), Betaine, Sodium cocoamphoacetate, Aethilicum alcohol, Potassium cocoate, Melaleuca alternifolia leaf oil(ulei de Tea-Tree), Phytic acid, Xanthan gum, Glyceryl laurate, Parfum , Sapindus mukorossi fruit extract(nuci de sapun), Sodium benzoate, Potassium sorbate, Glyceryl oleate, Sodium chloride(sare), Cyamopsis tetragonoloba gum(guar gum), Ricinus communis seed oil(ulei de ricin), Glyceryl stearate citrate, Mentha piperita oil(ulei de menta), Citrus limon oil(ulei de lamaie), Arctium lappa root extract(brusture), Inula helenium extract(iarba mare), Salix alba leaf extract(salcie), Betula pendula extract(mesteacan), Urtica dioica extract(urzica), Symphytum officinalis extract(tataneasa), Curcuma longa extract(turmeric), Aloe vera callus extract, Citric acid
Contine 99% substante de origine naturala (considerand cocamidopropyl betaine – derivat vegetal din cocos ca fiind de origine naturala).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Apa
Brusture
Urzica
Menta
Tataneasa
Mesteacan
Salcie
Aloe Vera
Tea tree
Ricin
Lamaie
Iarba mare
Turmeric

Alte produse similare

Sampon antimatreata… VIVA NATURA
Sampon antimatreata…
VIVA NATURA
Lotiune purificatoare… VIVA NATURA
Lotiune purificatoare…
VIVA NATURA
Crema antivergeturi… VIVA NATURA
Crema antivergeturi…
VIVA NATURA
Cough kalp INDIAN HERBAL
Cough kalp
INDIAN HERBAL
Extract glicerinat… PLANTAVOREL
Extract glicerinat…
PLANTAVOREL
Extract de cretisoara PLANTAVOREL
Extract de cretisoara
PLANTAVOREL
Extract glicerinat… PLANTAVOREL
Extract glicerinat…
PLANTAVOREL
Extract glicerinat… PLANTAVOREL
Extract glicerinat…
PLANTAVOREL
Apa de trandafir HERBALSANA
Apa de trandafir
HERBALSANA

Parerile clientilor

Excelent
Foarte natural si hidratant
scrisa de mihalache_sorina80 / 12.01.2016 16:40

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema pentru maini alexandra
200ml HOFIGAL

24.82 lei
Balsam pentru par cu aloe si tataneasa
250ml VIVA NATURA

29.44 lei
Sampon pentru par uscat cu aloe si brusture de la VIVA NATURA are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.13 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea parului si contine apabrusture, urzica, menta, tataneasa, mesteacan, salcie, aloe vera, tea tree, ricin, lamaie, iarba mare, turmeric, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sampon pentru par uscat cu aloe si brusture 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.