Sampon siberian impotriva caderii parului cu propolis de brusture 550ml BUNICA AGAFIA

Producator: ANELLO
Brand: BUNICA AGAFIA
Forma prezentare: lichid, 550 ml
Pret magazine: 22.31 lei
Pret remediu.ro:
19.40 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Sampon delicat, recomandat in cazul caderii parului. Reduce semnificativ caderea firelor de par, contibuie la indesirea lor, protejeaza impotriva deteriorarii si despicarii. Regenereaza, revitalizeaza, hraneste parul si scalpul.
Se poate utiliza zilnic.

Nu contine SLS, parabeni si silicon.

Materiile prime vegetale provin din zonele curate ale Siberiei si din regiunea Baikal. Formula creata pe baza celor mai bune retete ale bunicii Agafia (Agafia Ermakova)-“vindecatoarea din Siberia”.

La prepararea samponului s-au utilizat concentratii mari de: propolis obtinut din polenul adunat de albine din brusture, urzica, musetel, conuri de hamei si rasina de muguri de salcie; miere de tei cu adaos de extract organic de nalba mare; uleiuri esentiale de chimen si salvie.

Alte substante active prezente in compozitie: rasina de pinus palustris, extract de polen, extract de sapunarita, ceara de albine, panthenol (provitamina B5), niacinamide (vitamina PP).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Toate sampoanele de la Bunica Agafia sunt bune. Nu contin SLS si parabeni nici silicon. Pacat ca pasta de dinti nu mai aduce furnizorul.
scrisa de Ildiko / 14.12.2018 20:02
Prima data folosesc, dar produsele de la Bunica Agafia sunt bune
scrisa de Ildiko / 19.08.2018 17:08

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Sampon siberian impotriva caderii parului cu propolis de brusture de la BUNICA AGAFIA are un gramaj de 550ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.40 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sampon siberian impotriva caderii parului cu propolis de brusture 550ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BUNICA AGAFIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.