Sampon solid cu pelin si ricin 90gr SAVONIA

Producator: SAVONIA
Brand: SAVONIA
Forma prezentare: solid, 90 gr
Pret magazine: 13.08 lei
Pret remediu.ro:
11.37 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Utilizare: par fragil

Proprietati: revigorant, regenerant

100% Natural, realizat manual, prin metoda "la rece"

Pentru a crea acest sampon, ne-am intors in Taramul Plantelor Medicinale, ne-am lasat ispititi de un miros intens si am ajuns numaidecat la un arbust de pelin. Intalnirea a fost prolifica, deoarece i-am aflat virtutile si l-am adaugat in samponul nostru infuzandu-i frunzele, pentru a trata un scalp sensibil si pentru a intari firul de par. Uleiul de ricin nu putea lipsi dintr-un sampon Savonia, caci efectul sau regenerant este de neegalat. Uleiurile esentiale de lavanda si menta creeaza o chimie care calmeaza si revigoreaza scalpul deopotriva.

Continut: apa, ulei de masline saponificat, ulei de floarea soarelui saponificat, ulei de cocos saponificat, ulei de palmier saponificat, unt de shea organic saponificat, ulei de galbenele saponificat, ulei de ricin nesaponificat, ceai de pelin, ulei esential de menta, ulei esential de lavanda, zahar brun.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pelin b119
70cps FAVISAN

29.62 lei
Pelin
30cps PRO NATURA

12.79 lei
Sampon solid cu pelin si ricin de la SAVONIA are un gramaj de 90gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 11.37 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sampon solid cu pelin si ricin 90gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SAVONIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.