Sancol 60cps HOFIGAL

Producator: HOFIGAL
Brand: HOFIGAL
Forma prezentare: gelule, 60 buc
Pret magazine: 33.6 lei
Pret remediu.ro:
29.22 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Compozitie: o capsula contine 200 mg ulei de armurariu (Cardui oleum), 300 mg ulei de catina (Hipopphae oleum), 100 mg ulei de peste, 5,73 mg vitamina E (48% *DZR), 1,83 mg ulei volatil de salvie (Salviae aetheroleum), 1,22 mg ulei volatil de cimbru (Thymi vulgaris aetheroleum), 1,22 mg ulei volatil de fenicul (Foeniculi aetheroleum) si excipienti (gelatina, glicerina, apa purificata) pana la 800 mg.
*DZR – doza zilnica recomandata

Produsul Sancol este realizat pe baza asocierii de uleiuri grase vegetale bogate in acizi grasi esentiali omega 3, caroteni (beta-caroten, licopen), vitamine liposolubile (E, A, D, F, K), compusi polifenolici, fitosteroli, lecitine, enzime, acizi triterpenici, lipoproteine.
Întregul complex de structuri compatibile din formula a dus la obtinerea unui produs natural util  suplimentarii dietei, usor asimilabil, cu rol depurativ eficient in procesele de eliminare a substantelor daunatoare organismului, cu proprietati antioxidante si antiinflamatoare care intervin in blocarea metabolizarii unor compusi lipidici cu formare de prostaglandine si leucotriene responsabile de aparitia proceselor inflamatorii, dar si in inhibarea procesului de carcinogeneza, in protejarea si regenerarea mucoasei tubului digestiv de la nivelul colonului;
- sustine sanatatea tubului digestiv in general si a colonului in special;
- inhiba declansarea proceselor oxidative ce duc la aparitia unor tulburari functionale la nivelul colonului, confera proprietati de regenerare a tesutului sanatos;
- combate procesele inflamatorii prin blocarea cailor metabolice ale acidului arahidonic (inhiba actiunea enzimelor ciclooxigenaza si 5-lipoxigenaza);  
- imbunatateste dezvoltarea microorganismelor specifice florei normale, utile la nivelul intestinului gros, inhiband dezvoltarea florei patogene.
Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
În sarcina si perioada de alaptare, la copii pana la 7 ani este necesara recomandarea medicului.
La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Mod de administrare: Adulti: cate 1 - 2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de mesele principale.
Copii peste 7 ani: cate 1 capsula de 2 - 3 ori pe zi inainte de mesele principale.
Se administreaza timp de 30 - 40 zile, in cate 3- 4 cure pe an; in tulburari de tranzit intestinal severe se recomanda asocierea cu produsul Comprilax.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Armurariu200.00mg
Catina alba300.00mg
Ulei de peste100.00mg
Vitamina e5.73mg
Salvie1.83mg
Cimbru1.22mg
Fenicul1.22mg

Alte produse similare

Armuhep HOFIGAL
Armuhep
HOFIGAL
Complex detoxifiant… HOFIGAL
Complex detoxifiant…
HOFIGAL
Hepastim HOFIGAL
Hepastim
HOFIGAL
Protector hepatic… HOFIGAL
Protector hepatic…
HOFIGAL
Redigest HOFIGAL
Redigest
HOFIGAL
Redigest plus HOFIGAL
Redigest plus
HOFIGAL
Tinctura de armurariu HOFIGAL
Tinctura de armurariu
HOFIGAL
Omega 3 & omega… HOFIGAL
Omega 3 & omega…
HOFIGAL
Omega 3 & omega… HOFIGAL
Omega 3 & omega…
HOFIGAL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Sancol de la HOFIGAL are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 29.22 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria si contine armurariucatina alba, ulei de peste, vitamina e, salvie, cimbru, fenicul, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sancol 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HOFIGAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.