Sapun lavanda si ylang-ylang 90gr SAVONIA

Producator: SAVONIA
Brand: SAVONIA
Forma prezentare: solid, 90 gr
Pret magazine: 15.28 lei
Pret remediu.ro:
13.29 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Uleiuri saponificate: ulei de măsline, ulei de gălbenele, ulei de cocos, ulei de palmier, unt de shea și unt de cacao.
Ingrediente: ulei esențial de lavandă, ulei esențial de ylang-ylang, ulei esențial de patchouli și argilă albă.
Ingrediente (INCI): aqua, olive oil, coconut oil, palm oil, calendula officinalis flower extract, butyrospermum parkii, tehobroma cacao (cocoa) seed butter, lavandula angustifolia oil, cananga odorata oil, pogostemon cablin oil, kaolinite.

Am gândit astfel o rețetă care vine în ajutorul tenului gras, dar care este potrivită și pentru alte tipuri de piele.Argila albă și-a găsit locul firesc, căci are efecte de vindecare a pielii iritate și cicatrizează celulele afectate. Un adevărat miracol pentru frumusețea corpului, are o remarcabilă putere de a absorbi excesul de sebuum de la suprafața epidermei. În plus, hrănește fiecare por cu minerale, aluminiu și siliciu, la care se adaugă silicații de magneziu și de calciu.

Florile de lavanda își au legenda în vremuri străbune, pentru puterea lor miraculoasă asupra pielii. Au fost folosite de multe veacuri în ameliorarea rănilor, având efecte antiinflamatorii și antimicrobiene asupra pielii. Iar parfumul lor, oh, parfumul lor a fost folosit dintotdeauna pentru relaxarea corpului. Lavanda induce un somn odihnitor, de aceea vă recomandăm să folosiți săpunul nostru mai ales la dușul de seară, dinainte de culcare. Liniștește psihicul, calmează și detensionează mușchii.

Floarea de ylang-ylang își aduce contribuția nu doar cu notele dulci ale parfumului, (nu degeaba este denumită ”Regina lumii parfumurilor”) ci în acest săpun are rol de creștere a elasticității țesuturilor, ajutând în același timp și la reglarea secreției de sebuum și calmarea pielii sensibile. În plus,  ylang-ylang-ul, cu senzuala-i aromă, este vestit ca fiind afrodisiac.

Vă dăruim săpunul cel mai duios cu pielea. Este purificator și hrănitor, cu parfum pasionant de flori și chip primăvăratic. Este delicat, foarte emolient, lăsând pielea netedă și moale. Poate fi folosit cu încredere de întreaga familie!

Un adevărat răsfăț natural pentru piele, generos în a dărui energie pozitivă.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Lavanda

Alte produse similare

Sare de baie cu… SAVONIA
Sare de baie cu…
SAVONIA
Tinctura Alergocalm DACIA PLANT
Tinctura Alergocalm
DACIA PLANT
Antistres DACIA PLANT
Antistres
DACIA PLANT
Emocalm DACIA PLANT
Emocalm
DACIA PLANT
Emocalm forte DACIA PLANT
Emocalm forte
DACIA PLANT
Ceai de lavanda DACIA PLANT
Ceai de lavanda
DACIA PLANT
Tinctura de lavanda DACIA PLANT
Tinctura de lavanda
DACIA PLANT
Tinctura tonic… DACIA PLANT
Tinctura tonic…
DACIA PLANT
Ceai expectorant SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai expectorant
SPECIALISTII PLANTELOR

Parerile clientilor

Un produs foarte bun.
scrisa de Roxana / 28.08.2020 12:57

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ananas
50cps ABOCA

55.78 lei
Zanna ulei vitamina e
10ml SMART NUTRACEUTICAL

15.76 lei
Zanna ulei vitamina a
10ml SMART NUTRACEUTICAL

27.06 lei
Sapun lavanda si ylang-ylang de la SAVONIA are un gramaj de 90gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.29 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Corp si baie si contine lavanda. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sapun lavanda si ylang-ylang 90gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SAVONIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.