Sapun natural cu grapefruit, papaya si kiwi 90gr DEJA VU

Producator: DEJA VU
Brand: DEJA VU
Forma prezentare: solid, 90 gr
Pret magazine: 18.23 lei
Pret remediu.ro:
15.85 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Uleiuri de baza: ulei de masline, ulei de palmier, ulei de cocos, unt de shea, ulei de galbenele
Ingrediente: kiwi, papaya, banane, flori de galbenele
Uleiuri esentiale: ulei natural de grapefruit, ulei de lamaie, ulei de portocala
Proprietatile sapunului: afrodisiac

Fructele Pasiunii
Respira liber, lasa-te purtata de mirosul cu note profunde, orientale al sapunului nostru cu citrice exotice. Inchide ochii si viseaza la soarele unei plaje din Mauritius, Bora-Bora sau Maldive. Acum poti fi oriunde iti doresti tu. Simte briza vantului, simte valurile care imbratiseaza nisipul cald, auriu, asculta cum se lovesc palmierii intre ei, lasa vantul sa-ti zboare palaria, fugi dupa ea. Infige-ti mana in nisipul ud, scalda-ti picioarele in apa turcoaz, lasa spuma marii sa-ti atinga tandru pielea. Soarbe usor dintr-un cocktail perfect, decorat cu o umbreluta perfecta, de-o culoare perfecta, perfect de rece, totul e perfect. Afrodisiac.
Da, un singur dus te poate face sa te simti acolo, pe acea plaja, sub acel soare, in acel parfum de cocktail, caci am pus in sapunul ”Fructele pasiunii” toate bunatatile exotice: papaya, kiwi, portocala, lemon grass si banane. O mireasma inaltatoare, pe care o sorbi cu pofta, iti incalzeste inima si te invita la zbor. Daca zeii s-ar imbaia, ar alege sapunul nostru, va spunem sigur, prea placuta e nuanta deosebita de citrice, prea cremos e sapunul, prea lasa pielea fina, dulce si frumoasa. E sapunul de care pur si simplu te indragostesti, pentru ca nu doar are grija de tine, dar iti ofera de fiecare data o stare de bine, de optimist, ca la inceputul unei iubiri.
Parfumul proaspat al acestui sapun iti va inalta spiritul in fiecare dimineata, ajutandu-te sa incepi o zi plina de optimism, caci viata e frumoasa, iar un strop de pasiune o face si mai placuta.

Iata si de ce am ales aceasta combinatie de ingrediente pentru sapunul natural ”Fructele pasiunii”:
Uleiul esential de grapefruit roz  este extras din Citrus paradisi (cunoscut si sub numele de Citrus racemosa si Citrus maxima var. Racemosa), din familia Rutaceae. Are proprietati de curatare si purificare a pielii, totodata energizand luminos trupul (activeaza circulatia si reinnoieste celulele pielii).  Are rol revitalizant, cu efecte astringente si de tonifiere.
Uleiul esential de portocala indeparteaza stratul de celule moarte ale pielii si ajuta la stimularea productiei de colagen. Folosite in sapunul natural, citricele actioneaza asupra pielii cu un efect tonic si revigorant. Sunt un excelent tratament pentru uniformizarea reliefului pielii mature, sapunul fiind un emolient puternic, care curata si strange porii. Uleiul esential de portocala are un efect de inseninare a pielii si a sistemului nervos (datorita parfumului), mai ales atunci cand ducem lipsa de energie sau suntem usor depresivi, diminueaza oboseala cronica, letargia, epuizarea.
Lemongrass sau iarba de lamaie a fost planta preferata a lui Paracelsus si creste in special in India, in salbaticie, fiind una dintre cele mai valoroase plante medicinale de miii de ani. Ofera sapunului un parfum verde crud, ierbos, usor citric. Are proprietatea de revitalizare si tonifiere a pielii, redandu-i fermitatea si stimulandu-i circulatia sangvina. Poate fi folosit cu succes in combaterea celulitei, are proprietati antimicrobiene, analgezice, antioxidante si anti-fungice.
Bananele sunt o bogata sursa de calciu,  vitamina B si potasiu. Fac pielea stralucitoare si fina, fiind folosite foarte des in tratamentele cosmetice facute in casa. Kiwi protejeaza pielea de radicalii liberi cu ajutorul principalului antioxidant solubil in apa, vitamina C, care abunda in fructul de kiwi, care mai contine vitamina A, E, flavonoizi, carotenoide, potasiu, zinc, acid folic si magneziu. Papaya,  supranumit si “fructul ingerilor”, este binecunoscut pentru puterea lui de a pastra frumusetea si tineretea pielii. Este bogat in magneziu, potasiu, fier, calciu si alte minerale precum si vitamine (contine mai multa vitamina C decat kiwi) A, C, E si are un continut de beta-caroten mai mare decat morcovul.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Kiwi
Papaya
Bananier
Galbenele
Maslin
Palmier
Cocos
Unt de shea
Galbenele
Grapefruit
Lamaie
Portocal

Alte produse similare

Super slim NATURALIA DIET
Super slim
NATURALIA DIET
Ceai din fructe… CELMAR
Ceai din fructe…
CELMAR
Gripe water CHILDLIFE ESSENTIALS
Gripe water
CHILDLIFE ESSENTIALS
Sampon volum cu… COSMETIC PLANT
Sampon volum cu…
COSMETIC PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Super enzymes
30tbl KAL

73.14 lei
Sapun natural cu grapefruit, papaya si kiwi de la DEJA VU are un gramaj de 90gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 15.85 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Corp si baie si contine kiwipapaya, bananier, galbenele, maslin, palmier, cocos, unt de shea, galbenele, grapefruit, lamaie, portocal, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sapun natural cu grapefruit, papaya si kiwi 90gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DEJA VU ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre kiwi:

Nu am gasit vreun articol relevant.