Sapun natural cu urzica si ricin 90gr DEJA VU

Producator: DEJA VU
Brand: DEJA VU
Forma prezentare: solid, 90 gr
Pret magazine: 18.23 lei
Pret remediu.ro:
15.85 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Uleiuri de baza: ulei de masline, ulei de palmier, ulei de cocos, unt de shea, ulei de ricin
Ingrediente: pudra de urzica, tensida solida (sulf + cocos), argila verde.
Uleiuri esentiale: ulei esential de rozmarin, ulei esential de tea tree, ulei esential de ylang-ylang.
Propietati: pentru par bogat

Cosita lui Rapunzel
Trebuie c-o stiti pe Rapunzel. Raiponce, cum i se spune in franceza, e simpaticul personaj Disney care are o poveste tare incalcita. Avea parul lung-lung-lung-lung… (ok, ati priceput :) ) balai si magic. Åži sa stiti ca de-ar fi stiut domnita de sapunul Déjà-Vu facut special pentru orice tip de par, cu siguranta cu el si-ar fi spalat bogat-ai coama. Zau asa! Pentru ca am pus in el tot ce are nevoie un par ca sa arate sanatos, hidratat si regenerat, ba chiar si un strop de magie din cosita lui Rapunzel.
Am ales cu grija ingrediente benefice si hranitoare pentru par si radacina lui, dar si pentru pielea capului (caci si ea este la fel de importanta). Am pus muuult ulei de ricin, care se stie ca-i foarte important, fiindu-i cunoscute proprietatile regeneratoare si nutritive pentru par, urzica (bunica sigur v-a zis cat e de buna), rozmarinul, care stimuleaza cresterea parului si stopeaza caderea lui, argila verde, care reface echilibrul natural al parului absorbind excesul de ulei de la suprafata scalpului, purificand folicul capilar, sulf, cocos si uleiuri esentiale de tea tree si ylang-ylang.
Toate acestea actioneaza bland si protejeaza parul, conferindu-i rezistenta si lasandu-l fin, stralucitor, cu un suav parfum natural (foarte placut). La primele spalari e posibil ca parul sa ramana putin incalcit si usor aspru, dar asta se va remedia dupa cateva spalari, dati-i timp firului de par sa se obisnuiasca cu ingredientele. Dupa cateva luni de folosire veti observa vizibil cum parul se regenereaza si respira mai usor, nemafiind imbacsit de toate produsele cosmetice de pe piata.  Mai ales daca aveti parul vopsit, „Brin de Raiponce” poate face minuni pentru firul de par greu incercat de atatea chimicale.
Este foarte bun pentru parul normal sau gras, uscat sau cu matreata, fiind denumit si „samponul solid pentru toate tipurile de par”. Asteptati-va insa la ceva mai multa spuma decat in cazul samponului si asta datorita uleiului de ricin din compozitie.

Iata si de ce am ales aceasta combinatie de ingrediente pentru sapunul natural „Cosita lui Rapunzel”:
Uleiul de ricin se mai numeste si Palma Christi (Palma Domnului) si este originar din Estul Africii si India, fiindu-i cunoscute inca de pe vremea vechilor egipteni beneficiile pentru par si organism. Uleiul provine din tasarea semintelor unui copacel scund, cu flori rosii, tepoase. Are proprietati antiinflamatoare, de curatare, absorbind toxinele si imbunatatind circulatia sanguina. Marea parte a proprietatilor sale terapeutice vin din concentratia mare de acizi grasi nesaturati. De aceea este ideal pentru scalp (reduce inflamatiile si mancarimile), radacina parului si firul in toata lungimea lui.
Urzica face din acest sapun natural un adevarat cicatrizant care stimuleaza refacerea tesuturilor. Actioneaza bactericid limitand sau inlaturand multiplicarea bacteriilor, fiind si un tonic capilar care combate matreata. Urzica are natura proteica, avand un numar mare de amino-acizi, substante de natura glucidica, amine, steroli, ulei volatil, provitamina A, vitaminele B2, C si K, acid folic, saruri de calciu, fosfati.
Sulful si cocosul din acest sapun au rolul de a combate descuamarea scalpului cauzate de seboree, matreata si alergii. Efectul este intarirea firului de par si curatarea in profunzime a pielii capului. Actioneaza ca un balsam si agent antibacterian, favorizand regenerarea parului.
Argila verde este un derivat din roca siliciu-aluminiu. Aceasta contine mai mult de 20 de minerale diferite, cum ar fi sarurile de siliciu, magneziu, potasiu, calciu, fosfor, micronutrienti, sodiu, multe oligoelemente (molibden, seleniu si zinc). Argila verde este extrasa de la o adancime de 70 de metri, acest proces asigurandu-i puritatea naturala. Asupra parului actioneaza absorbind excesul de ulei de la suprafata scalpului, purificand folicul capilar. Reface echilibrul natural al parului, oferindu-i un sentiment de usurare si prospetime, intarind in acelasi timp firul de par de la bulb pana la varf.
Rozmarinul in compozitia sapunului pentru par este stimulant, purificator, revigorant, expectorant, antioxidant, antispastic, astringent, cicatrizant si reconstructiv. Rolul sau este unul deosebit, fiindca in primul rand stimuleaza cresterea parului, stopand si caderea lui. De asemenea, este un inamic al matretii. Este un tonic ideal mai ales pentru pielea scalpului, stimuland radacina.
Tea tree este un arbore nativ din Australia, caci prefera zonele mlastinoase. Are o scoarta interesanta, care se decojeste, si niste frunze inguste, ca niste ace, iar florile ii sunt albe sau in nuante de roz. Este ideal pentru par datorita compozitiei de terpinene, terpinolene, terpineol, cineole, phelladrene, aromadendrene, viridiflorene, carophylene. Mirosul este pregnant medicinal, cu note lemnoase.
Floare Ylang-ylang  este considerata „floarea florilor” si „regina lumii parfumurilor” – ce statut frumos. Ylang-ylang este un copac tropical care creste mai ales in Insulele Comore cunoscute si sub denumirea de Insulele Parfumului. in Indonezia, Are flori galbene, rosii si mov a caror parfum este deosebit de floral, dulce si seducator (asemanator florii de iasomie). Uleiul esential Ylang-Ylang este recomandat pentru calmarea pielii sensibile si echilibrarea secretiei de sebum. Uleiul esential de ylang-ylang are o aroma senzuala, dulce si intensa, cu un parfum optimist. Proprietatile lui sunt: antidepresiv, afrodisiac, hipotensiv, regulator seboreic, tonifiant al pielii, echilibrant, sedativ nervos, stimulant circulator, si este indicat pentru calmarea pielii sensibile si echilibrarea tenului mixt.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Urzica
Sulf
Cocos
Argila verde
Maslin
Palmier
Unt de shea
Ricin
Rozmarin
Tea tree
Ylang ylang iii

Alte produse similare

Sapun natural cu… DEJA VU
Sapun natural cu…
DEJA VU
Herboprostal 1+1… DACIA PLANT
Herboprostal 1+1…
DACIA PLANT
Tinctura tonic… DACIA PLANT
Tinctura tonic…
DACIA PLANT
Ceai de urzica DACIA PLANT
Ceai de urzica
DACIA PLANT
Tinctura de urzica DACIA PLANT
Tinctura de urzica
DACIA PLANT
Ceai glicemonorm EXPERTI IN EXTRACTE
Ceai glicemonorm
EXPERTI IN EXTRACTE
Bettarax forte ROTTA NATURA
Bettarax forte
ROTTA NATURA
Ceai pentru articulatii… FARES
Ceai pentru articulatii…
FARES
Ceai pentru articulatii… FARES
Ceai pentru articulatii…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de argan presat la rece
500ml HERBALSANA

238.37 lei
Sapun natural cu urzica si ricin de la DEJA VU are un gramaj de 90gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 15.85 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Corp si baie si contine urzicasulf, cocos, argila verde, maslin, palmier, unt de shea, ricin, rozmarin, tea tree, ylang ylang iii, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sapun natural cu urzica si ricin 90gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DEJA VU ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre urzica: