Sapun zori de zii 100gr NATURA BLU

Producator: BLU 03ZONE NATURA
Brand: NATURA BLU
Forma prezentare: solid, 100 gr
Pret magazine: 11.27 lei
Pret remediu.ro:
9.80 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Sapun 100% natural fabricat prin procedeul saponificarii la rece a uleiurilor vegetale.
Mirosul proaspat al zorilor de zi, o combinatie perfecta intre uleiul esential de lamaie si roinita. Acest sapun este o desfatare a  mintii si a trupului.
 


Ingrediente:

sodium olivate, aqua/apa, sodium cocoate, sodium palmate/ uleiurui vegetale saponificate de masline, cocos, palmier, glycerin/ glicerina, butyrospermum parkii butter/ unt de shea, calendula officinalis extract/ extract de galbenele, , melissa officnalis essential oil/ulei esential de roinita, citrus limonum essential oil / ulei esential de lamaie, rubia tinctorum root/ roiba, titanium dioxide/dioxid de titan.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Gel genunchi,spate(antireumatic)  500ml KOSMO OIL
500ml KOSMO OIL

32.93 lei
Sapun zori de zii de la NATURA BLU are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 9.80 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Corp si baie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sapun zori de zii 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURA BLU ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.