Sare marina fina 500gr SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: pulbere, 500 gr
Pret magazine: 5.76 lei
Pret remediu.ro:
5.01 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

CE CONTINE
Este o substanta cristalina care contine 37 de oligoelemente, cu precadere potasiu, calciu si magneziu. Baile cu sare se recomanda pentru tratarea reumatismului si a durerilor articulare.

CUM ACTIONEAZA
Sarea marina era pretuita inca din timpuri stravechi, fiind utilizata in unele culturi ca moneda de schimb. Era folosita in scop terapeutic si pentru infrumusetare. Contine multe minerale necesare organismului ai are un gust puternic, sarat.

CUM SE CONSUMA
Exfolierea cu sare marina, pe langa faptul ca indeparteaza celulele moarte, elimina si impuritatile, bacteriile, hraneste pielea, ofera un aspect placut si activeaza circulatia sangelui. Un amestec eficient pentru intreg corpul, chiar si pentru ten este urmatorul: 3 linguri de sare marina grunjoasa, o lingura de ulei de masline si eventual cateva picaturi de ulei esential de trandafir, se amesteca toate si se maseaza toata suprafata corpului. Il poti folosi cu succes si pentru ten, dar numai daca acesta nu este sensibil sau acneic. Pentru indepartarea matretii, se pun cateva linguri de sare marina in apa si se toarna pe parul uscat. Maseaza scalpul pentru a intra mai bine sarea in piele, lasa sa actioneze, samponeaza si limpezeste bine parul. Acest tratament va indeparta matreata, dar nu ii va mai da voie sa se ingrase la fel de repede si va da parului un aspect sanatos.

ISTORIC
Sarea marina contine iod natural si constituie un condiment de baza in alimentatie. Sarea marina Solaris, cu puritate 99,67%, este extrasa din apa de mare si contine un intreg complex de minerale avand efecte benefice asupra organismului.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Sare marina100.00%

Alte produse similare

Saratele SOLARIS
Saratele
SOLARIS
Saratele picante SOLARIS
Saratele picante
SOLARIS
Sare marina grunjoasa SOLARIS
Sare marina grunjoasa
SOLARIS
Biscuiti animalute… LONGEVITA
Biscuiti animalute…
LONGEVITA
Napolitane cu crema… SLY NUTRITIA
Napolitane cu crema…
SLY NUTRITIA
Napolitana cu crema… SLY NUTRITIA
Napolitana cu crema…
SLY NUTRITIA
Napolitana cu crema… SLY NUTRITIA
Napolitana cu crema…
SLY NUTRITIA
Napolitana cu crema… SLY NUTRITIA
Napolitana cu crema…
SLY NUTRITIA
Napolitana cu crema… BIO BENEFIQUE
Napolitana cu crema…
BIO BENEFIQUE

Parerile clientilor

o parere f buna
scrisa de danatisianu / 01.10.2012 11:54

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Sare marina fina de la SOLARIS are un gramaj de 500gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 5.01 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Sare, zahar si indulcitori si contine sare marina. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sare marina fina 500gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLARIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.