Seleniu organic 60cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 32.21 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
29.63 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Stimuleaza sistemul imunitar, regleaza activitatea glandei tiroide, micsoreaza glicemia.
Seleniul, un nutrient esential pentru om, este un oligoelement format din mai mult de doua duzini de seleno-proteine care au un rol critic in metabolismul hormonilor tiroidieni, reproducere, sinteza ADN-ului si in protejarea organismului de stresul oxidativ si infectii.

Contribuie la:
* stimularea sistemului imunitar
* micsorarea glicemiei
- previne formarea placilor de aterom pe artere
* prevenirea si incetinirea proceselor degenerative de la nivelul articulatiilor
reglarea activitatii glandei tiroide
* imbunatatirea fertilitatii la barbati
* ameliorarea starii de spirit si reducerea temerilor (antidepresiv si anxiolitic)
* reducerea tumorilor
* protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Indicatii (in baza studiilor stiintifice acceptate international):
Seleniul este un element chimic prezent in toate tesuturile corpului nostru, avand concentratia cea mai mare in rinichi, ficat, splina si pancreas. Functia sa biologica se refera la rolul sau de mineral care protejeaza impotriva cancerului.

Cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale este extractul pulbere. Acesta este sub forma de pulbere fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau apoase) printr-un procedeu de atomizare. Aceasta pulbere, un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa, alcool sau celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Comparativ cu pulberea din plante, extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punct de vedere al proprietatilor farmacodinamice.

Seleniul Organic este obtinut din drojdia-de-bere, fiind asociat in mod natural cu aminoacizi, vitaminele A, B, E, precum si cu multe alte oligoelemenete (Fier, Magneziu, Crom).

Diferenta dintre Seleniul Organic si alte forme de Seleniu:
Diferenta intre Seleniul de sinteza si cel organic este foarte mare. În primul rand din punctul de vedere al eficientei terapeutice, Seleniul de sinteza este mult mai greu asimilat de organism si nu are decat o parte dintre efectele antitumorale si stimulente imunitare ale variantei sale organice.

Studiile au demonstrat efectele vindecatoare certe numai cu Seleniu Organic (obtinut adesea din drojdie-de-bere). Seleniul obtinut din extracte de drojdie-de-bere a indus apoptoza (moartea celulara programata) a celulelor canceroase atat pe culturi de celule, cat si pe animale de laborator. Seleniul Organic este cel care a crescut cantitatea de anticorpi din laptele matern, a activat anumite celule ale sistemului imunitar, a determinat sinteza enzimelor cu rol antioxidant etc.

Deficitul de Seleniu in organism:
Deficienta de Seleniu produce schimbari biochimice care predispun persoanele ce sufera de stres la probleme imunitare grave. Lipsa acestui oligoelement este asociata si cu scaderea fertilitatii la barbati si producerea de tiroidite autoimune. În cazurile extreme, lipsa acestui oligoelement produce insuficienta cardiaca cronica si tulburari nervoase grave. De asemenea, deficienta de Seleniu mai contribuie la aparitia: xerodermiei (uscarea pielii), a cataractei, a asteniei, a gripei, a afectiunilor virale afectand in acelasi timp utilizarea vitaminei E de catre organism. Totodata, deficitul de Seleniu poate exacerba deficitul de iod ceea ce duce la cresterea riscului de aparitie a cretinismului la copii.

Beneficiile Seleniului Organic:
Seleniul organic este componenta de baza a unor enzime care protejeaza celulele noastre de distrugerile radicalilor liberi din organism, contribuind astfel la mentinerea starii bune de sanatate si tinerete. În plus, datorita actiunilor sale apoptotice si de reparare a ADN-ului, precum si a efectelor benefice asupra sistemelor endocrin si imun, dar si a proprietatilor antioxidante, Seleniul este important in prevenirea si tratarea cancerului. Seleniul ne protejeaza si impotriva actiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul si arseniul si este esential in organismul nostru pentru producerea anticorpilor, pe care sistemul imunitar ii foloseste pentru a se apara de virusi, de bacterii, de ciuperci parazite etc. Seleniul intervine in sinteza coenzimei Q10, in reglarea nivelului hormonilor masculini si in buna functionare a prostatei la barbati.

Printre actiunile sale, Seleniul este benefic si in prevenirea cataractei si a bolilor de inima.

Adjuvant in:
- boala canceroasa, radioterapie in cancer;
- leucemie;
- deficiente imunitare;
- infertilitate la barbati;
- hepatita virala B si C, hepatita la alcoolici;
- noduli tiroidieni, hipertiroidie;
- gripa;
- insuficienta cardiaca, infarct;
- artrita si poliartrita reumatoida;
- distrofie musculara;
- arsuri solare, iradiere;
- sechele ale intoxicatiei cu arseniu, cupru, mercur;
- tiroidita autoimuna;
- fibromul uterin.

Compozitie per 1 capsula:
Drojdie-de-bere uscata si inactivata (Saccharomyces cerevisiae) extract cu 2000 ppm Seleniu (furnizand 98mcg Seleniu Organic)...49 mg;
Drojdie de bere uscata si inactivata  (Saccharomyces cerevisiae)...351 mg.

Administrare:
adulti 1 capsula de 3 ori pe zi;                               
copii 1 capsula de 2 ori pe zi.

Precautii si contraindicatii: Supradozarea (mai mult de 6 capsule) poate produce tulburari gastrointestinale, oboseala si iritabilitate.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Drojdie de bere400.00mg

Alte produse similare

Ca+mg+se+si+zn… HERBAGETICA
Ca+mg+se+si+zn…
HERBAGETICA
Crom complex HERBAGETICA
Crom complex
HERBAGETICA
Crom complex HERBAGETICA
Crom complex
HERBAGETICA
Crom complex HERBAGETICA
Crom complex
HERBAGETICA
Magneziu organic… HERBAGETICA
Magneziu organic…
HERBAGETICA
Magneziu organic… HERBAGETICA
Magneziu organic…
HERBAGETICA
Magneziu organic… HERBAGETICA
Magneziu organic…
HERBAGETICA
Prostato curcumin95 HERBAGETICA
Prostato curcumin95
HERBAGETICA
Prostato curcumin95 HERBAGETICA
Prostato curcumin95
HERBAGETICA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Seleniu organic de la HERBAGETICA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.21 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Seleniu si contine drojdie de bere. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Seleniu organic 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre drojdie de bere:

Nu am gasit vreun articol relevant.