Seminte de chia 300gr RAWLI

Producator: RAWLI
Brand: RAWLI
Forma prezentare: solid, 300 gr
Pret magazine: 27.6 lei
Pret remediu.ro:
24.00 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Semințele de chia RAWLI se numără printre cele mai bune surse de nutrienți importanți din lume, fiind bogate în acizi grași Omega-3, antioxidanți, fibre, fier și calciu.

Estimativ, 100 de grame de semințe de chia organice pot conține:

  • Calorii: 460 kcal

  • Carbohidrați: 38 grame

  • Proteine: 15 grame

  • Fibre: 30 grame

  • Grăsimi: 30 grame

Bogate în acizi grași Omega-3

Acizii grași Omega-3 sunt extrem de importanți pentru organism. Nu foarte multe alimente conțin astfel de acizi, iar raportul de Omega-3 per gram din semințele de chia este chiar mai mare decât în cazul somonului.

Sursă de proteine

Persoanelor care urmează o dietă fără carne le poate fi mai greu să găsească alimente bogate în proteine. Doar două lingurițe de semințe de chia pot conține până la 4 grame de proteine.

Calciu

Deși poate părea greu de crezut, adevărul este că raportul de calciu din semințele de chia depășește raportul de calciu din majoritatea produselor lactate.

Beneficii pentru sănătate

Încă din cele mai vechi timpuri, semințele de chia au fost folosite în scop medicinal, fiind amestecate în diverse combinații.

Civilizațiile din antichitate considerau chiar că acestea oferă puteri supranaturale, în limba Maya, „chia” însemnând chiar „putere”. Cel mai probabil, aceste credințe se datorează nivelului crescut de energie pe care semințele de chia îl oferă.

Printre altele, iată câteva dintre beneficiile semințelor de chia asupra organismului uman:

#1: Pot ajuta în dietele de slăbire

Alimentele bogate în fibră pot ajuta consumatorul să simtă o stare de sațietate pentru mai mult timp. Astfel, mulți experți în nutriție susțin că semințele de chia pot ajuta persoanele care urmează o dietă de slăbire.

#2: Pot îmbunătăți sănătatea oaselor

Datorită aportului crescut de calciu, semințele de chia pot ajuta la îmbunătățirea sănătății oaselor. O porție de doar 25 de grame de chia poate conține până la 157mg de calciu.

#3: Poate scădea riscul bolilor de inimă

Cercetătorii sugerează faptul că acizii grași Omega-3 pot scădea riscul trombozelor si aritmiilor, afecțiuni care pot conduce la atac de cord, accident vascular cerebral și chiar moarte cardiacă subită.

Cum se consuma

Semințele de chia sunt un ingredient extrem de versatil, putând fi consumate fie ca atare, fie în diverse combinații. Iată câteva idei:

Budincă de chia

Budinca de chia este poate cea mai populară rețetă care are la bază semințele de chia. Preparatul se obține extrem de ușor, mixând un sfert de cană de chia cu o cană de lichid – fie lapte de migdale, fie sucuri de fructe.

Pâine de casă cu semințe de chia

Semințele de chia se pot adăuga în aluat, pâinea obținută astfel fiind extrem de recomandată în dietele vegane.

Ouă” vegane din semințe de chia

Semințele de chia pot substitui cu ușurință ouăle în dietele vegane. Amestecați o linguriță de semințe cu 5-6 lingurițe de apă și lăsați mix-ul deoparte pentru aproximativ 10 minute. Produsul astfel obținut poate înlocui ouăle, adăugând consistență preparatelor care necesită coacere.

Topping pentru salate

Datorită gustului neutru, semințele de chia pot fi presărate peste orice salată de legume sau fructe.

De ce sa alegi produsele RAWLI

Motivele pentru care clienții noștri aleg cu încredere gama de produse RAWLI sunt, cu siguranță, multe și variate.

  • Calitate excepțională

Toate produsele RAWLI sunt 100% naturale, vegane, fără gluten și nemodificate genetic . Ingredientele utilizate în prepararea gamei RAWLI sunt selecționate atent și provin de la distribuitori și producători locali autorizați.

  • Încredere și experiență

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul medicinei naturiste și al produselor BIO, avem încredere că echipa noastră de profesioniști înțelege cerințele și nevoile clienților, oferindu-le acestora doar produse de cea mai înaltă calitate.

  • Varietate de produse

În prezent, gama RAWLI conține 25 de produse, iar compania noastră investește constant în dezvoltare și diversificare pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.

Așadar, fie că ați adoptat o dietă vegană, fie că doriți să vă îmbunătățiți stilul de viață, produsele perfect echilibrate din gama RAWLI pot fi alegerea perfectă pentru întreaga familie.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Foarte bun
scrisa de Gyorfi / 10.08.2020 09:28

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Seminte de chia de la RAWLI are un gramaj de 300gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 24.00 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Cereale si leguminoase si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Seminte de chia 300gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la RAWLI ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.