Seminte decorticate de canepa 500gr SPRINGMARKT

Producator: ADAMS VISION
Brand: SPRINGMARKT
Forma prezentare: solid, 500 gr
Pret vechi: 47.64 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
44.31 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Avand un gust similar cu semintele de pin si de floarea soarelui, semintele de canepa pot fi folosite in orice reteta. In ceea ce priveste continutul nutritiv, samanta de canepa decorticata contine in principiu 30% proteine, 42% grasime si 15% carbohidrati.

Pentru diabetici, indicele glicemic al semintelor de canepa decorticate este considerat mic datorita continutului scazut de carbohidrati. Semintele sunt de asemenea pline de nutrienti care modereaza nivelul de zahar din sange.

De asemenea, semintele de canepa decorticate contin 30% proteine, din care 65% este proteina usor de digerat, numita si edestina. Aceasta joaca un rol important pentru organism deoarece este usor de digerat si stimuleaza producerea de anticorpi care intaresc sistemul imunitar si ne feresc de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Proteina din canepa contine toti cei 21 de aminoacizi cunoscuti, inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali pe care organismul uman adult nu ii poate produce (leucina, lizina, metionina, fenilalanina, triptofanul, valina si treonina).

Nu mai putin important este continutul crescut de acizi grasi Omega 3 si Omega 6 din compozitia semintelor de canepa. Aceste substante sunt extrem de benefice pentru sanatatea inimii, ajuta la dezvoltarea creierului la copii, reduce inflamatiile din corp si amelioreaza durerile articulare, scade nivelul de colesterol, regleaza tensiunea arteriala si scade riscul de dezvoltare a numeroase boli asociate. 
Pentru ca organismul nostru nu poate produce singur acesti doi acizi grasi, este foarte important sa ne procuram aceste substante din alimentatie, iar astfel de alimente bogate in Omega 3 si Omega 6 sunt: uleiul de in, canepa, rapita, nuci, chia, somon, macrou, sardine, seminte de canepa – Omega 3, si ulei de canepa, rapita, nuci, floarea soarelui, susan – Omega 6.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Canepa500.00g

Alte produse similare

Seminte decorticate… SOLARIS
Seminte decorticate…
SOLARIS
Seminte decorticate… SOLARIS
Seminte decorticate…
SOLARIS
Ulei din seminte… SOLARIS
Ulei din seminte…
SOLARIS
Ulei din seminte… SOLARIS
Ulei din seminte…
SOLARIS
Ulei din seminte… SOLARIS
Ulei din seminte…
SOLARIS
Ulei de canepa HOFIGAL
Ulei de canepa
HOFIGAL
Ulei de canepa HERBALSANA
Ulei de canepa
HERBALSANA
Ulei de canepa HERBALSANA
Ulei de canepa
HERBALSANA
Ulei de canepa HERBALSANA
Ulei de canepa
HERBALSANA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Zahar brut melasa nerafinat
1gr SOLARIS

19.39 lei
Grapefruit seeds
30ml ETNA 2001

16.47 lei
Seminte decorticate de canepa de la SPRINGMARKT are un gramaj de 500gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 47.64 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Nuci si seminte si contine canepa. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Seminte decorticate de canepa 500gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SPRINGMARKT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.