Ser anticadere 150ml FARMEC

Producator: FARMEC
Brand: FARMEC
Forma prezentare: lichid, 150 ml
Pret magazine: 24.38 lei
Pret remediu.ro:
21.20 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ingrediente active:
Vezi cum parul tau isi pierde zilnic din volum, iar fiecare zi devine o adevarata provocare in incercarea de a gasi solutii impotriva caderii lui? Expertii Gerovital ti recomanda produsele din gama Gerovital Tratament Expert Anticadere, cu elemente esentiale ce contribuie la intarirea radacinii firului de par, stimulandu-i cresterea sanatoasa si lasandu-i un aspect stralucitor.
Datorita actiunii duale a Procapilului si Bio-Capigenului din componenta serului, acestea impiedica atrofierea folicului pilos si contribuie la intarirea radacinii si la stimularea cresterii firului de par.

Mod de utilizare:
Aplicat direct la radacina parului, pe parul umed proaspat spalat cu Åžamponul Anticadere, serul nu se clateste, avand astfel un efect puternic, pe termen lung, impotriva caderii parului.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Bio-capigen
Procapil

Alte produse similare

Gerovital, sampon… FARMEC
Gerovital, sampon…
FARMEC

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Ser anticadere de la FARMEC are un gramaj de 150ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.20 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Remedii si contine bio-capigenprocapil, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ser anticadere 150ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARMEC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre bio-capigen:

Nu am gasit vreun articol relevant.