Ser antirid si lifting cu argireline 30gr HERBAGEN

Producator: GENMAR COSMETICS
Brand: HERBAGEN
Forma prezentare: crema, 30 gr
Pret vechi: 76.58 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
71.22 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ser antirid si lifting cu Argireline HERBAGEN contine Argireline prima hexapeptida revolutionara cu efect antirid si lifting dovedit asupra ridurilor de expresie. De regula dupa 30 ani aparitia ridurilor de expresie, vizibile mai ales in zona superioara a fetei, se datoreaza miscarilor repetitive ale muschilor faciali care cu timpul raman contractati. Actiunea peptidei consta in detensionarea epidermei impiedicand reaparitia contracturii instalate. Testele clinice au demonstrat ca aplicatii saptamanale de 10%  Argireline, de doua ori pe zi, contribuie la reducerea adancimii ridurilor cu 27% in numai 28 de zile, diminuarea volumului si lungimii acestora cu 20%, respectiv 21%.

Serul Herbagen este un produs complex format din 10% Argireline(efect antirid si lifting), colagen marin (creste elasticitatea si hidrateaza), extract castan ( favorizeaza microcirculatia din jurul ochilor, diminuand cearcanele).

Argireline® is owned by The Lubrizol Corporation”.

Mod de utilizare: Aplicat de doua ori pe zi, se constata ca in numai o saptamana aspectul pielii este vizibil intinerit, relaxat, ridurile diminuate.

Cantitate: flacon 30g

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Argireline10.00%
Colagen
Castan

Alte produse similare

Crema de zi bb… HERBAGEN
Crema de zi bb…
HERBAGEN
Crema antirid si… HERBAGEN
Crema antirid si…
HERBAGEN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ser antirid si lifting cu argireline de la HERBAGEN are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 76.58 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine argirelinecolagen, castan, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ser antirid si lifting cu argireline 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGEN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre argireline:

Nu am gasit vreun articol relevant.