Ser corporal cu lavanda si omega 3-6-9 250ml KOSMO OIL

Producator: KOSMO LINE SPA
Brand: KOSMO OIL
Forma prezentare: crema, 250 ml
Pret magazine: 26.67 lei
Pret remediu.ro:
23.19 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

SERUL CORPORAL CU ULEI ESENTIAL DE LAVANDA SI OMEGA 3-6-9 tonifiaza epiderma, imbunatateste fermitatea pielii, atenueaza vizibil vergeturile, diminueaza cicatricile existente, avand si efect detoxifiant in celulita.

Este un ser cu actiune specifica, care se absoarbe rapid si ajuta la tratamentul cosmetic al pielii cu imperfectiuni cauzate de celulita. Are un efect stimulant eficient, ofera tonus tesuturilor cutanate intr-un mod complet natural datorita principiilor vegetale continute.

Contine un concentrat activ de Omega 3, 6 si 9 (principalele elemente esentiale pentru sanatatea pielii) extras din uleiuri vegetale ecologice si ulei esential de lavanda.
-Acizii grasi Omega 3, 6 si 9 sintetizati din uleiuri vegetale ajuta la regenerarea epidermei, restructurarea tesuturilor deteriorate, atenuarea vergeturilor si cicatricilor.
-Efectul antioxidant al polifenolilor din uleiul de struguri si avocado conduce la balansarea deficientei de acizi grasi esentiali si scaderea stresului oxidativ indus de radicalii liberi, provocand eliminarea naturala a celulelor moarte si tonifierea epidermei, reducand astfel efectele imbatranirii.
-Efectul revitalizant si reparator este asigurat de provitamina A din uleiul de morcov, care contribuie la revitalizarea pielii, normalizarea procesului de cheratinizare si influentarea formarii de noi cheratinocite, fiind si un detoxifiant in celulita.
-Uleiul de lavanda actioneaza ca antiinflamator si cicatrizant al plagilor provocate de arsuri, intepaturi de insecte, acnee.

Serul corporal contine uleiuri vegetale eco-certificate din samburi de struguri, avocado, morcov si ulei de masline nesaponificat cu efect nutritiv si emolient. Ele penetreaza adanc epiderma si conduc la difuzarea rapida a serului in piele.

Serul corporal omega 3-6-9 raspunde nevoilor specifice pielii :
-fermitate
-regenerare
-detoxifiere
-hidratare

Mod de utilizare: Se aplica pe zona afectata prin masare usoara, pana cand serul este complet absorbit.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Lavanda
Omega 3
Omega-6
Omega-9
Struguri
Avocado
Morcov
Maslin

Alte produse similare

Ulei balsamic dupa… KOSMO OIL
Ulei balsamic dupa…
KOSMO OIL
Ulei balsamic dupa… KOSMO OIL
Ulei balsamic dupa…
KOSMO OIL
Ser corporal cu… KOSMO OIL
Ser corporal cu…
KOSMO OIL
Ulei balsamic sweet… KOSMO OIL
Ulei balsamic sweet…
KOSMO OIL
Ulei balsamic sweet… KOSMO OIL
Ulei balsamic sweet…
KOSMO OIL
Ulei antireumatic KOSMO OIL
Ulei antireumatic
KOSMO OIL
Unt de shea relaxant KOSMO OIL
Unt de shea relaxant
KOSMO OIL
Crema pentru masaj… KOSMO OIL
Crema pentru masaj…
KOSMO OIL
Tinctura Alergocalm DACIA PLANT
Tinctura Alergocalm
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Are un miros placut, hidrateaza foarte bine pielea uscata.
scrisa de ELENA / 04.10.2017 20:13

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Hya 300+ Acid hialuronic pur
90cps PROVITA

133.25 lei
Ser corporal cu lavanda si omega 3-6-9 de la KOSMO OIL are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 23.19 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijire personala si contine lavandaomega 3, omega-6, omega-9, struguri, avocado, morcov, maslin, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ser corporal cu lavanda si omega 3-6-9 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la KOSMO OIL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.