Serum bio antirid cu ulei de rosa mosqueta - 30ml 30ml NATURA MONDE

Producator: BIOMONDE
Brand: NATURA MONDE
Forma prezentare: lichid, 30 ml
Pret vechi: 64.97 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
59.77 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Serumul antirid Rosalia contine peste 25% de uleiuri pretioase(ulei de rosa mosqueta,ulei de jojoba,ulei de macadamia,ulei de migdale,ulei de germeni de grau,ulei de alune) cu proprietati antirid, reparatorii si restructurante.
Uleiul de rosa mosqueta este un ulei pretios datorita compozitiei sale si este constituit in proportie de peste 80% din acizi grasi esentiali care ajuta la regenerarea epidermei si a pielii.Uleiul de jojoba este folosit in tratamentele cosmetice datorita proprietatilor sale multiple: de hidratare, de reglare sebum, de protectie impotriva razelor UV.Uleiul de alune este foarte bogat atat in Vitamina A,B si E cat si in minerale iar uleiul de nuci de macadamia ingrijeste pielea uscata si imbatranita.Uleiul de migdale dulci hidrateaza si protejeaza pielea.

Serumul antirid are o textura fluida si nu este gras.

Mod de utilizare: se aplica pe fata si pe conturul ochilor dimineata si seara cateva picaturi, se maseaza si apoi se aplica crema de ingrijire utilizata in mod normal.
Atentie nu inlocuieste crema de fata este un serum antirid care hraneste pielea.

Ingrediente: etyl linoleat, silia, Rosa moschata oil*, Macadamia ternifolia oil*, Buxus chinensis(jojoba) oil*, Prunus amygdalus dulcis(sweet almond) oil*, Triticum vulgare(wheat germ) oil, Corylus avellana(hazelnut) oil*, tocopherol(vitamina E naturala), parfum (geraniol, citronellol, limonene, limolool- din uleiuri esentiale).

*ingrediente din agricultura biologica
100% din ingrediente sunt de origine naturala
24% din ingrediente provin din agricultura biologica

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Formula candida
90cps ORGANIKA

105.84 lei
Pau d-arco
90cps ORGANIKA

83.16 lei
Fiole de apielixir 10ml
15ml ALBINA CARPATINA

66.35 lei
Serum bio antirid cu ulei de rosa mosqueta - 30ml de la NATURA MONDE are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 64.97 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Serum bio antirid cu ulei de rosa mosqueta - 30ml 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURA MONDE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.