Silaut 30ml LABOMAR

Producator: LABOMAR
Brand: LABOMAR
Forma prezentare: crema, 30 ml
Pret magazine: 84.84 lei
Pret remediu.ro:
73.77 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Crema protectoare care datorita proprietatilor sale, actioneaza ca bariera defensiva in calitate de co-adjuvant in tratamentul leziunilor scuoamase intraepiteliale datorate HPV (Papilloma virus uman), imbunatatind procesul de vindecare a leziunilor.

Beneficii:
Este indicat pentru:
Controlul zonelor de transformare cervico-vaginala. Tratamentul afectiunilor de natura flogistica si ditrofica si al microleziunilor scuoamase intraepiteliale (SIL).
Coadjuvant in procesul de reepitelizare. Ajuta la indepartarea „celulelor moarte” si pastrand micro-ranile curate, stimuleaza reepitelizarea. Restabilirea conditiilor fiziologice normale dupa tratamentul de diatermocoagulare si colposcopie. Tratamentul uscaciunii mucoasei vaginale si vulvare. Restabilirea conditiilor fiziologice normale in tratamentul local ulterior al condiloamelor vulvare. In cazul leziunilor care provoaca arsura sau prurit: formeaza o pelicula protectoare care reduce in scurt timp durerea, creand conditiile pentru o cicatrizare rapida.

Mod de administrare:
1 aplicare vaginala (cu canula) timp de 6 consecutive, sau conform sfatului medicului, in tratamentul ulterior al condiloamelor vulvare.
2 aplicari (fara canula) pe zi, timp de 6 zile consecutive sau conform sfatului medicului, in cazul de leziuni scuamoase intraepiteliale (SIL) provocate de HPV.
Prima saptamana: 1 aplicare vaginala (cu canula) timp de 6 zile consecutive.
Urmatoarele saptamani: 1 aplicare vaginala (cu canula) de 2 ori pe saptamana timp de 3-6 luni sau conform sfatului medicului.
In caz de arsura sau prurit, 1 aplicare vaginala (cu canula) sau vulvara (fara canula) sau conform sfatului medicului.

Mod de aplicare:
1. Gauriti tubul utilizand perforatorul capacului de inchidere.
2. Insurubati un aplicator vaginal.
3. Apasati tubul pana la umplerea completa a aplicatorului.
4. Desurubati aplicatorul din tub, introduceti-l in vagin si apasati pistonul pana la capat.
5. Scoateti aplicatorul si pistonul, canulele sunt de unica folosinta (aruncati canula dupa utilizare).

Contraindicatii:
Aplicatorul (canula) este de unica folosinta. Dupa aplicare, aruncati canula. Substantele naturale din compozitia dispozitivului ii dau culoare acestuia, in timpul aplicarii si dupa acesta acordati atentie sa nu patati imbracamintea pe care o purtati. Nu utilizati produsul daca sunteti alergica la oricare din compusi. Nu utilizati produsul dupa data expirarii. Nu utilizati produsul daca ambalajul nu este intact. Data expirarii se refera la produsul intact si pastrat corect. A nu inghiti. A nu se lasa la indemana copiilor. Spalati-va pe maini inainte si dupa utilizare. A un se utiliza in caz de hipersensibilitate dovedita la unul din compusii produsului. Utilizare topica. Pastrati departe de razele solare, in loc racoros si uscat.

Compozitie:
Curcumina, docosanol, Emblica officinalis, gel de aloe vera, gliceril laurat, acizi grasi, C12-80 (8) OE, imidazolidinil uree, dehidroacetat de sodiu, beta-glucan CM, EDTA bisodic, acid lactic, apa, ulei de vaselina, parahidroxibenzoat de: metil, etil, propil, butil.

Mod de prezentare:
Tub 30 ml cu 6 canule de unica folosinta pentu aplicarea vaginala a dispozitivului.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Amalaki
Aloe Vera
Acid lactic
Vaselina

Alte produse similare

Glycid INDIAN HERBAL
Glycid
INDIAN HERBAL
Glycid INDIAN HERBAL
Glycid
INDIAN HERBAL
Ibs laxa INDIAN HERBAL
Ibs laxa
INDIAN HERBAL
Obecol INDIAN HERBAL
Obecol
INDIAN HERBAL
Obesol INDIAN HERBAL
Obesol
INDIAN HERBAL
Ultra capilar INDIAN HERBAL
Ultra capilar
INDIAN HERBAL
Pilex HIMALAYA
Pilex
HIMALAYA
Fluend  sirop SUN WAVE PHARMA
Fluend sirop
SUN WAVE PHARMA
Imunice forte SUN WAVE PHARMA
Imunice forte
SUN WAVE PHARMA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30+10tbl DOPPEL HERZ

34.53 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Silaut de la LABOMAR are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 73.77 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Suplimente pentru ea si contine amalakialoe vera, acid lactic, vaselina, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Silaut 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la LABOMAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre amalaki:

Nu am gasit vreun articol relevant.