Silymarin-300 90cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret vechi: 99.22 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
94.26 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
9 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Silimarin (Milk Thistle - Ciulinul laptelui) este originar din regiunea mediteraneana, in prezent fiind gasit in intreaga lume. Acest ciulin solid, de obicei, creste in zonele uscate, insorite. Silimarin (Milk Thistle) (Armurariu (Silybum marianum) a fost folosit de 2000 de ani ca un remediu pe baza de plante pentru o varietate de boli, in special afectiuni ale ficatului, rinichi si vezica biliara. Mai multe studii stiintifice sugereaza faptul ca, substantele din armurariu (mai ales un flavonoid numit silimarina) protejeaza ficatul de toxine si de anumite medicamente, cum ar fi paracetamolul, care poate provoca leziuni hepatice, administrat in doze mari.

Actiune
Afectiuni ale ficatului din cauza alcoolului - Silimarin este deseori sugerat ca adjuvant in hepatita alcoolica si ciroza alcoolica. Cele mai multe studii arata ca Silimarin imbunatateste functia ficatului, crescand astfel rata de supravietuire la persoanele cu ciroza sau hepatita cronica.

Hepatita virala - Silimarin este utilizat pe scara larga in cazul hepatitei virale (in special hepatita C), unele studii au constatat ca s-a imbunatatit functia hepatica la persoanele care au administrat Silimarin.

Intoxicatii cu ciuperci - Bazat pe utilizarea traditionala, Silimarin a fost folosit ca un antidot de urgenta pentru persoanele intoxicate cu ciuperci.

Cancer - Studii de laborator, de asemenea, sugereaza ca Silimarina si alte substante active din Armurariu, pot avea efecte impotriva cancerului. Aceste substante apar pentru a opri celulele canceroase de la impartirea si reproducerea lor si pentru a reduce aprovizionarea cu sange a tumorilor.

Recomandari: Ficat obosit, ficat intoxicat, insuficienta hepatica, steatoza, insuficienta hepatica, ficat intoxicat, alcoolism, hepatite cronice (inclusiv cele agresive) de etiologie virala, hepatite toxice (mai ales etilice), ciroze compensate, insuficienta hepatica; profilactica, in timpul administrarii unor substante potential hepatotoxice.

Cum cumparati Silimarina:
Verificati ce procentaj Standardizat de Silimarina contine extrasul de Armurariu pentru a determina cu exactitate gramajul substantei active Silimarina (Silibina). De exemplu, produsul nostru contine capsule de 300 mg din care 240 mg este substanta activa Silimarina. Nu cumparati daca produsul nu este Standardizat!!! (adica convertit in 80% Silimarina (Silibina)).

Indicatii
Ingredient activ - cel care protejeaza ficatul, din armurariu este cunoscut ca silimarina, o substanta extrasa din seminte. Silimarina este, de fapt, un grup de flavonoide care ajuta celulele, fiind si un puternic antioxidant. In cazuri de hepatite sau ciroze, se recomanda doozaje mai mari. Consultati medicul pentru a determina dozajul de care aveti nevoie in asemena situatii. Pentru doze mari de Silimarin intr-o formulatie sinergica Forte recomandam produsul LIVER-Forte.

Compozitie
/ capsula (483,00 mg): extract hidroalcoolic 10-15:1 din fructe de Armurariu (Silybum marianum), standardizat la 80% silimarina – 250,00 mg; L-Glutation redus - 50,00 mg; faina de Orez (Oryza sativa) – 85,00 mg; stearat de magneziu – 5,00 mg; capsula (gelatina) – 93,00 mg.
Nu contine:  produse lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Administrare
1 capsula pe zi in timpul mesei sau dupa sfatul medicului. Dozajul normal recomandat de specialisti este de 180-300 mg/zi.

Precautii
Consultati medicul daca simptomele persista sau se agraveaza. Consultati medicul daca sunteti insarcinata. In caz de hipersensibilitate, alergie la produs, incetati administrarea. Contraindicat femeilor in primul trimestru de sarcina, copiilor sub 3 ani, precum si in caz de chist ovarian, endometrita si ciroza decompensata.

A se administra cu prudenta femeilor care alapteaza si in caz de diabet/hipoglicemie. Poate interactiona cu contraceptive orale sau cu unele medicamente antiinfectioase (de ex. Metronidazol) sau folosite in terapia cancerului (de ex. Cidplactin) la administrare concomitenta. In cazuri grave se recomanda dozaje mai mari, de exemplu 3 capsule pe zi pe stomacul gol cu minim 20-30 minute inainte de mese.

Pentru hepatite de tip B sau C sau in ciroze, se recomanda produsul Liver Forte Hepato Protect care alaturi de o doza terapeutica de Silimarina contine si o serie de alte ingrediente sinergice strict necesare pentru protectia si regenerarea celulei hepatice.
In cazuri de hepatite sau ciroze se recomanda dozaje mai mari. Consultati medicul pentru a determina dozajul de care aveti nevoie in asemena situatii.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Armurariu250.00mg
L-glutation50.00mg

Alte produse similare

Liver hepato protect PROVITA
Liver hepato protect
PROVITA
Ceai de armurariu DACIA PLANT
Ceai de armurariu
DACIA PLANT
Armurariu DACIA PLANT
Armurariu
DACIA PLANT
Tinctura de armurariu DACIA PLANT
Tinctura de armurariu
DACIA PLANT
Normocolesterol… DACIA PLANT
Normocolesterol…
DACIA PLANT
Tonic hepatic DACIA PLANT
Tonic hepatic
DACIA PLANT
Interferonat DACIA PLANT
Interferonat
DACIA PLANT
Ceai hepatic SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai hepatic
SPECIALISTII PLANTELOR
Hepatoesential EXPERTI IN EXTRACTE
Hepatoesential
EXPERTI IN EXTRACTE

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Moringa Forte
60cps PROVITA

75.07 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Silymarin-300 de la PROVITA are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 99.22 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine armurariul-glutation, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Silymarin-300 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.