•
Siropul pentru cresterea poftei de mancare la copii reprezinta o asociere de plante cu efect antianorexigen, vitaminizant si revigorant.100% natural, fara conservanti si fara zahar (cu fructoza naturala).
Apetitul copilului variaza de la o zi la alta, el nefiind constant in perioada copilariei. Lipsa poftei de mancare la copil nu are intotdeauna cauze obiective, ea putandu-se datora si simplului fapt ca nu ii place felul de mancare oferit. Inapetenta poate fi insotita de scaderea greutatii corporale sau chiar stagnarea cresterii copilului situatie in care, apare necesitatea prezentarii la medic.Cauzele care determina inapetenta la copil pot fi interne sau externe. Dintre cauzele interne putem aminti: anemia, aparitia unei boli infectioase, parazitozele intestinale, durerea sau inflamatia gatului sau cavitatii bucale (amigdalita, faringita, aftele bucale), consumul de dulciuri inaintea meselor principale etc. Dintre cauzele externe, factorul psihic joaca un rol esential, el fiind influentat de: contactul pe care copilul il are cu mediul extern (in primii ani de scoala), carentele psihosociale (frig, deprivare materna), starea de anxietate etc. In adolescenta, dezechilibrele psihoemotionale pot produce reducerea aportului alimentar si scaderea greutatii corporale, situatie in care va apare o carenta de vitamine, minerale, precum si slabirea generala a organismului. Corectarea acestei deficiente se poate realiza prin administrarea de produse naturale cu actiune vitalizanta si vitaminizanta care pot stimula totodata pofta de mancare, ajutand astfel la regenerarea si revigorarea organismului.
Mod de administrareCopii sub 3 ani: cate 2,5 ml de sirop de 3 ori pe zi, la recomandarea medicului.Copii 3-6 ani: cate 5 ml de sirop de 3 ori pe zi.Siropul se administreaza ca atare sau diluat in 50 ml de ceai sau apa (1/4 de pahar), cu 30 de minute inaintea mesei.Se recomanda utilizarea siropului pe o perioada de minim10 zile si maxim 3 luni de zile, dupa care se face 2 saptamani pauza, apoi administrarea se poate relua.
IngredienteSirop de fructoza 70%, catina (Hippophae rhamnoides)- fructe (35%); ashwaganda (Withania somnifera) - radacina (20%); shatavari (Asparagus racemosus) - radacina (20%); angelica (Angelica archangelica) - radacina (10%); ghimbir (Zingiber officinale) - rizomi (7,5%); pippali (Piper longum) - fructe (7,5%); ulei esential de lamaie (Citrus limonum) (0,005%).
Contribuie la- cresterea poftei de mancare- imbunatatirea capacitatii digestive- combaterea spasmelor digestive- reducerea starilor de oboseala si slabiciune- imbunatatirea vitalitatii si a tonusului organismului- imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului
ContraindicatiiGastrite hiperacide, ulcer gastric si duodenal, alergie la oricare dintre componentele produsului.
PrecautiiPersoanele cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de hidrati de carbon corespunzator cantitatii de fructoza din sirop (5ml sirop contin 3,5grame fructoza).