Sirop plantusin pentru copii 250ml FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: lichid, 250 ml
Pret vechi: 34.17 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
31.44 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Sustine sanatatea respiratorie.
Sirop din plante medicinale cu acțiune atât în tusea seacă prin efect de calmare, cât și în tusea productivă prin efect expectorant
Plante pentru sănătatea aparatului respirator. Mugurii de pin, alaturi de scaiul vanat si cimbrisor fluidifică secrețiile bronșice, favorizând expectorația in tusea productiva. Florile de salcam, alaturi de grindelia, florile de tei, patlagina si nalba mare calmează iritațiile de la nivelul mucoaselor și le protejează in tusea seaca.
Efectul bland al celor 11 plante din compozitie fac siropul Plantusin pentru Copii adecvat pentru administrare inca de la 1 luna.
Gust și culoare date de plante. Aroma siropului este dată in principal de florile de tei, mugurii de pin si cimbrisor. Despre culoare nu putem particulariza, toate plantele contribuie.
Indulcit natural, cu fructoza.

INGREDIENTE

sirop de fructoză 79%; extracte apoase de plante: muguri de pin (Pini turiones), frunze de pătlagină (Plantaginis folium), cimbrişor (Serpylli herba), flori de tei (Tiliae flos), flori de salcâm (Robiniae pseudoacaciae flos), rădăcină de nalbă mare (Althaeae radix), trei frați pătați (Violae tricoloris herba), scai vânăt (Eryngii plani herba), Grindelia (Grindeliae herba), scaiul vântului (Eryngii campestri herba), extract uscat 4:1 de roua cerului (Droserae herba) – min. 20%, în proporţie variabilă; antioxidant: vitamina C 1,2%; conservant: sorbat de potasiu.

ADMINISTRARE

Copii 1-3 luni: ½ linguriţă de 3 ori pe zi.

Copii 4-12 luni: 1 linguriţă de 3 ori pe zi.

Copii 1-3 ani: 4-5 linguriţe pe zi.

Durata unei cure obişnuite este de 7-14 zile.

A se agita înainte de utilizare.

A se pastra la loc uscat si la temperatura mediului ambient
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Vitamina c junior capsuni/zmeura
20cpr PRO NATURA

4.34 lei
Sirop plantusin pentru copii de la FARES are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 34.17 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Suplimente bebe si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sirop plantusin pentru copii 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.