Solutie antibacteriana cu argint si oxigen activ argo2 500ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: lichid, 500 ml
Pret magazine: 21.92 lei
Pret remediu.ro:
19.06 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Combinarea perhidrolului cu o solutie ionica de argint, potenteaza calitatile ambelor substante, sporindu-le efectul biocid. Solutia este stabilizata cu substante biocompatibile, ceea ce face ca ea sa isi pastreze activitatea pentru perioade lungi de timp. ArgO2 este in acest fel unul dintre putinele produse antibacteriene si antimucegai nontoxice pentru oameni, mamifere si pentru mediul inconjurator, dar totusi cu o actiune biocida foarte puternica.

Este bine sa tineti cont ca, orice produs antimucegai veti urmari sa utilizati, este bine sa inlaturati mai intai cauza apartiei acestei probleme. Apoi, peretele se curata in profunzime (daca este cazul, desigur). Uneori mucegaiul este doar superficial, mai ales daca s-a utilizat o vopsea lavabila de calitate excelenta, eventual antimucegai, alteori trebuie indepartat gletul, spalat, impermeabilizat, aplicat solutie antimucegai, dat cu glet, lavabila, si apoi aplicat solutia antimucegai. În cazul problemelor superficiale, este suficienta spalarea cu atentie, eventual de doua ori, urmata de aplicarea (dupa uscarea suportului) a solutiei respective, in 2-3 randuri.

Este necesar sa va ferti a inhala sporii de mucegai, deci trebuie sa mentineti un geam deschis, masca (fie si una improvizata, dintr-un material textil bine umezit). La fel, cand aplicati solutia, geamul trebuie sa fie deschis, si utilizate manusi, si eventual chiar si masca (asa cum am precizat mai sus), solutia fiind foarte reactiva cu pielea, datorita perhidrolului.

Problemele superficiale datorate mucegaiului apar de obicei in camere cu circulatie redusa a aerului si mobilier apropiat de perete, iar cele profunde apar mai ales in cazurile in care exista umezeala din exteriorul peretelui, datorita unor solutii constructive incorecte/incomplete.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Argint coloidal

Alte produse similare

Apa de gura cu… AQUANANO
Apa de gura cu…
AQUANANO
Apa de gura cu… AQUANANO
Apa de gura cu…
AQUANANO
Argint coloidal… AQUANANO
Argint coloidal…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Crema antibacteriana,… AQUANANO
Crema antibacteriana,…
AQUANANO
Crema cu amigdalina,… AQUANANO
Crema cu amigdalina,…
AQUANANO
Crema cu venin… AQUANANO
Crema cu venin…
AQUANANO

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Vitalis mini - vitamina d3
10ml BIOEEL

14.48 lei
Solutie antibacteriana cu argint si oxigen activ argo2 de la AQUANANO are un gramaj de 500ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.06 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine argint coloidal. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Solutie antibacteriana cu argint si oxigen activ argo2 500ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre argint coloidal:

Nu am gasit vreun articol relevant.