Somnofort 60cpr SPECIALISTII PLANTELOR

Producator: DACIA PLANT
Brand: SPECIALISTII PLANTELOR
Forma prezentare: comprimate, 60 buc
Pret magazine: 41.42 lei
Pret remediu.ro:
36.02 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Specialistii Plantelor Somnofort comprimate este un supliment alimentar creat special pentru a va bucura de un somn odihnitor. Contine o combinatie de melatonina si extracte vegetale, care va va ajuta sa adormiti mai usor si sa aveti un somn linistit peste noapte. Produsul nu creeaza dependenta.

Somnul reprezinta o stare fiziologica a sistemului nervos central care se caracterizeaza prin diminuarea sensibilitatii fata de influenta stimulilor externi.
De regula, in cursul somnului se parcurg o serie de cicluri care se diferentiaza intre ele prin profunzime, activitate cerebrala si intensitate a miscarii globilor oculari. Pentru un somn normal, succesiunea fazelor (adormirea, somnul superficial, somnul de profunzime medie, somnul profund) si ciclicitatea lor sunt absolut indispensabile, mai ales somnul profund si faza REM (Rapid Eye Movement) trebuind sa se pastreze nealterate.
Cele mai mari probleme le creeaza reducerea sau suprimarea fazei REM (in care visam), deoarece prin lipsa prelungita a acesteia ni se ia posibilitatea prelucrarii, in subconstient, a evenimentelor si impresiilor acumulate peste zi, urmarea fiind instalarea unor tulburari neurologice.
Persoanele care obisnuiesc sa se culce dupa ora 23 vor avea faze REM scurte si un somn neodihnitor. In mod asemanator, cei care lucreaza noaptea isi perturba somnul.
Administrarea unor preparate din produse vegetale favorizeaza instalarea somnului (cu pastrarea intacta a fazei REM initiale), fara a provoca a doua zi senzatia de mahmureala (hang-over) cunoscuta in cazul somniferelor de sinteza.
Conditia ca acestea sa functioneze este, desigur, realizarea unor cerinte minime favorabile: inchiderea luminii, a televizorului, a radioului etc.

Mod de administrare
Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1-2 comprimate seara, cu 30 de minute inainte de culcare.

Ingrediente
valeriana (Valeriana officinalis) - extract hidroalcoolic 4:1 din radacini (300 mg), passiflora (Passiflora incarnata)-extract hidroalcoolic 4:1 din flori (200 mg), hamei (Humulus lupulus)-extract hidroalcoolic 4-6:1 din conuri (100 mg), melatonina (1,5 mg).

Contribuie la
- instalarea somnului si cresterea calitatii acestuia;
- normalizarea duratei somnului;
- mentinerea ritmului circadian normal.

Contraindicatii
Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Acest produs contine:

Valeriana300.00mg
Passiflora200.00mg
Hamei100.00mg

Alte produse similare

Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai somnofort SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai somnofort
SPECIALISTII PLANTELOR
Tinctura valeriana FAUNUS PLANT
Tinctura valeriana
FAUNUS PLANT
Tusimun HOFIGAL
Tusimun
HOFIGAL
Dormolin SUN WAVE PHARMA
Dormolin
SUN WAVE PHARMA
Dormolin forte SUN WAVE PHARMA
Dormolin forte
SUN WAVE PHARMA
Calmosed b112 FAVISAN
Calmosed b112
FAVISAN
Bien dormir rapid FITERMAN
Bien dormir rapid
FITERMAN
Fluend SUN WAVE PHARMA
Fluend
SUN WAVE PHARMA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
300gr ALBEENA

110.00 lei
Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

84.60 lei
Conuri de hamei
30cps PRO NATURA

10.66 lei
Passiflora
40cpr HOFIGAL

11.73 lei
Valeriana b089
40cps FAVISAN

15.41 lei
Extract de roinita
30cps ROTTA NATURA

12.14 lei
Somnofort de la SPECIALISTII PLANTELOR are un gramaj de 60cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 36.02 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Stress si somn si contine valerianapassiflora, hamei, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Somnofort 60cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SPECIALISTII PLANTELOR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.