•
Spaghetti ECO din konjac - Better Than Foods Produs în formă de spaghetti realizat din făină organică de Konnyaku (KONJAC) şi fibre de ovăz. Greutate netă 385g Greutate fără lichid 300g ORGANIC FARA GLUTEN FARA GRAU FARA GRASIMI IG SCAZUT FARA ZAHAR SARAC IN CALORII SURSA DE FIBRE BetterThanNoodlesTM este o sursă de fibre şi o alternativă cu calorii puţine, indice glicemic mic şi fără gluten, grâu, grăsimi, zahăr sau sare. Preparatele noastre sunt realizate din făină organică de Konnyaku, din rădăcina unei plante organice japoneze străvechi numită Konjac. Potrivită pentru celiaci, vegani şi vegetarieni, Konnyaku se consumă în Japonia de multe secole. Consumaţi individual au un gust neutru dar, adăugaţi la ingrediente sănătoase, tăiţeii absorb aroma astfel încât să vă bucuraţi de o mâncare sănătoasă şi delicioasă Ingrediente: apă purificată, făină organică de Konnyaku (konjac), fibre de ovăz. Mod de preparare Pasul 1: Scurgeţi apa din pachet şi clătiţi tăiţeii cu apă rece. Pasul 2: Adăugaţi la preparatele dumneavoastră preferate precum supe, tocane, preparate trase la tigaie sau salate. Sau Fierbeţi timp de 5 minute, scurgeţi apa şi adăugaţi la ingredientele preferate. Sau Gătiţi fără ulei într-o tigaie neaderentă timp de cinci minute şi adăugaţi la ingredientele preferate. Păstrare: păstraţi la loc uscat şi răcoros. Nu congelaţi. Odată deschis pachetul, ţineţi în apă timp de maxim două zile. Un pachet asigură 2-3 porţii Informaţii nutriţionale Valoare standard per 100g Valoare Energetica 35kJ/9 kcal Grăsimi 0g dintre care saturate 0g Carbohidraţi 0g dintre care zaharuri 0g Fibre 4g Proteine 0.2g Sare 0g Produs in China