Spectru Larg de Enzime Digestive cu Pancreatina 90cps KONIG LABORATORIUM

Producator: KONIG LABORATORIUM
Brand: KONIG LABORATORIUM
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret magazine: 95.96 lei
Pret remediu.ro:
83.44 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Digestia corectă a alimentelor, ca de altfel și absorbția nutrienților sunt deosebit de importante pentru funcționarea întregului organism, dar și pentru o sănătate și o longevitate optime.
Atât cavitatea bucală (unde începe digestia, aici formându-se bolul alimentar), cât și stomacul (unde bolul alimentar devine chim gastric) sunt deosebit de importante în procesul de digestie, dar rolul cel mai hotărâtor îl au intestinele, unde chimul gastric se transformă în chil intestinal, cea mai mare parte a digestiei aici având loc și tot aici încheindu-se.

În condițiile actuale ale societății umane, în care stilul de viață este haotic, stresul este omniprezent, poluarea atinge cotele cele mai mari, consumul de medicamente (în special de antiinflamatoare nesteroidiene) a devenit o obișnuință pentru toți oamenii, indiferent de vârstă, iar alimentația este mai procesată și mai precară ca niciodată, digestia și absorbția au foarte mult de suferit.
Mâncărurile nesănătoase (în special de tip fast-food, dar nu numai), extrem de procesate sau gătite la temperaturi mult prea mari, abundente în grăsimi hidrogenate, zahăr și E-uri, intoleranțele (la produse lactate, gluten, etc.), consumul excesiv de carbohidrați, administrarea inadecvată și mult prea frecventă de antibiotice - produc disfuncții la nivelul microbiomului intestinal și contribuie la o deficiență de enzime digestive, dar și de acid clorhidric în stomac.
Mai mult decât atât, pe măsură ce anii trec și înaintăm în vârstă, sinteza de enzime din organism scade în mod normal. După vârsta de 20 de ani, întregul pachet enzimatic al organismului începe să scadă simțitor. Până la vârsta de 30 de ani ajungem să fim deficitari în majoritatea enzimelor digestive.
Într-un astfel de context nefavorabil, este foarte recomandat să avem un aport regulat de enzime digestive de înaltă calitate și de Betaină HCL, pentru a ușura procesarea alimentelor și absorbția nutrienților.

Absorbția nutrienților - procesul de trecere a acestora prin pereții intestinului subțire și gros, în sânge, la ficat și apoi în întregul organism - suferă modificări negative într-un anumit grad, mai mic sau mai mare, dacă digestia este precară, incompletă.


Sistemul digestivÎn funcție de anumiți factori genetici, epigenetici și de mediu, de stilul de viață, de natura alimentației, de deficiența enzimatică mai mică sau mai mare și de calitatea digestiei, „o persoană obișnuită acumulează în intestine, de-a lungul anilor, între 2, 5 și 11 kg de reziduuri metabolice”, afirmă medicul american Norman Walker. Acestea reprezintă resturi parțial digerate în stare de putrefacție, reziduuri metabolice, biofilm intestinal, etc. De-a lungul anilor, în colon se poate acumula o adevărată «groapă de gunoi» care eliberează încet dar sigur toxine ce trec prin pereții intestinelor și pătrund în organism, intoxicând sângele și celelalte organe, timp în care organismul va deveni tot mai obosit, tot mai dezechilibrat (inclusiv emoțional), tot mai bolnav, cu un microbiom intestinal tot mai sărac și mai disfuncțional.

Din păcate, digestia precară, incompletă, datorită reziduurilor toxice care ne intoxică și a absorbției deficitare a substanțelor nutritive (dar nu numai), poate contribui la antrenarea unor dezechilibre și afecțiuni deosebit de grave (anemie, diabet, alergii și intoleranțe alimentare, acnee, candidoză, helicobacterioză, osteoporoză, sindrom de oboseală cronică, migrene, colon iritabil, carențe de vitamine și minerale, cancer, îmbătrânire prematură, hepatite, etc.).


Bacterii pe intestinLARGE SPECTRUM DIGESTIVE ENZYMES with PANCREATIN
(Spectru Larg de Enzime Digestive cu Pancreatină)


este un supliment alimentar premium de la KONIG LABORATORIUM, din Canada. Conține o combinație forte de enzime digestive cu spectru larg, plante și Betaină HCL. Este extrem de benefic pentru optimizarea digestiei și absorbției nutrienților, asigurând astfel o digestie completă și o absorbție maximă în gama de pH 2-12. Are aceeași compoziție precum Complexul de Enzime Digestive cu Pancreatină de la Provita Nutrition.

 CUM ACȚIONEAZĂ LARGE SPECTRUM DIGESTIVE ENZYMES with PANCREATIN

 

 • prin conținutul de clorhidrat de betaină, stimulează și crește cantitatea de acid clorhidric din stomac, echilibrând astfel aciditatea sucului gastric, și potențează acțiunea enzimelor digestive.
  Pentru o bună funcționare a sistemului digestiv sunt necesare enzime digestive, dar și un nivel optim de acid clorhidric în stomac.

 • prin conținutul de extract din rădăcină de ghimbir, stimulează funcția digestivă; reduce greața, senzația de vomă, deranjamentele gastrice și intestinale; potențează absorbția intestinală a nutrienților prin stimulare enzimatică; ajută digestia, elimină gazele intestinale și stimulează pofta de mâncare.


Radacina de ghimbir

 • prin conținutul de pulbere din frunze de mentă, susține buna digestie; stimulează secreția și eliminarea bilei în duoden; contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal; are efect carminativ, favorizând eliminarea gazelor intestinale; calmează crampele intestinale, dar nu numai;

 • prin conținutul de papaină și bromelaină, extrase din fructul papaya, respectiv din ananas, digeră fibrele proteice din alimentele pe bază de carne; descompune moleculele proteice complexe în proteine cu moleculă mai mică, peptide și aminoacizi; ușurează procesul digestiv; facilitează absorbția nutrienților care provin din proteine;

Papaya

 • prin conținutul de pancreatină (protează, lipază, amilază), digeră proteinele, lipidele (grăsimile) și glucidele (carbohidrații); descompune peptidele la nivel de aminoacizi; eliberează acizii grași din structurile complexe; transformă glucidele în oligozaharide, glucoză sau maltoză; îmbunătățește absorbția lipidelor; îmbunătățește digestia și tranzitul intestinal; are acțiune coleretică (stimulează secreția bilei în vezica biliară) și colecistokinetică (stimulează contracția vezicii biliare și a căilor biliare și crește cantitatea de bilă evacuată în intestin);

 • prin conținutul de celulază și hemicelulază, catalizează descompunerea celulozei și a hemicelulozei (provenite de la produsele vegetale din alimentație) la nivel intestinal, producând beta-glucoză - un zaharid cu eliberare și absorbție lente care oferă energie în mod constant organismului; ajută la digerarea fibrelor vegetale, a fructelor, legumelor și cerealelor; susține procesul de digestie; ajută la distrugerea biofilmului microorganismelor patogene de la nivel digestiv; susține și intensifică activitatea fibrelor prebiotice;

 • prin conținutul de lactază, facilitează digestia laptelui și a produselor lactate; descompune molecula de lactoză în galactoză și zaharide simple și estompează simptomele neplăcute ale intoleranței la lactoză;

 • prin conținutul de pepsină A (extrasă din porc), descompune parțial proteinele din alimente în peptide, la nivelul stomacului;

 • prin conținutul de pulbere din fructe de piper, mărește biodisponibilitatea tuturor celorlalte ingrediente și le crește activitatea și acțiunea.

 

 

LARGE SPECTRUM DIGESTIVE ENZYMES with PANCREATIN SE RECOMANDĂ CA ADJUVANT ÎN

  • Dispepsie (indigestie, digestie precară);
 • Meteorism abdominal (balonare);
 • Flatulență (gaze intestinale);
 • Disconfort digestiv;
 • Constipație;
 • Intoleranță la lactoză;
 • Hipoclorie (deficit de acid clorhidric în sucul gastric);
 • Sindrom de malabsorbție intestinală;
 • Diskinezie biliară (bilă leneșă).

 

 

COMPOZIȚIE LARGE SPECTRUM DIGESTIVE ENZYMES with PANCREATIN 90CPS KONIG LABORATORIUM

 Fiecare capsulă vegetală conține:

Ingrediente medicinale:
Clorhidrat de Betaină - Betaină HCL (din rădăcini de sfeclă roșie (Beta vulgaris): 250 mg;
Papaină (din fruct de papaya (Carica papaya)): 100,000 unități;
Bromelaină (extract uscat din tulpini de ananas (Ananas comosus)): 600,000 unități;
Pancreatină, enzime pancreatice din pancreas de porc: Protează: 5000 unități, Lipază: 400 unități, Alfa-amilază: 5000 unități;
Extract hidroalcoolic 10:1 din rădăcină de Ghimbir (Zingiber officinale): 20 mg (echivalent cu 200 mg);
Pulbere din frunze de Mentă (Mentha piperita). 10 mg;
Celulază: 400 unități;
Hemicelulază: 250 unități;

Lactază: 250 unități;
Pepsină A (extrasă din stomac de porc (Sus scrofa)): 60,000 unități;
Pulbere din fructe de Piper (Piper nigrum): 5 mg.


Ingrediente non-medicinale:
celuloză microcristalină,
hipromeloză.
NU CONȚINE: produse lactate, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, fermenți, nuci, îndulcitori, arome sau  coloranți artificiali.
PRODUCĂTOR: Konig Laboratorium Inc., Canada.

 

 

MOD DE ADMINISTRARE

 

 

Se administrează 1 capsulă de 3 ori pe zi, în timpul mesei sau imediat după cele trei mese principale.

PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA (și mai marcantă) A DIGESTIEI ȘI A ABSORBȚIEI NUTRIENȚILOR
: se recomandă asocierea cu Bio Active Acidophilus.

RECOMANDARE: Înainte de a începe să vă administrați Spectrul Larg de Enzime Digestive cu Pancreatină de la Konig Laboratorium, ar fi indicat să faceți o cură de minim 1 zi (optim 3 zile consecutive) cu Vitamunda Colon HyperDetox, pentru curățare intestinală profundă. Nu vă va veni să credeți ce reziduuri toxice veți elimina.
«Dieta perfectă nu va da rezultate mai bune decât cea mai proastă dietă, cât timp intestinul este blocat din cauza acumulărilor de materii reziduale nocive. O bună eliminare a materiilor nedigerate sau a altor reziduuri este la fel de importantă ca și digestia corectă și absorbția alimentelor» (Dr. Norman Walker).

 

CONTRAINDICAȚII și ATENȚIONĂRI

 

 

A nu se utiliza de către persoanele cu alergie/hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.
A se păstra ferit de căldură și umiditate în ambalajul original.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, fără acordul medicului sau a terapeutului.
A nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
Nu consumați dacă sunteți însărcinată sau alăptați; dacă ați suferit de o intervenție chirurgicală recentă sau dacă sunteți o persoană sensibilă la enzimele pancreatice sau la proteinele din porc.
Consultați medicul înainte de administrare dacă suferiți de orice leziune gastro-intestinală; dacă suferiți de ulcer, hiperaciditate gastrică și calculi biliari; dacă suferiți de boli grave precum: diabet, pancreatită, insuficiență pancreatică exocrină, fibroză chistică sau boli renale; dacă vă administrați medicamente anticoagulante, antiinflamatoare sau alte produse care conțin enzime digestive; dacă aveți alergie la latex sau la unele fructe (precum: mango, roșie, piersică, banană, kiwi, etc.); dacă simptomele persistă sau se agravează.
Opriți administrarea și consultați medicul dacă apar manifestări precum: senzații de vomă, greață, diaree, dureri abdominale, dureri și arsuri epigastrice.
Este indicat să consultați medicul sau terapeutul dacă doriți să utilizați acest produs pe termen lung sau foarte lung.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Betaina250.00mg
Papaina100000.00unitati
Bromelaina600000.00unitati
Proteaza5000.00unitati
Lipaza400.00unitati
Alfa amilaza5000.00unitati
Radacina de ghimbir200.00mg
Menta10.00mg
Celulaza400.00unitati
Hemicelulaza250.00unitati
Lactaza250.00unitati
Pepsina60000.00unitati
Piper5.00mg

Alte produse similare

Enzimogen ROTTA NATURA
Enzimogen
ROTTA NATURA
Lipotropic 1000… SOLARAY
Lipotropic 1000…
SOLARAY
Multi gland caps… SOLARAY
Multi gland caps…
SOLARAY
Multi gland caps… SOLARAY
Multi gland caps…
SOLARAY
Super enzymes KAL
Super enzymes
KAL
Multi mega mineral… VITAKING
Multi mega mineral…
VITAKING
Sampon antimatreata… VIVA NATURA
Sampon antimatreata…
VIVA NATURA
Formula vm 2000 SOLGAR
Formula vm 2000
SOLGAR
Complex de Enzime… PROVITA
Complex de Enzime…
PROVITA

Parerile clientilor

Foarte eficiente!
scrisa de ioanaelena / 19.05.2022 08:19
Un produs excelent, inlocuieste cu succes toate celelalte digestive pe care le-am folosit anterior care au fost prescrise pentru pancreatita cronica.
scrisa de annamaria.rotariu / 17.06.2015 12:40

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

80.97 lei
Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

154.70 lei
Colon HyperDetox
7pl VITAMUNDA

237.00 lei
Spectru Larg de Enzime Digestive cu Pancreatina de la KONIG LABORATORIUM are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 83.44 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Digestie si contine betainapapaina, bromelaina, proteaza, lipaza, alfa amilaza, radacina de ghimbir, menta, celulaza, hemicelulaza, lactaza, pepsina, piper, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Spectru Larg de Enzime Digestive cu Pancreatina 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la KONIG LABORATORIUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre betaina:

Nu am gasit vreun articol relevant.