Spirulina 100tbl ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: tablete, 100 buc
Pret vechi: 57.59 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
52.41 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Spirulina este o sursa bogata in proteine usor digerabile, aceasta este descompusa usor de organism in aminoacizi esentiali. Spre deosebire de pulberea incapsulata, Spirulina tabletata nu permite oxidarea clorofilei. Spirulina de la Organika este de calitate "Premium Grade", cultivata in culturi controlate alimentate in permanenta cu apa proaspata, pentru a recolta o varietate de spirulina fara nici un poluant si de cea mai mare bio-disponibilitate.

Actiune
Spirulina este folosita in combaterea anemiei, hepatitelor, gastritelor si altor procese inflamatorii, al diabetului, hipoglicemiei, obezitatii, malnutritiei, in tonifierea pielii si in afectiuni cronice ale pielii; imbunatateste imunitatea. Dar este contraindicata pentru bolnavii cu edeme (care retin apa) sau blocaje ale fluidelor ce iriga abdomenul inferior. De remarcat, efectul inhibitor in formarea cancerului de colon, datorita prezentei pigmentului albastru de phycocianina (o biliproteina). Sunt putine alimentele care au pigmenti albastri. Acestia - existenti in spirulina - au efecte astringente si de remisie a inflamatiilor. Tot phycocianina este responsabila de acumularea de aminoacizi in creier, pentru formarea neurotransmitatorilor, ceea ce mareste capacitatile mentale ale individului. Continutul bogat in acid gama-linoleic (AGL) si de prostaglandina face din spirulina un factor de sporire a imunitatii demn de luat in seama, mai ales de catre persoanele care duc lipsa de AGL.

Indicatii
- Profilaxia si combaterea anemiilor alimentare, cu deficit de fier;
- In programe de reducerea greutatii, curatarea organismului, pentru locuitorii zonelor poluate;
- Purificarea intestinelor si refacerea microflorei normale, in caz de disbacterioze, boli cronice ale intestinului, colicistite, ulcer gastric si duodenal, profilaxia cancerului intestinului gros;
- Boli inflamatorii cronice, inclusiv in caz de SIDA, hepatite acute si cronice, tuberculoze, bronsite cronice;
- Profilaxie si eficienta in probleme ale articulatiilor, miozitelor, stimularea cresterii in perioada pubertatii;
- Profilaxia si combaterea miopiei progresive, cataracta, boli ale organelor vederii, maladii ale retinei la bolnavii de diabet;
- In tratamentul complex al bolnavilor de diabet;
- Profilaxia si combaterea aterosclerozei si a afectiunilor datorate ei: coronoscleroza, stenocardie, boala ischemica a cordului, scleroza vaselor creierului dupa infarct, reglarea tensiunii arteriale la hipo si hipertensivi;
- Cresterea imunitatii organismului, gripa, in caz de deficiente alimentare;
- Boli de piele legate de hipovitaminoze, disbacterioze, ridarea si uscarea pielii, hipercheratoza persoanelor in virsta (craparea pielii pe talpa piciorului).

In caz de anemie cronica avansata si se doreste un aport sporit de Clorofila, se poate asocia sinergistic cu Clorela care contine de aproximativ 10 ori mai multa clorofila decat Spirulina, dar contine mai putina proteina. Alternativ, consumati produsul Sea Power (Puterea Marii), care este un complex de alge continand: Spirulina, Clorela si Kelp.

Compozitie
/ tableta (604 mg): pudra de Alge verzi-albastrui (Spirulina maxima/Spirulina platensis) – 500 mg; acid stearic – 40 mg; croscarmeloza de sodiu – 60 mg; dioxid de siliciu coloidal – 4 mg.
Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia sau porumb.

Administrare
Cate 2 comprimate de doua ori pe zi, cu un pahar de apa, in timpul mesei.

Precautii
Se evita suplimentul in caz de sensibilitate la spirulina (alge albastre si verzi sau constituenti ale acestora). Consultati medicul inainte de administrare daca prezentati simptome gastro – intestinale (greata), fenilcetonurie genetica (PKU) ori luati medicamente sau alte suplimente alimentare. Evitati administrarea in caz de sarcina sau alaptare. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Spirulina500.00mg
Acid

Alte produse similare

Spirulina DACIA PLANT
Spirulina
DACIA PLANT
Spirulina si catina… DACIA PLANT
Spirulina si catina…
DACIA PLANT
Clorofila f166 FARES
Clorofila f166
FARES
Silueta perfecta… FARES
Silueta perfecta…
FARES
Spirulina STEAUA DIVINA
Spirulina
STEAUA DIVINA
Meridian ficat STEAUA DIVINA
Meridian ficat
STEAUA DIVINA
Food carotene SOLARAY
Food carotene
SOLARAY
Spirulina micro-algae NATURES WAY
Spirulina micro-algae
NATURES WAY
Spirulina b038 FAVISAN
Spirulina b038
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
NADH+
30cps PROVITA

138.92 lei
Spirulina de la ORGANIKA are un gramaj de 100tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 57.59 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Digestie si contine spirulinaacid, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Spirulina 100tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ORGANIKA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.