Spray dermatopica 50ml PRISACA TRANSILVANIA

Producator: PRISACA TRANSILVANIA
Brand: PRISACA TRANSILVANIA
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret vechi: 42.42 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
38.60 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Tratament piele cu rezultate bune in tratarea afectiunilor (atat la BEBE cat si la ADULTI)

  • dermatita atopica,
  • dermatita seboreica (descuamarea pielii in zona scalpului, nasului, urechilor)
  • matreata / coaja pe scalp, la nas sau urechi
  • keratoza pilara,
  • piele oparita la bebe
  • cuperoza (ten inrosit) / “Boala obrajilor rosii”
  • foliculita
  • cicatrizarea rapida, fara efectul de piele arsa in cazul epidermolizei buloase
  • psoriazis- de la caz la caz, ameliorarea sau disparitia simptomelor
Ingrediente:

propolis apos; uleiuri: avocado, cuisoare, lavanda, salvie, lamaie, ylang-ylang, pin, busuioc; argint coloidal;

Produsul nu contine alcool !

Mod de administrare:
  • A se agita produsul inainte de fiecare utilizare;
  • Se aplica cate un puf de 2-3 ori pe zi pe pielea curata si uscata;
  • Se poate administra la orice varsta de la 0 ani pana la varstnici.
  • Se aplica seara si dimineata (pana la trecerea afectiunii) apoi se rareste numarul de aplicari.
Recomandari:
  • Desi produsul are rezultate foarte bune folosit individual, recomandam inlocuirea:
    • sapunurilor si sampoanelor conventionale, cu cele naturale doar pe baza de uleiuri si unturi vegetale

https://prisacatransilvania.ro/categorie-produs/cosmetice-ingrijire/sapun-sampon/

    • cremelor conventionale pt ingrijire personala, acestea sa fie fara parabeni, phenoxyetanol, coloranti, parafine, EDTA . Recomandam gama de cosmetice curate, pe baza de STRUGURI: “Sanzaiana”

https://prisacatransilvania.ro/produs/pachet-sanzaianade-n-ar-fi-nu-s-ar-povesti/

  • Pentru cazurile de DERMATITA ATOPICA foarte severe, recomandam ca persoana afectata sa urmeze si o cura de intarire a imunitatii. Produsul recomandat de noi este un complex 100% natural, pe baza antioxidanti extrasi din struguri: ANTIOXIVITA

https://prisacatransilvania.ro/produs/antioxivita-100-ml/

  • Aplicat dupa epilare, poate prevenii foliculita.
Precautii:

A se testa existenta unei posibile alergii la ingrediente, inainte de aplicarea produsului! Aplicati un puf pe pielea antebratului si daca in decurs de 10 minute nu apar reactii adverse (roseata, mancarimi, inflamare) – puteti aplica produsul si pe zona afectata.

Despre ingrediente:
PROPOLIS APOS:

– este compus din rasini vegetale, balsam de diferite compozitii, cearã, uleiuri eterice, fier, microelemente – cupru, zinc, mangan, cobalt, la care se adaugã polen, flavonoide, secretii ale glandelor salivare ale albinelor.

Compozitia sa chimicã reprezintã un amestec de substante, în special: derivatii flavonici, acidul ferulic (activ contra germenilor), ceruri, aminoacizi, balsamuri, fermenti, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, strontiu), substante antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi. In medie, acesta contine 55% rãsini si balsamuri, 30% ceruri si 10% uleiuri eterice.

ULEI DE CUISOARE:

PRESAT LA RECE. Metoda de extragere a uleiului ( la rece), asigura transmiterea acestor proprietati in forma cea mai pura si nealterata.

ULEI DE AVOCADO

PRESAT LA RECE; o sursa bogata de vitamina A si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, ceea ce il recomanda ca un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate. Este bogat in sterolini (denumiti steroizi ai plantelor), substante reputate pentru efectul lor de a atenua petele produse de varsta sau de expunerea la soare, cicatricile. Uleiul de avocado mareste in mod semnificativ si superior altor uleiuri vegetale productia de colagen din piele, care dupa cum stim, se diminueaza in cantitate odata cu varsta, ducand la imbatranirea pielii si aparitia ridurilor. Nu este de mirare ca uleiul de avocado este folosit pentru a contracara efectele imbatranirii, direct aplicat pe piele sau inclus in produsele anti-ageing. Metoda de extragere a uleiului (la rece), asigura transmiterea acestor proprietati in forma cea mai pura si nealterata. Fara contraindicatii pentru uz extern

ULEI VOLATIL DE LAVANDA

-ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa din planta Lavandula Angustifolia. Originara din zona Alpilor, lavanda are multiple proprietati. Ne incanta cu un miros extrem de placut si calmant. Fara contraindicatii.

ULEI VOLATIL DE LAMAIE

– ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa din planta Cytrus Lemon. Principala calitate (externa) a acestuia este ca previne imbatranirea prematura a celulelor, fiind un puternic antiaging. Posibil alergen.

ULEI VOLATIL DE SALVIE

– ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa din planta Salviae Aetheroleum. Actiunea acestuia: antioxidanta. Fara contraindicatii.

ULEI VOLATIL DE YLANG YLANG

– ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa. Fara contraindicatii pentru aplicatii externe.

ULEI VOLATIL DE PIN:

-ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa din arbustul Pinus sylvestris). Desi actiunile sale externe sunt multiple, in acest produs este utilizat strict pentru mirosul barbatesc pe care il emana. Posibil alergen.

ARGINT COLOIDAL:

-este o soluţie complet omogenă de particule microscopice foarte fine de argint, care este obţinută dintr-o bucată mai mare de argint pur, aşa numitul argint quadrat, şi din apă ultra curată, bidistilată, prin procesul de electroliză, în condiţii de laborator şi cu aparate electrice specifice procesului. Se numeşte coloid, orice particulă cu dimensiunea cuprinsă între 1 şi 500 nm (nanometri). În acest produs se găsesc apă deosebit de curată, bidistilată, fără sarcină electrică şi particule de argint de dimensiuni nanometrice, cu sarcină electrică. Argintul este un element esenţial atât pentru plante şi animale, cât şi pentru oameni. Confera sanatate pielii, protejand-o de agentii nocivi.

ULEI VOLATIL DE BUSUIOC:

-ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa. Este un puternic antiseptic la nivelul pielii si un bactericid mediu. Posibil alergen.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Siliciu organic
60cps HERBAGETICA

32.21 lei
Calciu marin + vitamina d2 naturala
30cps ROTTA NATURA

18.10 lei
Spray dermatopica de la PRISACA TRANSILVANIA are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 42.42 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Spray dermatopica 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PRISACA TRANSILVANIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.