Squalene-e 120cps ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: gelule, 120 buc
Pret vechi: 182.50 lei
- 3%
Pret remediu.ro:
177.03 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Extract Purificat de Ulei din Ficat de Rechin
Centrophorus artomarginatus

Anticancerigen, Imunostimulator, Oxigenator celule

Centrophorus artomarginatus este un rechin care traieste in oceane la mare adancime, fara lumina si cu foarte putin oxigen. Cum reuseste sa traiasca in asemena conditii? Acest animal primitiv a supravietuit neschimbat timp de 400 de milioane de ani. Un fapt interesant este ca acest animal nu se imbolnaveste nu numai de cancer dar nici de alte afectiuni. Un alt lucru interesant este dimensiunea ficatului care reprezinta 25-30% din greutatea corpului.

Dr. Dr. Tsujimoto din Japonia a decoperit in ficatul acestui rechin o substanta specifica denumita ulterior Squalene, avand formula chimica C30H50. Squalene este o hidrocarbura nesaturata care poate sa produca oxigen prin combinarea cu apa. S-au efectuat numeroase cercetari asupra proprietatilor acestei substante si s-a tras concluzia ca este un purtator excelent de oxigen.

Dr. Noguchi afirma ca la baza “initierii tuturor bolilor grave” inclusiv cancerul, sta lipsa de oxigenare la nivel celular. O buna oxigenare a celulelor da un boost exceptional sistemului imunitar si in acelasi timp opreste procesele celulare degenerative si mutagenice.

Organika ofera o forma de Squalene de calitate ultrapura.

Compozitie
Squalena din ulei ultrapurificat din ficat de rechin - 860 mg
Ulei din seminte de Soia - 135 mg
Dl-alfa-tocoferol, furnizand 5 mg vitamina E - 11 mg.

Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti , fermenti, indulcitori artificiali, grau, gluten, porumb.
Greutatea neta: = 156 g.

Administrare
1 capsula pe zi sau conform recomandarilor medicului.

Recomandari: Se recomanda asocierea sinergica cu GERMANIU ORGANIC GE-132.

Precautii
Consultati medicul la o administrare de peste 20 de saptamani. Nu utilizati daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Squalena860.00mg
Soia135.00mg
Vitamina e5.00mg

Alte produse similare

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Silymarin-300
90cps PROVITA

99.22 lei
Liver hepato protect
45cps PROVITA

93.56 lei
Squalene-e de la ORGANIKA are un gramaj de 120cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 182.50 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine squalenasoia, vitamina e, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Squalene-e 120cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ORGANIKA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre squalena:

Nu am gasit vreun articol relevant.