Stress control - combate stresul in mod natural 30cps OLIMP LABS

Producator: OLIMP LABS
Brand: OLIMP LABS
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 37.95 lei
Pret remediu.ro:
33.00 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

STRESS CONTROL – Combate stresul în mod natural
30 capsule, Olimp Labs

STRESS CONTROL™ este un supliment alimentar compus din 6 ADAPTOGENI: 5 extracte vegetale standardizate și L-teanina - un aminoacid natural din ceaiul verde. Ingredientele active ale adaptogenilor sporesc răspunsul organismului la stresul cotidian. Stress Control conține în plus magneziu și vitaminele B6 si B5 (acid pantotenic) care îmbunătățesc performanțele sistemului nervos în suprasolicitarea psihică și fizică.

Care sunt efectele stresului asupra organismului?

Aproape 65% din populația adultă se confruntă cu stresul în fiecare zi și din păcate, acest procent este într-o creștere continuă. Trăim într-o lume în care stresul este o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi, atât acasă, cât și la locul de muncă. Stresul este un fenomen psihosocial complex ce decurge din confruntarea persoanei cu cerinte, sarcini, situatii, care sunt percepute ca fiind dificile, dureroase sau de mare importanta pentru persoana respectiva (Baban, 1998). Stresul poate avea unele efecte nocive dacă este resimțit pe termen lung. A trăi sub stres continuu poate duce la multe complicații grave: apar tulburari emotionale, neliniste, solicitari mari fizice si psihice, permanente, care in cele din urma, produc boli (cardiovasculare, endocrine, psihice, cancer etc.). Cele mai frecvente simptome ale stresului cronic sunt: ​​pierderea poftei de mâncare, dependențe (alcool), respirație rapidă și profundă, transpirație excesivă, scăderea libidoului, modificări ale comportamentului social, probleme de somn, coșmaruri.

Stresul reduce, de asemenea, răspunsul nostru imunitar și împiedică buna funcționare a sistemului nervos, ceea ce duce la scăderea capacității de concentrare și a performanței și declanșează emoții și sentimente negative (mânie, tristețe, depresie).

Ce sunt ADAPTOGENII și ce beneficii aduc corpului uman în situații stresante?

In ziua de azi nu putem evita stresul , dar putem învăța cum să-l gestionăm eficient. Natura ne oferă adaptogenii, substanțe naturale care cresc capacitatea organismului de a se adapta la condițiile de mediu. Majoritatea adaptogenelor provin de la plante ale căror substanțe active pot avea efecte de reglare asupra organismului uman, sporind rezistența acestuia la situațiile stresante. Adaptogenii au capacitatea de a normaliza funcțiile organismului și de a crește rezistența acestuia împotriva factorilor stresanți.

Cum ajută adaptogenii activi din STRESS CONTROL™ la gestionarea stressului?

STRESS CONTROL™ este un complex de adaptogeni special selectați sub formă de extracte vegetale standardizate și îmbogățit cu L-teanină - ADAPTOGEN BLEND; în plus, suplimentul conține magneziu, vitamina B6 și acid pantotenic.

AMESTEC DE COMPUȘI ADAPTOGENI:

Extractul de rădăcină de Rhodiola rosea standardizat la 4% salidrozide mărește capacitatea de muncă, reduce oboseala și îmbunătățește rezistența la stres fizic și psihic.

Extractul de Astragalus membranaceus standardizat la 20% polizaharide stimulează sistemului imunitar îmbunătățind memoria și concentrarea.

Extractul de Ashwagandha standardizat la 1,5% withanolide ajută la eliminarea efectelor stresului cronic și întărește capacitățile cognitive.

Extractul de ginseng siberian standardizat la 0,8% eleutherozide ajută organismul să se refacă după o epuizare psihică și fizică, rezultată în urma expunerii la stres pe termen lung.

Extractul de rădăcină de maca conține substanțe nutritive naturale, vitamine și minerale, care ajută organismul să se adapteze la condițiile de mediu și crește performanța sistemului nervos.

L-teanina un compus al ceaiului verde numit „aminoacid relaxant” datorită capacității sale a a influența performanța creierului prin intensificarea undelor cerebrale alfa. L-teanina nu provoacă somnolență, stimulează procesul de învățare, de concentrare și îmbunătățește stima de sine.

Ce alte substanțe benefice în combaterea efectelor stresului conține STRESS CONTROL™?

Produsul a fost îmbogățit cu vitamine și minerale esențiale unui organism expus la factori de stres. Magneziul este esential pentru sistemul nervos, poate imbunatati functiile creierului si rezistenta la stres. Vitamina B6 este necesara pentru metabolismul magneziului, ii mareste absorbtia si efectele benefice asupra sistemului nervos ajutand la eliminarea efectelor stresului. Acidul pantotenic este esențial pentru producția de energie; deficitul de acid pantotenic provocând stări de oboseală constantă.

Cine ar trebui să folosească STRESS CONTROL™?

Suplimentul este recomandat în special persoanelor active profesional care sunt expuse permanent la stres și ale căror locuri de muncă provoacă încărcătură fizică și psihică mare. Produsul este recomandat tuturor adulților care se confruntă cu factori de stres și reacționează cu o stare acută de anxietate la aceștia.

Ingrediente, mg/capsulă: oxid de magneziu 167,6 mg (conţine magneziu 100 mg);  extract din rădăcină de Rhodiola rosea (conține 4% salidrozide) 100mg, extract din rădăcină de Astragalus membranaceus (conține 20% polizaharide) 100mg, extract din rădăcină de Ginseng siberian/Eleutherococcus senticosus (conține 0,8% eleutherozide) 33,3mg, extract din rădăcină de Maca/Lepidium meyenii 33,3mg, L-teanină 33,3mg, D-pantotenat de calciu 33,3mg (conține acid pantotenic 30mg), extract din rădăcină de Ashwagandha/Withania somnifera (conține 5% withanolide) 20mg, clorhidrat de piridoxină 20,4mg (conține vitamina B6 16,6mg) și ingrediente inactive: celuloză microcristalină (agent de încărcare), săruri de magneziu ale acizilor grași (agent anti-aglomerant). Capsula conține gelatină și dioxid de titan (E 171).

Mod de utilizare: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu un pahar mare de apă.

O capsulă furnizează: vitamina B6 – 20,4 mg/1457% VNR*, vitamina B5 – 33,3 mg/555% VNR*, magneziu – 100 mg/26,7% VNR* (VNR* - Valoarea Nutriţională de Referinţă conform Regulamentului UE nr. 1169/2011).

Cantitate netă: 24,750 g e
A nu se consuma alcool pe durata administrării!

Produsul nu se utilizeaza de catre persoanele sub 18 ani, precum si de femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici! A se păstra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original! Acesta este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos! A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Magneziu
Rhodiola
Astragalus
Ginseng siberian
Maca
L-teanina
Acid pantothenic
Ashwagandha

Alte produse similare

Forstres OLIMP LABS
Forstres
OLIMP LABS
Ashwagandha cu… PROVITA
Ashwagandha cu…
PROVITA
Calcium complex… NATURES WAY
Calcium complex…
NATURES WAY
Calcium magnesium… SOLARAY
Calcium magnesium…
SOLARAY
Glucose optimizer JARROW FORMULAS
Glucose optimizer
JARROW FORMULAS
Multi vitamin &… CHILDLIFE ESSENTIALS
Multi vitamin &…
CHILDLIFE ESSENTIALS
Pressure optimizer JARROW FORMULAS
Pressure optimizer
JARROW FORMULAS
Total cleanse colon SOLARAY
Total cleanse colon
SOLARAY
Liquid calcium… CHILDLIFE ESSENTIALS
Liquid calcium…
CHILDLIFE ESSENTIALS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Stress control - combate stresul in mod natural de la OLIMP LABS are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.00 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Stress si somn si contine magneziurhodiola, astragalus, ginseng siberian, maca, l-teanina, acid pantothenic, ashwagandha, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Stress control - combate stresul in mod natural 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la OLIMP LABS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.