Stress manager 20cps GOOD DAYS THERAPY

Producator: GOOD DAYS THERAPY
Brand: GOOD DAYS THERAPY
Forma prezentare: capsule, 20 buc
Pret magazine: 45.44 lei
Pret remediu.ro:
39.51 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Stresul (respectiv reacţia fiziologică a organismului la o situaţie de stres) a fost pentru strămoșii noștri o parte inevitabilă a reacţiei la situaţii periculoase. Stresul a fost necesar pentru a supravieţui într-o lume plină de prădători și de pericole. Și astăzi putem vorbi uneori de un stres pozitiv, care acţionează ca un factor catalizator asupra omului și îl ajută să își atingă ţelul propus. Însă, în perioada agitată în care trăim, suntem expuși la o tensiune nervoasă extremă. Stresul a devenit parte a vieţii noastre de zi cu zi, fiind dăunător sănătăţii, deoarece am devenit mai puţin rezistenţi. Pe termen lung,  stresul contribuie la creșterea riscului apariţiei unor dezechilibre grave în organism. Pe termen scurt, stresul duce la: somn de proastă calitate, pierderea concentrării, disfuncţii ale memoriei, depresii, scăderea libidoului, înrăutăţirea funcţiilor cognitive și, în consecinţă, generează un stres mai mare și o iritabilitate ridicată.

Medicina modernă demonstrează faptul că stresul pe termen lung este una dintre sursele unor dezechilibre grave care pot conduce la dereglări metabolice cronice (obezitate, creșterea glicemiei sau a tensiunii), depresii, anorexie nervoasă, sindrom de oboseală cronică și altele.

Substanța activă din StressManager® - Hypnox® Complex™ - este o formula unică și a fost dezvoltată pe bază de hidrolizat triptic din proteină αS1-lactică cu un conţinut standardizat de min. 1,8% decapeptidă bioactivă, a cărui eficienţă a fost confirmată prin studii și teste clinice1-7.  Având proprietăţi relaxante și anxiolitice demonstrate clinic1-7, hidrolizatul proteic din lapte din Hypnox® Complex™ ajută la un control mai bun al stresului, la menţinerea concentraţiilor normale ale hormonilor de stres, la calmarea agitaţiei mentale, la păstrarea valorilor normale ale presiunii sângelui în timpul unei situaţii generatoare de stres și la îmbunătățirea rezistenței la stres. În urma studiilor clinice5-7 realizate, cercetătorii au concluzionat faptul că acest hidrolizat are proprietăţi  asemănătoare  benzodiazepinelor prin exercitarea unei acțiuni asupra receptorilor membranari GABAA (acid gamma-aminobutiric), având drept efect creșterea frecvenței deschiderii canalelor pentru clor. Astfel, este facilitată transmiterea sinaptică GABAergică la nivel cerebral, ce are drept rezultat diminuarea excitabilității neuronale. De asemenea, studiile clinice6-8 au evidențiat faptul că nu s-au semnalat  efecte adverse sau toxice în cazul unui consum ocazional sau regulat al acestuia.

Chiar dacă se utilizează timp îndelungat , preparatul natural StressManager® nu dă dependență și nu creează somnolență. Administrat  conform modului de utilizare din prospect, nu are efecte secundare sau reacţii adverse.

 

Efecte:

 • ajută la păstrarea, în limitele normale, a concentraţiilor hormonilor de stres;
 • ajută la calmarea agitaţiei mentale;
 • ajută la reducerea dezechilibrelor fizice și psihice cauzate de stres;
 • ajută la menţinerea valorilor normale ale tensiunii arteriale și ale ritmului cardiac;
 • favorizează reducerea senzaţiilor de teamă și neputinţă;
 • oferă o mai bună rezistenţă la stres, promovând o stare generală de bine, calm și relaxare;
 • contribuie la armonizarea și adaptarea situaţii dificile, tensionate emoţional.

 

Acțiuni:
Se recomandă administrarea preparatului  StressManager® în următoarele cazuri, ca adjuvant:

 

 • în cazuri acute sau cronice de epuizare psihică, anxietate, cădere nervoasă cauzate de stres;
 • pentru o mai bună rezistenţă la stres provocat de un examen, interviu, renunţare la fumat/alcool, călătorie cu avionul,  locul de muncă,  situaţii dificile de viaţă etc.;
 • pentru calmarea agitaţiei mentale situaţii dificile, tensionate;
 • în stări psihice negative cauzate de stres: nervozitate, neliniște, iritabilitate, încordare;
 • pentru reducerea stresului emoţional;
 • în situaţii de stres psihic (prelungit sau ocazional);
 • pentru reducerea senzaţiilor de teamă și neputinţă cauzate de stres;
 • pentru reducerea dereglărilor de ritm cardiac provocate de stres;
 • persoanelor sănătoase, persoanelor cu nevoie ridicată de absorbție a vitaminei C pentru menținerea sănătății psihice.

 

Ingrediente: Hypnox® Complex™ (extract hidrolizat proteic din lapte standardizat la min. 1,8% decapeptidă bioactivă, acid ascorbic), capsulă (gelatină, oxid de titan), stearat de magneziu (emulsifiant).

 

Informații nutriționale:

Ingredient activ

Cantitate / 1 capsulă

% VNR*

Hypnox® Complex™

195 mg

**

Extract hidrolizat proteic din lapte

150 mg

**

Acid ascorbic,

din care: Vitamina C

45 mg

40 mg

**

50

*Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011

** Doza zilnică nu a fost stabilită

 

Mod de prezentare: 2 blistere cu 10 capsule a 245 mg .

Mod de utilizare: Ocazional sau pe termen lung, se ia 1 capsulă dimineața sau 1 capsulă seara în timpul mesei. În situații dificile sau critice sau pentru persoanele supraponderale, se pot lua 2 capsule pe zi, în timpul mesei.

Condiții de păstrare:  A se păstra la temperatura camerei, ferit de umiditate și lumină, în ambalajul original.

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

72.29 lei
Liver hepato protect
45cps PROVITA

89.44 lei
Maca cp
120cpr ALEVIA

57.86 lei
Incitante
30cpr ALEVIA

84.76 lei
Thymus +
60cps FORMULA K

81.91 lei
Ulei rozmarin uz intern
10ml MAXIMA

15.01 lei
Stress manager de la GOOD DAYS THERAPY are un gramaj de 20cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 39.51 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Stress manager 20cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la GOOD DAYS THERAPY ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.