Telom-r cardiovascular 120cps DVR PHARM

Producator: DVR PHARM
Brand: DVR PHARM
Forma prezentare: capsule, 120 buc
Pret vechi: 90.10 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
83.79 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
9 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Mod de utilizare: Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Ingrediente/capsulă: Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1, cu min. 50% polizaharide, uscat: 100mg; capsulă de gelatină tare; Chlorella (Chlorella vulgaris), pulbere: 60mg; Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca), părți aeriene, extract hidroalcoolic 4:1: 60mg; Țelină (Apium graveolens), fructe, pulbere: 59,92; frunze de Măslin (Olea europaea) – extract hidroalcoolic uscat, cu min. 18% oleoeuropeină: 40mg; Țelină (Apium graveolens), fructe, extract apos 4:1 (maltodextrină), 40mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, pulbere: 20mg; Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% flavonoide și 6% terpenoide: 20mg; Lavandă (Lavandula angustifolia), ulei esențial: 0,04mg; Lămâie (Citrus limon), ulei esențial: 0,04mg.

Acțiuni fiziologice:

Astragalus membranaceus: susține sănătatea vaselor de sânge; contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale; ajută la menținerea fluidității fiziologice a sângelui; poate proteja funcția cardiacă; contribuie la menținerea sănătății imunitare; susține apărarea naturală a organismului; contribuie la apărarea organismului împotriva agenților externi; crește rezistența organismului în caz de condiții ambientale neprielnice; este un tonic ce contribuie la activitatea adaptogenă; susține rezistența fizică și mintală a organismului; are un rol antioxidant protejând, celulele și țesuturile de deteriorările oxidative.

Chlorella: întreține energia și tonusul; sursă naturală de nutrienți esențiali, de vitamine și de minerale; întărește vitalitatea; utilizată în caz de oboseală temporară; susține sistemul de apărare.

Talpa-gâștei: susține sănătatea sistemului cardiovascular; stahidrina și leonurina au efect de tonic cardiac; îmbunătațește funcția inimii; întărește vasele de sânge, crește rezistența și elasticitatea vaselor de sânge; normalizează tensiunea arterială; susține funcția contractilă a inimii și dilatarea vaselor coronariene, îmbunătățind astfel irigarea inimii; susține funcționarea normală a sistemului nervos, suport pentru diminuarea hipersensibilității fizice și senzoriale; ajută la menținerea unei stări bune în timpul ciclului menstrual.

Frunzele de Măslin: mențin sănătatea cardiovasculară; susțin o presiune sănătoasă a sângelui; susțin metabolismul colesterolului și lipidelor; ajută la menținerea nivelului normal al colesterolului; contribuie la menținerea unui nivel sănătos al glucozei în sânge; polifenolii din extract au proprietăți antioxidante, asigură un efect de protecție a organismului; asigură o acțiune antioxidantă pentru a preveni degradarea oxidativă a țesuturilor; ajută la eliminarea radicalilor liberi din celule; protejează organismul de radicalii liberi, induși de poluare; poate ajuta la protejarea colesterolului LDL și împotriva oxidării lipidelor.

Ginkgo biloba: susține circulația sângelui în creier, ajută la menținerea performanțelor creierului la persoanele în vârstă.

Prezentare: Flacon cu 120 capsule.

Precauții, contraindicații: Alergie la Țelină și la alte plante din Fam. Apiaceaea (Umbelifere). 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Astragalus

Alte produse similare

Astragalus extract DVR PHARM
Astragalus extract
DVR PHARM
Dvr-stem hepatic DVR PHARM
Dvr-stem hepatic
DVR PHARM
Dvr-stem imuno DVR PHARM
Dvr-stem imuno
DVR PHARM
Dvr-stem prostata DVR PHARM
Dvr-stem prostata
DVR PHARM
Extract de maslin… DVR PHARM
Extract de maslin…
DVR PHARM
Renal DVR PHARM
Renal
DVR PHARM
Telom-r DVR PHARM
Telom-r
DVR PHARM
Crema telom-r articular DVR PHARM
Crema telom-r articular
DVR PHARM

Telom-r diab
DVR PHARM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Arto protect
60cps INDIAN HERBAL

60.42 lei
Respiral forte
120cpr DACIA PLANT

34.78 lei
Luteina omega 3
30cps BIO-SYNERGIE

35.48 lei
Telom-r cardiovascular de la DVR PHARM are un gramaj de 120cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 90.10 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine astragalus. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Telom-r cardiovascular 120cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DVR PHARM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre astragalus:

Nu am gasit vreun articol relevant.