Termometru digital rezistent la apa 1buc ONE MED

Producator: ONEDIA
Brand: ONE MED
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 18.29 lei
Pret remediu.ro:
15.90 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Va felicitam pentru produsul achizitionat. Înainte de a folosi termometrul pentru prima data, va rugam sa cititi instructiunile cu atentie. Produsul a fost conceput pentru masurarea temperaturii corpului uman.

Instructiuni de utilizare
Înainte de utilizare, va rugam sa dezinfectati produsul. Pentru a porni termometrul, apasati butonul ON/OFF (pornit/oprit) care se afla langa afisaj; se va auzi un sunet scurt care va indica faptul ca termometrul functioneaza. În acelasi timp, termometrul va initia un autotest in timpul caruia se vor afisa toate datele digitale. Atunci cand apar literele "Lo" iar litera "C" sau "F" lumineaza intermitent pe afisaj, termometrul poate fi utilizat. Atunci cand temperatura mediului ambiant este mai mica de 32°C sau 89,6 °F, pe afisaj va aparea „Lo°C” sau „Lo°F”. Daca temperatura este mai mare de 43°C sau 109,4°F, pe afisaj va aparea „Hi°C" sau „Hi°F”. În timpul citirii temperaturii, pe ecran va aparea afisata temperatura iar simbolul "C” sau „F" se va aprinde intermitent. Masuratoarea este finalizata atunci cand se atinge o valoare constanta a temperaturii. Valoarea temperaturii este considerata constanta atunci cand temperatura creste cu mai putin de 0,1°C pe durata a 16 secunde. Atunci cand se atinge valoarea constanta de temperatura, se va auzi un scurt semnal sonor de 4 ori si simbolul „C” sau „F” se va stinge. Se va afisa cea mai mare valoare masurata a temperaturii. Este necesar sa tineti cont de faptul ca temperatura afisata poate creste in cazul in care continuati sa masurati temperatura dupa ce s-au auzit cele patru semnale sonore. Acest lucru se intampla mai ales in cazul in care temperatura este masurata axilar, iar valoarea inregistrata astfel aproximeaza temperatura bazala. În acest caz, va rugam sa consultati sectiunea "Metode de masurare a temperaturii". La finalizarea masuratorii, apasati butonul ON/OFF pentru a opri termometrul. Dupa ce temperatura a fost afisata, termometrul se va opri automat dupa 10 minute.
Functia memorie
Opriti termometrul, apoi apasati butonul ON/OFF timp de 2 secunde. Se va afisa ultima valoare masurata, alaturi de simbolul "C" sau "F". Aceasta valoare va ramane afisata atat timp cat butonul ON/OFF este apasat. Aceasta valoare va fi suprascrisa doar in momentul in care se inregistreaza o noua valoare a temperaturii.

Metode de masurarea a temperaturii
Este important de stiut ca temperatura corporala depinde de locul in care aceasta este masurata. Astfel, este necesar sa tineti intotdeauna cont de locul in care se va masura temperatura.
Intrarectal
Din punct de vedere medical, aceasta metoda de masurare a temperaturii este cea mai corecta deoarece se apropie cel mai mult de valoarea temperaturii bazale. Varful termometrului se va introduce cel mult 2 cm in rect. Timpul normal de masurare este de aproximativ 40 - 60 secunde.
Axilar
La adulti, in cazul in care temperatura este masurata axilar, valoarea acesteia poate diferi cu 0,5 - 1,5°C fata de valoarea temperaturii masurata intrarectal. Timpul normal de masurare axilara a temperaturii este de 80 - 120 secunde. Se va avea in vedere faptul ca nu se va obtine o citire corecta a temperaturii in cazul in care zona axilara a fost racita in prealabil. În aceasta situatie, timpul alocat masurarii temperaturii trebuie crescut cu aproximativ 5 minute, astfel incat valoarea masurata sa fie cat mai apropiata de temperatura bazala.
Oral
În general, temperatura masurata oral este cu 0,3°C - 0,8°C mai scazuta decat valoarea temperaturii masurata intrarectal. Pentru a obtine o citire cat mai exacta, asezati varful termometrului la radacina limbii, fie in partea stanga, fie in partea dreapta. Varful termometrului trebui sa se afle permanent sub limba si trebuie sa atinga tesutul. Pe durata masurarii temperaturii, gura trebuie tinuta inchisa si se va respira pe nas. Nu trebuie sa mancati sau sa beti inainte de a masura temperatura oral. Timpul normal de masurare este de 50 - 70 secunde.

Nota: Se recomanda ca temperatura sa fie masurata intrarectal deoarece aceasta este cea mai precisa metoda de aflare a temperaturii bazale. Se recomanda, de asemenea, ca timpul de masurare sa fie extins cu inca trei minute dupa ce se aude semnalul sonor.
Curatare si dezinfectare
Varful termometrului se va curata cu o carpa pe care s-a aplicat un dezinfectant (70% alcool etilic). Termometrul DT-12 este rezistent la apa, astfel incat poate fi introdus intr-un lichid sau in apa calduta pentru a fi curatat si dezinfectat in mod corespunzator. Se interzice introducerea in lichid a termometrului model DT-02.

Indicatii privind siguranta
- Se interzice introducerea termometrului in apa fierbinte.
- Se interzice expunerea termometrului la temperaturi ridicate si se va evita expunerea directa la soare.
- Se interzice lovirea termometrului; acesta nu este rezistent la socuri.
- Se interzice indoirea sau deschiderea termometrului (cu exceptia compartimentului pentru baterie).
- Se interzice spalarea termometrului cu diluanti, benzina sau benzen. Termometrul trebuie curatat doar cu apa sau dezinfectant.
- Se interzice mentinerea in lichid a termometrelor rezistente la apa pentru mai mult de 30 minute.
- Termometrul contine piese de mici dimensiuni (bateria, compartimentul pentru baterie) care pot fi inghitite de catre copii. Termometrul nu trebuie lasat la indemana copiilor.
- Se interzice indoirea varfului termometrului.
- În cazul in care temperatura mediului inconjurator este mai mare de 35°C sau 95°F, introduceti varful termometrului in apa rece timp de 5 - 10 secunde inainte de a masura temperatura.
- Febra persistenta, mai ales la copii, trebuie tratata de medic; va rugam sa va adresati medicului in aceasta situatie!

Schimbarea bateriei
Bateria este consumata si trebuie schimbata atunci cand in partea dreapta a ecranului apare simbolul bateriei. Deschideti capacul de la compartimentul bateriei si inlocuiti bateria veche cu una noua, de acelasi fel (de preferinta fara mercur).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Balsam gheara diavolului
250ml HERBAMEDICUS

12.47 lei
Balsam gel puterea ursului
250ml HERBAMEDICUS

14.00 lei
Lotiune pentru picioare
100ml MEBRA

18.66 lei
Termometru digital rezistent la apa de la ONE MED are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 15.90 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Termometru digital rezistent la apa 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ONE MED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.