Test de sarcina clasic banda 1buc BARZA

Producator: BARZA
Brand: BARZA
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 12.24 lei
Pret remediu.ro:
10.64 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Beneficii:


Testul de sarcina Barza Clasic BANDA este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual. Testul poate fi utilizat in orice moment al zilei. Afli din prima zi, acuratete >99%, rezultat in 3 minute, in orice moment al zilei.


Mod de utilizare:


Testul poate fi efectuat in orice moment al zilei, insa tineti cont ca prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de hCG. Cu ajutorul Testului de sarcina Barza poate fi depistata si sarcina extrauterina.

Colectati urina intr-un recipient curat si uscat. Introduceti testul in urina cu varful sagetii in jos, pana la linia marcata cu MAX, timp de 3 secunde. Asezati testul pe o suprafata plana si asteptati 3 minute afisarea rezultatului. Rezultatul citit dupa 5 minute nu va fi considerat corect.

Rezultat:


Negativ: Aparitia unei singure linii roz in zona de control (C) indica un rezultat negativ.
Pozitiv: Aparitia a doua linii roz, o linie in zona de control (C) si o linie in zona de testare (T), indica un rezultat pozitiv.
Invalid: Daca in 5 minute nu apare nici o linie in zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), testul nu este valid.

Mod de prezentare:
1 test tip banda

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema nutritiva de noapte
50ml TIS

21.43 lei
Test de sarcina clasic banda de la BARZA are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 10.64 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Teste de sarcina si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Test de sarcina clasic banda 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BARZA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.