Test rapid veneris ph infectii vaginale 2buc BARZA

Producator: BARZA
Brand: BARZA
Forma prezentare: solid, 2 buc
Pret magazine: 29.99 lei
Pret remediu.ro:
26.08 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Acest test a fost conceput pentru depistarea rapida a unei infectii vaginale, prin identificarea valorilor pH-ului din vagin, de la 4.0 la 7.0. Hartia de pH, pe care o vei vedea in test, isi schimba culoarea in contact cu proba de secretie vaginala, in functie de valoarea pH-ului tau.

Doua teste de pH tip caseta si instructiuni de utilizare.

Precizie de peste 99%, aceeaşi precizie ca a analizelor de laborator.

Rezultat in cateva secunde.

Test pentru FEMEI.

INFORMATII DE BAZA

Flora vaginala normala ofera o protectie naturala impotriva infectiilor.

O varietate a genului Lactobacillus sustine flora vaginala prin mentinerea valorii pH-ului vaginal intre 3.8 si 4.5 usor acid, asigurand astfel o protectie eficienta impotriva bacteriilor patogene si a ciupercilor.

Perturbarea echilibrului natural al florei vaginale poate duce la infectii ce ar putea reprezenta o amenintare pentru sanatatea dumneavoastra, mai ales in cazul prezentei unei sarcini.

Dezechilibrele microbiene vaginale determina, de obicei, o crestere a valorii pH-ului la peste 4.5, ceea ce poate afecta nu numai calitatea vietii, ci si un risc serios pentru sanatatea dumneavoastra si creste riscul nasterii premature.

Stiati ca…

… 20-30% dintre pacientele unui departament ginecologic sufera de infectii vaginale? Se plang de simptome precum: secretii vaginale abundente, miros de peste, prurit, senzatie de arsura si uscaciune vaginala.

…15-20% dintre toate femeile sunt diagnosticate cu vaginita bacteriana in timpul sarcinii, ceea ce reprezinta un risc crescut de nastere prematura si ruptura prematura a membranelor fetale?

Testul de sanatate pentru pH permite determinarea dezechilibrelor microbiene vaginale intr-un stadiu incipient. Acesta poate fi utilizat pentru a identifica rapid o crestere a pH-ului vaginal si pentru a preveni dezechilibrele microbiene vaginale prin auto-testare periodica.

Consultati intotdeauna medicul inainte de a lua orice decizie medicala importanta.

CAND ESTE UN MOMENT BUN PENTRU A UTILIZA TESTUL DE PH?

Va recomandam sa utilizati testul de pH de doua ori pe saptamana in timpul sarcinii pentru a va asigura ca pH-ul vaginal este in limitele normale si, de asemenea, intre examinarile prenatale.

Totusi, puteti efectua masuratori mai des. Acest lucru este recomandat in special daca ati suferit de infectii vaginale in timpul sarcinilor anterioare sau daca ati suferit deja o nastere prematura.

Pentru femeile care nu sunt insarcinate este folositor sa efectueze determinari ale pH-ului in cazul in care:

– exista suspiciunea de vaginita bacteriana, infectii fungice(disbioza) sau daca exista simptome precum: arsura, mancarime, miros de peste sau secretie abundenta

– dupa contact sexual cu un nou partener;

– dupa tratamentele infectiilor vaginale, precum si dupa interventii chirurgicale pe vagin.

PASI DE UTILIZARE

Spala mainile si usuca-le bine

Scoate testul din ambalaj

Introduceti aplicatorul in vagin, astfel incat zona de masurare a pH-ului sa fie bine umezita

Interpreteaza rezultatul pe loc

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Test rapid veneris ph infectii vaginale de la BARZA are un gramaj de 2gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 26.08 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Teste diverse si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Test rapid veneris ph infectii vaginale 2gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BARZA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.