Tinctura de propolis 20ml ALBEENA

Producator: ALBEENA
Brand: ALBEENA
Forma prezentare: lichid, 20 ml
Pret magazine: 11.49 lei
Pret remediu.ro:
9.99 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:

Propolisul, „farmacia albinelor“ – este un produs rășinos natural pe care albinele de miere (Apis mellifera) îl colectează mai ales de pe diferiți copaci și arbuști, ramuri tinere, muguri de frunze, dar chiar și din flori.

Este un cocktail biochimic uluitor, în alcătuirea lui intrând ceruri, uleiuri esențiale, rășini, balsamuri vegetale, polen, acizi grași și alte sute de substanțe, de la flavonoide (quercetină, crisină, kampferol, pinocembrin, etc.) până la vitamine hidrosolubile și liposolubile (B2, B6, E, etc.), minerale (zinc, crom, magneziu, etc.), aminoacizi (triptofan, cisteină, metionină, etc.), polifenoli, enzime, acid benzoic și derivați ai acestuia, acid cinamic și derivați ai acestuia, derivați ai acizilor nucleici, acizi fenolici și esterii lor (de pildă, acidul ferulic, acidul cafeic și esterul fenil-etilic al acidului cafeic (CAPE)), lactone, lignani, acizi alifatici și aromatici și esterii lor, etc. (Walker, Crane, 1987). Cu toate acestea, fiecare nouă analiză aduce în prim plan noi compuși, compoziția propolisului nefiind complet adusă la lumină.


Propolis brut

CUM ACȚIONEAZĂ TINCTURA DE PROPOLIS ALBeeNA„Cel mai medicinal și enigmaticˮ produs apicol,
TINCTURA DE PROPOLIS ALBeeNA ESTE O MINĂ DE AUR la îndemâna oricuiTinctura de propolis ALBeeNA are peste 70 de proprietăți farmacologice
Tinctura de propolisTINCTURA DE PROPOLIS ALBeeNA SE RECOMANDĂ CA ADJUVANT ÎN

 


  • Boli ale cavității bucale (candidoză, afte, parodontopatii, gingivite, stomatite, sindromul gurii care arde (glosodinie), leucoplazie orală, glosită, etc.);
  • Boli infecțioase, bacteriene, virale, fungice sau parazitare (zona zoster, salmoneloză, borelioză, malarie, etc.);
  • Boli ORL (amigdalite, faringite, otite, rinite, sinuzite, laringite, etc.);
  • Boli pulmonare (bronșite, pneumonii, astm, bronșiectazii, tuberculoză, etc.);
  • Boli gastroenterologice (constipație, colite, gastrite, ulcere (gastric, duodenal, peptic), enterite, etc.);
  • Boli dermatologice (eczeme, acnee, escare, foliculite, piodermite, tuberculoză cutanată, intertrigo, furunculoză, hidrosadenite, alopecie, radiodermite, arsuri, lupus eritematos, etc.);
  • Boli oncologice (cancer/tumori de orice fel), ginecologice, metabolice, autoimune, neurodegenerative, inflamatorii, etc.Tinctura de propolis ALBeeNA are sute de indicații terapeutice, putând fi folosită ca adjuvant în numeroase patologii.
PROPOLISUL APOS ALBeeNA, în plus, față de tinctură, poate fi folosit și ca pesticid (stropit asupra plantelor), dar și ca medicament adjuvant pentru diverse boli ale animalelor / păsărilor.

 


COMPOZIȚIE TINCTURĂ DE PROPOLIS 20ML ALBeeNA

Per recipient: 30% propolisIngrediente non-medicinale: 70% alcool etilic.
NU CONȚINE: parabeni, coloranți sau conservanți artificiali.
MOD DE PREZENTARE: Recipient de sticlă cu picurător pentru dozare, de 20 ml.

ATENȚIE
: Tinctura de propolis de la ALBeeNA este un produs vegetal 100% natural, obținut prin macerarea propolisului în soluție hidroalcoolică. Fiind 100% natural, nu este un produs standardizat din prisma proprietăților organoleptice, fapt pentru care pot exista variații privind aspectul, culoarea sau mirosul de la un lot la altul, neinfluențând în niciun fel siguranța și eficiența produsului. Pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și a siguranței corespunzătoare, fiecare lot de materie primă, ca de altfel și de produs finit, sunt supuse unui proces de verificare extrem de riguros.


OBSERVAȚIE: Aproximativ 1-2% din populație suferă de alergie la propolis și produse apicole, sau dezvoltă alergie la anumite substanțe care intră în compoziția acestora. Pentru persoanele (mai ales copiii mici, de peste 3 ani) care NU AU FOLOSIT NICIODATĂ PRODUSE APICOLE, se recomandă realizarea unei testări a alergiei. De pildă, se aplică o picătură de tinctură de propolis pe partea interioară a antebrațului și se monitorizează zona timp de 24 de ore. Dacă după 24 de ore nu apar local simptome caracteristice (mâncărimi, roșeață, iritație, bubițe, etc.), produsul se poate administra. La fel se procedează și cu alte produse apicole, precum lăptișorul de matcă.

MOD DE ADMINISTRARE

 ATENȚIE: Produsele apicole ALBeeNA sunt produse premium, foarte potente. Folosite împreună sunt sinergice și au rezultat terapeutic superior.

În cazul propolisului, păsturii și polenului ALBeeNA, la debutul curelor prezentate în rândurile de mai jos, mai ales pentru persoanele care nu au folosit niciodată produse apicole, este recomandat să se înceapă administrarea cu doze mici care se vor crește treptat pe parcursul a minim 7 zile, pentru a permite organismului să se acomodeze cu substanțele active. Ulterior, dozele se pot administra în regim normal, așa cum sunt recomandate. 
Înainte de administrarea lăptișorului de matcă în formă pură (crudă) ALBeeNA, într-o cură consistentă, cu doze terapeutice (mai mari de 1g/zi), este indicată administrarea în primă fază a produsului Morning Joy, pentru acomodarea organismului cu substanțele active. Morning Joy conține miere de rapiță crudă și lăptișor de matcă pur, 5%,  și se administrează 1-2 lingurițe, de două ori pe zi, dimineața și la prânz, după masă, timp de 14-30 de zile. După această perioadă, se poate începe administrarea lăptișorului de matcă pur (crud) ALBeeNA astfel: în prima săptămână se administrează 0.5 g/zi, după masă, urmând ca apoi să se administreze normal (dimineața, sublingual, în dozele recomandate în rândurile de mai jos, în cadrul fiecărei cure în parte).
Este indicat să vă consultați înainte și cu un medic apiterapeut. 

UZ INTERN, ca adjuvant (ADULȚI):
ATENȚIE: Dozele (cantitățile) produselor apicole ALBeeNA din cadrul curelor de mai jos pot fi chiar mărite, dar cu acordul medicului apiterapeut (în unele situații, în special păstura și polenul, au nevoie de doze mai mari, administrate în una până la 3 prize pe zi; spre exemplu, pentru păstură, se pot administra doze de până la 40-60g/zi, în timp ce pentru polen se pot administra doze de până la 150g/zi).

Propolisul poate fi consumat de către persoanele suferinde de diabet, acestea putând să aibă chiar beneficii extraordinare de pe urma acestuia (propolisul, printre altele, prin conținutul de vitamine B complex și antioxidanți (polifenoli, flavonoide, etc.), ajută la optimizarea metabolismului carbohidraților, la prevenirea, ameliorarea sau tratarea neuropatiei diabetice, la prevenirea, ameliorarea sau tratarea complicațiilor asociate diabetului (oftalmologice, dermatologice, cardiovasculare, neurologice, etc.), la scăderea glicemiei și chiar la contracararea efectelor nocive ale medicamentelor de sinteză administrate bolnavilor de diabet). Pot fi consumate fără probleme și lăptișorul de matcă, păstura și polenul crud.
Chiar și mierea poate fi consumată de către diabetici, dar în cantități rezonabile, cu ajustarea dietei
(de pildă, pentru fiecare linguriță de miere administrată, să se scadă din alimentația de zi cu zi o felie de pâine), sub supravegherea medicului curant sau a medicului apifitoterapeut.
CURĂ PENTRU FAZA ACUTĂ (răceală, gripă, viroze, etc.)
:

Pentru o persoană de 60 de kg, aflată în fază acută, doza minimă de tinctură de propolis ALBeeNA este de 120 de picături pe zi (2 picături pe kg/corp/zi), administrate în trei prize (40 de picături dimineața, la prânz și seara, încorporate în miere de albină polifloră sau diluate în 50 ml de apă călduță, cu 30 de minute înainte de mese, pe stomacul gol), timp de 14 zile consecutiv. Dacă se află în stare gravă, doza poate fi crescută până la 180 de picături pe zi (adică maxim 3 picături/kg/corp/zi), administrate în trei prize.
Pentru efect terapeutic sporit și polivalent, se recomandă administrarea împreună cu Morning Joy, produs care conține miere de rapiță crudă și lăptișor de matcă pur, 5% (1-2 lingurițe, de două ori pe zi, dimineața și la prânz, după masă, timp de 14 zile) și păstură ALBeeNA (2 linguri/zi, la 30 de minute după micul dejun și prânz, timp de 14 zile). Se poate combina și cu polen crud congelat de salcie ALBeeNA (2 lingurițe dimineața și 2 la prânz, la minim o oră după micul dejun și prânz, dar nu mai târziu de ora 16, timp de 14 zile).
Dacă simptomatologia nu a dispărut în totalitate, ci doar parțial, se continuă administrarea timp de încă 14 zile, dar se înlocuiește produsul Morning Joy cu lăptișorul de matcă pur (crud) ALBeeNA (2-3 g/zi, administrat sublingual (sub limbă) până la dizolvare totală, dimineața, imediat după administrarea propolisului).
CURĂ PENTRU ÎNTĂRIREA IMUNITĂȚII / IMUNITATE SCĂZUTĂ,

se recomandă administrarea tincturii de propolis ALBeeNA împreună cu
lăptișor de matcă pur (crud) ALBeeNA și păstură ALBeeNA. Se poate combina și cu polen crud congelat poliflor ALBeeNA, astfel:

Tinctură de propolis
: 1-2 picături pe kg/corp. De pildă, la o greutate de 75 de kg, doza zilnică recomandată este de minim 75 de picături, maxim 150 de picături, împărțite în trei prize, dimineața, la prânz și seara, încorporate în miere de albină polifloră sau diluate în 50 ml de apă călduță, înainte de mese, pe stomacul gol. Se administrează zilnic în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2, primăvara și toamna, pentru efect terapeutic optim). După administrare este bine să nu se consume alimente sau băuturi timp de minim 30 de minute.

Lăptișor de matcă: 2-3 g/zi, administrat sublingual (sub limbă) până la dizolvare totală, dimineața, imediat după administrarea propolisului, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2, primăvara și toamna).
Păstură: 1-2 linguri pe zi, la 30 de minute după micul dejun și prânz, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2, primăvara și toamna).
Polen crud congelat poliflor: 20 g/zi. 2 lingurițe dimineața și 2 la prânz, între mese (la minim o oră după micul dejun și prânz, dar nu mai târziu de ora 16), ca atare sau cu puține fructe sau puțin iaurt, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2, primăvara și toamna).
CURĂ PENTRU BOLI INFECȚIOASE,

(bacteriene, virale, fungice, parazitare, precum: Boala Lyme, Pneumonie, Tuberculoză, Sifilis, Candidoză, Helicobacterioză, Malarie, SIDA, Toxoplasmoză, etc.) se recomandă administrarea tincturii de propolis ALBeeNA împreună cu păstură ALBeeNA și lăptișor de matcă pur (crud) ALBeeNA. Se poate combina și cu polen crud congelat poliflor ALBeeNA, astfel:


Tinctură de propolis:
2-3 picături pe kg/corp. La o greutate de 70 de kg, doza zilnică recomandată este de minim 140 de picături, maxim 210 picături, împărțită în trei prize, dimineața, la prânz și seara, încorporate în miere de albină polifloră sau diluate în 50 ml de apă călduță, înainte de mese, pe stomacul gol. Se administrează zilnic în cure de 1 lună, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 6 cure de 1 lună pe an, dar nu mai puțin de 5 pentru efect terapeutic optim). După administrare este bine să nu se consume alimente sau băuturi timp de minim 30 de minute.

Lăptișor de matcă: 2-3 g/zi, administrate sublingual (sub limbă) până la dizolvare totală, dimineața, imediat după administrarea propolisului, în cure de 2 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 4 cure pe an, dar nu mai puțin de 3).
Păstură: 1-2 linguri pe zi, la 30 de minute după micul dejun și prânz, în cure de 2 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 4 cure pe an, dar nu mai puțin de 3).
Polen crud congelat poliflor: 30 g/zi. 3 lingurițe dimineața și 3 la prânz, între mese (la minim o oră după micul dejun și prânz, dar nu mai târziu de ora 16), ca atare sau cu puține fructe sau puțin iaurt, în cure de 2 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 4 cure pe an, dar nu mai puțin de 3).

ATENȚIE
: Este recunoscut faptul că în timpul unei cure antiinfecțioase, în special în cazul infecțiilor cu spirochete (dar nu numai), apare așa numita reacție Herxheimer (criza de vindecare), care poate fi mai mult sau mai puțin deranjantă și profundă. Simptomele infecției se înrăutățesc înainte să apară ameliorări și ulterior vindecarea (cum se întâmplă, de exemplu, în cazul bolii Lyme (borelioză)). În unele cazuri apar și simptome noi.
Apariția acestei reacții este normală și chiar indică eficiența terapiei antiinfecțioase. Beți minim 2 litri de apă (optim 3) pe tot parcursul zilei pentru a facilita eliminarea toxinelor. În cazul rar în care reacțiile sunt prea puternice, stopați administrarea, faceți pauză 7 zile și reluați cu cele mai mici doze. Zilnic, creșteți câte puțin dozele, astfel încât cura antiinfecțioasă să fie confortabilă, iar reacția Herxheimer să fie suportabilă.
Cu cât infecția este mai puternică și cronicizată (ca în cazul bolii Lyme), cu atât vindecarea survine mai greu, iar tratamentul, în consecință, poate fi mai îndelungat.

CURĂ PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE și GASTROINTESTINALE,

(ateroscleroză, cardiopatie ischemică, boală coronariană, ulcere, colite, boala Crohn, etc.) se recomandă administrarea tincturii de propolis ALBeeNA împreună cu lăptișor de matcă pur (crud) ALBeeNA și polen crud congelat de păducel ALBeeNA. Se poate combina și cu păstură ALBeeNA, astfel:


Tinctură de propolis:
1-2 picături pe kg/corp. La o greutate de 70 de kg, doza zilnică recomandată este de minim 70 de picături, maxim 140 picături, împărțită în trei prize, dimineața, la prânz și seara, încorporate în miere de albină polifloră sau diluate în 50 ml de apă călduță, înainte de mese, pe stomacul gol. Se administrează zilnic în cure de 2 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 4 cure pe an, dar nu mai puțin de 3 pentru efect terapeutic optim). După administrare este bine să nu se consume alimente sau băuturi timp de minim 30 de minute.

Lăptișor de matcă: 2-3 g/zi, administrate sublingual (sub limbă) până la dizolvare totală, dimineața, imediat după administrarea propolisului, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).
Polen crud congelat de păducel: 20 g/zi. 2 lingurițe dimineața și 2 la prânz, între mese (la minim o oră după micul dejun și prânz, dar nu mai târziu de ora 16), ca atare sau cu puține fructe sau iaurt, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).
Păstură: 1-2 linguri pe zi, la 30 de minute după micul dejun și prânz, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).
În cazul bolilor gastrointestinale se poate înlocui polenul crud congelat de păducel cu polenul crud congelat poliflor ALBeeNA.
CURĂ PENTRU BOLI INFLAMATORII și AUTOIMUNE,

(lupus, tiroidită hashimoto, adenom de prostată, artrite, etc.) se recomandă administrarea tincturii de propolis ALBeeNA împreună cu polen crud congelat de salcie ALBeeNA și lăptișor de matcă pur (crud) ALBeeNA. Se poate combina și cu păstură ALBeeNA, astfel:

Tinctură de propolis:
1-2 picături pe kg/corp. La o greutate de 70 de kg, doza zilnică recomandată este de minim 70 de picături, maxim 140 picături, împărțită în trei prize, dimineața la prânz și seara, încorporate în miere de albină polifloră sau diluate în 50 ml de apă călduță, înainte de mese, pe stomacul gol. Se administrează zilnic în cure de 2 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 4 cure pe an, dar nu mai puțin de 3 pentru efect terapeutic optim). După administrare este bine să nu se consume alimente sau băuturi timp de minim 30 de minute.

Lăptișor de matcă: 2-3 g/zi, administrate sublingual (sub limbă) până la dizolvare totală, dimineața, imediat după administrarea propolisului, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).
Polen crud congelat de salcie: 20 g/zi. 2 lingurițe dimineața și 2 la prânz, între mese (la minim o oră după micul dejun și prânz, dar nu mai târziu de ora 16), ca atare sau cu puține fructe sau iaurt, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).
Păstură: 1-2 linguri pe zi, la 30 de minute după micul dejun și prânz, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).
În cazul bolilor autoimune se poate înlocui polenul crud congelat de salcie cu polenul crud congelat poliflor ALBeeNA.
CURĂ PENTRU CANCER / TUMORI,
(exemplu: cancer de creier, gât, piele, sâni, pancreas, rinichi, vezică, prostată, colon și sânge, dar nu numai) se recomandă administrarea tincturii de propolis ALBeeNA împreună cu lăptișor de matcă pur (crud) ALBeeNA și polen crud congelat poliflor ALBeeNA. Se poate combina și cu păstură ALBeeNA, astfel:


Tinctură de propolis
: maxim 3 picături pe kg/corp. La o greutate de 70 de kg, doza zilnică recomandată este de maxim 210 picături, împărțită în trei prize: 70 de picături dimineața, 70 la prânz și 70 seara, încorporate în miere de albină polifloră sau diluate în 50 ml de apă călduță, înainte de mese, pe stomacul gol. Se administrează zilnic în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2 pentru efect terapeutic optim). După administrare este bine să nu se consume alimente sau băuturi timp de minim 30 de minute.

Lăptișor de matcă: 2-3 g/zi, administrate sublingual (sub limbă) până la dizolvare totală, dimineața, imediat după administrarea propolisului, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).
Polen crud congelat poliflor: maxim 40 g/zi. 4 lingurițe dimineața și 4 la prânz, între mese (la minim o oră după micul dejun și prânz, dar nu mai târziu de ora 16), ca atare sau cu puține fructe sau puțin iaurt, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).
Păstură: 2 linguri pe zi, la 30 de minute după micul dejun și masa de prânz, în cure de 3 luni, cu pauză 4 săptămâni, după care se poate relua cura (se pot face 3 cure pe an, dar nu mai puțin de 2).

ATENȚIE
: Pentru cancerul de ficat se recomandă folosirea propolisului apos ALBeeNA, fără alcool.
CURĂ PENTRU BOLI HEPATOBILIARE,
(hepatite virale (C, B, etc.), ciroză, cancer de ficat, etc.) se recomandă Propolisul Apos ALBeeNA, fără alcool (cura pentru boli hepatobiliare o puteți găsi în cadrul modului de administrare al propolisului apos ALBeeNA, dând click aici).
UZ INTERN, ca adjuvant (COPII):
Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani
, se recomandă folosirea Propolisului Apos ALBeeNA.

Propolisul apos se administrează câte 1 picătură pe kg/corp/zi, doză împărțită în 3 prize, în puțină miere, picurat pe o bucățică de pâine sau diluat în puțină apă călduță.
Pentru efect terapeutic sporit și polivalent, se recomandă administrarea împreună cu lăptișor de matcă pur (crud) ALBeeNA (jumătate de linguriță pe zi (0,5 g/zi), dimineața, imediat după micul dejun), polen crud congelat poliflor ALBeeNA (o linguriță pe zi, la o oră după micul dejun) și păstură ALBeeNA (o linguriță/zi, la 30 de minute după micul dejun), în cure de 2-4 săptămâni, cu pauză 2-4 săptămâni, după care se poate relua cura.

Pentru copiii cu vârsta de peste 7 ani, tinctura se administrează câte 1 picătură pe kg/corp/zi, doză împărțită în 3 prize, în puțină miere, picurată pe o bucată de pâine sau diluată în puțin apă călduță.
Pentru efect terapeutic sporit și polivalent, se recomandă administrarea împreună cu lăptișor de matcă pur (crud) ALBeeNA (jumătate de linguriță pe zi (0,5 g/zi), dimineața, imediat după micul dejun), polen crud congelat poliflor ALBeeNA (o linguriță pe zi, la o oră după micul dejun) și păstură ALBeeNA (o linguriță/zi, la 30 de minute după micul dejun), în cure de 2-4 săptămâni, cu pauză 2-4 săptămâni, după care se poate relua cura.

ATENȚIE: Înainte de administrarea lăptișorului de matcă în formă pură (crudă) ALBeeNA, copiilor cu vârsta de peste 3 ani, într-o cură consistentă, cu doze de 0,5 g/zi (o jumătate de linguriță), este indicată administrarea produsului Morning Joy, pentru acomodarea organismului cu substanțele active. Morning Joy conține miere de rapiță crudă și lăptișor de matcă pur, 5%, și se administrează 1 linguriță pe zi, dimineața, imediat după micul dejun, timp de 14-30 de zile. După această perioadă se poate începe administrarea lăptișorului de matcă în formă pură (crudă) ALBeeNA, așa cum este indicat în rândurile de mai sus.
UZ EXTERN:

 

 

Aplicați tinctura pe comprese sau local pe pielea întregului corp, pe scalp și chiar pe unghii (ca adjuvant pentru: eczeme, răni, julituri, tăieturi, leziuni, iritații, înțepături de insecte, arsuri, micoze (infecții fungice), acnee, furunculi, alunițe și negi, herpes, mătreață, bătături, escare, zona zoster, cancer de piele, etc.). Pentru pielea de pe față, pentru ochi, urechi și nas, ca de altfel și pentru AEROSOLOTERAPIE cu propolis (realizată cu nebulizator), se recomandă folosirea Propolisului apos ALBeeNA, fără alcool.
Tinctura de propolis ALBeeNA se poate utiliza și sub formă de:
• SPĂLĂTURI ȘI GARGARISME
, diluată în apă fiartă și răcită, în proporție de 1:5 (ca adjuvant pentru: dureri de dinți, infecții și răni în zona genitală, infecție dentară, parodontoză, gingivită, abces dentar, stomatită, afte, carii, ulcerații dureroase ale gurii, amigdalită și laringită, glosită, glosodinie, leucoplazie orală, faringite, cancer oral, etc.).

• INHALAȚII (preventiv și curativ, ca adjuvant pentru: răceli, viroze respiratorii, sinuzită, bronșită, tuse uscată sau productivă, amigdalită, faringită, traheită, laringită, pneumonii, gât uscat, rinite). Se toarnă apă clocotită într-un vas care să nu fie din plastic sau metal. Se adaugă în apa clocotită între 50 și 100 de picături de tinctură de propolis. Se așteaptă 10 secunde (pentru evaporarea alcoolului), se acoperă capul cu un prosop și se stă deasupra vasului pentru a se inhala vaporii timp de 5 până la 30 de minute.
În timpul inhalației: se stă cu capul și cu prosopul pe cap astfel încât să se acopere în întregime vasul, pentru a nu se pierde din vapori și pentru a nu pătrunde aer mai rece; se respiră ușor și adânc, atât pe gură cât și pe nas; la început, durata inhalației poate fi de numai un minut, pentru acomodare, urmând să crească până la 20 de minute odată, chiar mai mult, dar nu mai mult de maxim 30 de minute; tot la început, distanța față de vas va fi mai mare, până la 30-40 de cm, apoi se poate micșora până la apropierea tot mai mult de vas, dar nu mai mult de 10 cm.
După inhalație: stați în pat, în poziție întinsă și relaxată, cu fața acoperită de prosop, respirând pe nas prin textura prosopului timp de minim 15 minute, maxim 30 de minute, pentru a nu inhala dintr-o dată aer rece; în următoarea perioadă de după inhalație (minim o oră, maxim 3 ore), nu este indicat să ieșiți afară din cameră sau din casă, nici să depuneți eforturi fizice prea mari.
Inhalația este contraindicată femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor alergice sau hipersensibile la propolis/produse apicole, celor care au o piele hipersensibilă, reactivă, predispusă la roșeață, telangiectazie, cuperoză și rozacee, celor care suferă de telangiectazie, cuperoză și rozacee, celor suferinde de epilepsie, celor care nu suportă temperaturi ridicate și copiilor foarte mici. În caz de astm și bronșită astmatiformă, inhalațiile se fac cu prudență, cu acordul medicului sau terapeutului. Inhalația se poate face atât preventiv, cât și curativ. De cele mai multe ori, se recomandă imediat după debutul primelor simptome respiratorii (nas înfundat, tuse, dureri în gât, etc.). În cazul afecțiunilor cronice de genul sinuzitei, bronșitei sau chiar rinitei, se pot face două până la 3 inhalații pe zi, iar după 7 zile, se scade la o singură inhalație pe zi, timp de încă 7-14 zile.CONTRAINDICAȚII și ATENȚIONĂRI
A nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, fără acordul medicului sau terapeutului.
Consultați medicul apiterapeut înainte de a începe un tratament naturist pe bază de produse apicole.
Păstrați tinctura la temperatura camerei, ferită de umiditate și de lumina directă a soarelui (ideal este să țineți tunctura într-un loc răcoros și întunecos).
Tinctura de propolis este contraindicată femeilor însărcinate, femeilor care alăptează, copiilor mai mici de 7 ani, persoanelor care suferă de alergie sau hipersensibilitate/intoleranță la propolis/produse apicole, ca de altfel și persoanelor cărora le este limitat sau interzis consumul de alcool.
SE RECOMANDĂ FOLOSIREA PROPOLISULUI APOS ALBeeNA PENTRU PERSOANELE CĂRORA LE ESTE LIMITAT SAU INTERZIS CONSUMUL DE ALCOOL.
Dacă apar reacții de hipersensibilitate, intoleranță sau alergie, stopați administrarea și consultați medicul, terapeutul sau farmacistul.
Consultați medicul înainte de folosire dacă vă administrați și medicamente alopate.
Dacă simptomele persistă sau se agravează încetați administrarea și consultați medicul.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Propolis30.00%
Alcool etilic70.00%

Alte produse similare

Sirop pentru imunitate… ALBEENA
Sirop pentru imunitate…
ALBEENA
Propolis apos -… ALBEENA
Propolis apos -…
ALBEENA
Polenic prop -… ALBEENA
Polenic prop -…
ALBEENA
Balsam cu propolis… ALBEENA
Balsam cu propolis…
ALBEENA
Calmotusin DACIA PLANT
Calmotusin
DACIA PLANT
Tinctura Dermogent DACIA PLANT
Tinctura Dermogent
DACIA PLANT
Faringoplant DACIA PLANT
Faringoplant
DACIA PLANT
Tinctura de propolis… DACIA PLANT
Tinctura de propolis…
DACIA PLANT
Tinctura de propolis… DACIA PLANT
Tinctura de propolis…
DACIA PLANT

Parerile clientilor

suuuuper
muream si nu stiam ca propolisul face atat de multe. credeam ca este bun numai pt infectii. dragi medici si terapeuti care ati lucrat la prezentare, ma inclin in fata dv., va meritati diplomele. remediu, multumesc pentru sansa de a afla aceste informatii. va doresc toate cele bune si va raman fidel. super produs!!!
scrisa de Nuta gabriel / 30.07.2020 23:40
Un articol unic, excelent!
Intr-adevar o prezentare de exceptie a unui produs minunat! Ar fi bine sa intelegem cu totii ca minunatiile lasate de Creator sunt cele mai bune medicamente pentru noi. Trebuie sa le cunoastem indeaproape, sa le apreciem, si sa le utilizam. Ce leac mai minunat si sublim decat produsul de aur al acestor albinute gingase, care trudesc cu atata dedicatie, inocenta si iubire, pentru oameni? Nu am mai citit un astfel de articol, extraordinar, informatiile sunt revelatorii, am avut senzatia ca redescopar o mina de aur. Imi amintesc ca am discutat cu o doamna care mi-a povestit ca s-a vindecat de hepatita c dupa 9 luni de tratament cu tinctura de propolis, exclusiv. Iar o alta a scapat de o pneumonie urata tot cu tinctura de propolis. Felicitari, mai dorim sa citim astfel de articole.
scrisa de Ioana / 10.07.2020 11:50
Foarte bun pentru imunitatea organismului.
scrisa de adriana / 14.10.2019 09:53
excelent
scrisa de Ciocoiu / 03.07.2017 20:46

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Polen crud congelat poliflor
170gr ALBEENA

16.50 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
100gr ALBEENA

105.00 lei
Tinctura de propolis de la ALBEENA are un gramaj de 20ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 9.99 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Propolis si contine propolisalcool etilic, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Tinctura de propolis 20ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ALBEENA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.