Tinctura imunoplant 50ml STEAUA DIVINA

Producator: SANTO RAPHAEL
Brand: STEAUA DIVINA
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 11.14 lei
Pret remediu.ro:
9.69 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:

Imunoplant extract hidroalcoolic stimulează capacitatea de autoapărare a organismului.Imunitate maximă.

Ingrediente
Măslin (Olea europea), Echinacea (Echinacea angustifolia), Rozmarin (Rosmarinus officinalis), Angelică (Angelica archangelica), Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra)

Utilizare
Adulţi: câte 30 picături de 3ori/zi, după masă, într-un pahar cu apă. Administrarea se realizează timp de 21 zile pe lună, trei luni consecutiv. Pentru un efect maxim se recomandă folosirea în asociere cu produsul Imunoplant capsule.În caz de infecţii acute, se pot administra câte 15-20 picături într-un pahar cu apă, din 2 în 2 ore, timp de 2-3 zile. Copii între 11 și 15 ani: câte 15 picături de 3ori/zi, după masă, într-un pahar cu apă, sau după sfatul medicului fitoterapeut. Copii între 5 și 10 ani: câte 10 picături de 3ori/zi, după masă, într-un pahar cu apă, sau după sfatul medicului fitoterapeut. Copii între 2 și 5 ani: 7 picături de 3ori/zi, după masă, într-un pahar cu apă, sau după sfatul medicului fitoterapeut. La copii se poate administra în apă călduță, pentru evaporarea conținutului de alcool.

Contraindicatii
Afecţiuni în care este contraindicat consumul de alcool, conducători auto, afecţiuni hepatice grave, alergie la oricare dintre componentele produsului. Precauţii la administrare: gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal, sarcină, alăptare. În timpul administrării produsului, se va evita expunerea la soare puternic (datorită extractului de angelică cu potenţial fotosensibilizant). Reacţii adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Interacţiuni medicamentoase: medicamente antihipertensive (poate creşte necesarul de medicament), anticoagulante, nu se administrează cu antibiotice şi alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool. Produsul conţine substanţe cu potenţial alergenic: extract de angelică. Produsul nu conține aditivi alimentari! Nu se aplică local în caz de răni deschise! Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Afectiuni tratate
Imunitate

Ingrediente principale
Echinaceea

Conditii pastrare
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină și îngheț. După deschidere se păstrează la temperaturi între 10-25°C.

Acest produs contine:

Maslin
Echinacea
Rozmarin
Angelica
Lemn dulce

Alte produse similare


Ulei de masaj Afrodit…
STEAUA DIVINA

Ulei de masaj Afroman…
STEAUA DIVINA

Meridian ficat
STEAUA DIVINA

Meridian plaman
STEAUA DIVINA

Imunoplant
STEAUA DIVINA

Tinctura din frunze…
STEAUA DIVINA

Crema senzual protect
STEAUA DIVINA

Ulei de masaj superbust
STEAUA DIVINA

Ulei de masaj supersenzual
STEAUA DIVINA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Apiproppolen
30cps PRO NATURA

9.13 lei
Stand up
60cps PRO NATURA

48.59 lei
Echinacea forte
60cpr DACIA PLANT

19.79 lei
Ulei de masaj super potent
100ml STEAUA DIVINA

12.16 lei
Crema senzual protect
40ml STEAUA DIVINA

9.66 lei