Tinctura menstrofit 50ml STEAUA DIVINA

Producator: SANTO RAPHAEL
Brand: STEAUA DIVINA
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 10.32 lei
Pret remediu.ro:
8.97 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:

Menstrofit extract hidroalcoolic menţine buna funcţionare a aparatului genital feminin.Antiinflamator, hemostatic, calmant, antispastic, astringent, tonic uterin, remineralizant.

Ingrediente
Frasin (Fraxinus excelsior), lumanarica (Verbascum thapsus), lichen de piatra (Cetraria islandica), traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris), Troscot (Polygonum aviculare), Urzica (Urtica dioica), Zmeur (Rubus idaeus), alcool etilic, apa distilata.

Utilizare
Câte 30-40 picături de 3×/zi, după masă, într-un pahar cu apă, sau după sfatul medicului fitoterapeut. Se recomandă a fi administrat în cure de 3 luni. Pentru un efect maxim se recomandă folosirea în asociere cu produsele Menstrofit capsule (pentru femeile în perioada activă reproductiv) sau Menoprotect capsule(pentru femeile aflate la premenopauză).

Contraindicatii
Sarcină, copii, tendinţă la tromboză, hipervâscozitate sangvină, tratament cu anticoagulante, boli hepatice grave, boli neurologice (epilepsie) şi boli psihice (schizofrenie), alergie la oricare dintre componente. Precauţii la administrare: a se administra cu precauţie pe perioada alăptării. Reacţii adverse: nu sunt, la dozele prescrise. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Interacţiuni medicamentoase: Traista-ciobanului poate stimula acţiunea medicamentelor antihipertensive şi poate fi necesară scăderea dozelor acestora. Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic. Nu se aplică local în caz de răni deschise!

Afectiuni tratate
Calmant

Ingrediente principale
Urzica

Conditii pastrare
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină și îngheț. După deschidere se păstrează la temperaturi între 10-25°C.

Acest produs contine:

Frasin
Lumanarica
Lichen de piatra
Traista ciobanului
Troscot
Urzica
Zmeur

Alte produse similare


Crema bitter
STEAUA DIVINA

Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA

Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA

Meridian intestin…
STEAUA DIVINA

Meridian vezica…
STEAUA DIVINA

Menstrofit
STEAUA DIVINA

Menstrofit cu vitex
STEAUA DIVINA

Tinctura menstrofit…
STEAUA DIVINA

Sirop Laxen
INGERASUL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Citeste despre frasin:

Nu am gasit vreun articol relevant.