Tonic elixir puterea romaneasca a084 50gr FAVISAN

Producator: FAVISAN
Brand: FAVISAN
Forma prezentare: pulbere, 50 gr
Pret magazine: 22.9 lei
Pret remediu.ro:
19.91 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Fortifiant hepatic si sexual. Amplifica vitalitatea organismului, va ajuta sa va refaceti tonusul sexual, va invioreaza si va mentine euforia dragostei in trup si suflet. Va ajuta sa invingeti oboseala, monotonia, tristetea. Este hepatoprotector. Sanatatea intregului organism este influentata de sanatatea ficatului. Poate ati observat ca multe plante indicate pentru ficat sunt indicate si pentru aparatul reproducator. Aduce lumina in colturile cele mai obscure ale subconstientului. Favorizeaza comunicarea afectiva si amplifica abilitatile intuitive. Amplifica energia subtila a focului in multiplele sale aspecte: focul pasiunii, focul iubirii, focul inteligentei, focul aspiratiei spirituale. Trezeste puterea de a actiona si creste curajul, angreneaza si amplifica puterea tainica ce accelereaza procesele de activare energetica.

Mod de administrare
- pulvis: 1/2 lingurta produs se mentine sublingual 15-20 minute, dupa care se inghite cu apa plata. Cura dureaza minimum 2-3 luni.
- ceai (infuzie):  peste 1 lingurta de planta se adauga 250 ml apa clocotita. Se lasa acoperit 20-30 minute, dupa care se strecoara.

Doza zilnica recomandata: 4 x 1/2 lingurta

Ingrediente: branca ursului (Heracleum herba) . sunatoare (Hyperici herba), ghimbir (Zingiberis rhizoma), gentiana (Gentianae radix), busuioc (Basilici herba), paducel (Crataegi folim cum flores), coriandru (Coriandri fructus)

Stress CTRL

Acest produs contine:

Branca ursului
Sunatoare
Ghimbir
Gentiana
Busuioc
Paducel
Coriandru

Alte produse similare

Branca ursului… FAVISAN
Branca ursului…
FAVISAN
Faviastenic b085 FAVISAN
Faviastenic b085
FAVISAN
Ceai de branca… FAVISAN
Ceai de branca…
FAVISAN
Gel de dus & baie… FAVISAN
Gel de dus & baie…
FAVISAN
Colonsan sex m136 FAVISAN
Colonsan sex m136
FAVISAN
Tinctura de branca… FAVISAN
Tinctura de branca…
FAVISAN
Branca ursului DACIA PLANT
Branca ursului
DACIA PLANT
Tinctura de branca… DACIA PLANT
Tinctura de branca…
DACIA PLANT
Tinctura de branca… STEAUA DIVINA
Tinctura de branca…
STEAUA DIVINA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

 Argentum + super concentrat 30ppm
480ml ARGENTUM +

49.35 lei
Colonsan pro-cerat bu020
19gr FAVISAN

19.55 lei
Colonsan fem cu 7 plante bo061
22.80gr FAVISAN

23.45 lei
Tonic elixir puterea romaneasca a084 de la FAVISAN are un gramaj de 50gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.91 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Pentru cuplu si contine branca ursuluisunatoare, ghimbir, gentiana, busuioc, paducel, coriandru, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Tonic elixir puterea romaneasca a084 50gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FAVISAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre branca ursului:

Nu am gasit vreun articol relevant.