Tus de pleoape cu pensula - eyeliner negru 5gr JOKO

Producator: FINEST MINERAL COSMETICS
Brand: JOKO
Forma prezentare: lichid, 5 gr
Pret magazine: 38.32 lei
Pret remediu.ro:
33.32 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Conturarea ochilor cu linii negre este un obicei de demult. Acest tip de machiaj evidentiaza atat culoarea cat si forma ochiului, conferind o nota in plus de senzualitate si mister.

Secretul trasarii perfecte a acestor linii este o pensula precisa, usor de folosit cu care iti va fi drag sa-ti conturezi ochii.
Tusul pentru pleoape JOKO dispune de o pensula flexibila si de o compozitie rezistenta la apa ce iti va permite sa trasezi pana si cele mai fine linii la baza genelor.

Formula inovatoare face ca produsul sa reziste pe pleoape pana la 16 ore, fara a se coji sau a se intinde, chiar si in conditii de umezeala.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

scrisa de / 23.12.2019 15:23

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de argan presat la rece cu pompita
50ml HERBALSANA

36.14 lei
Lotiune tonica pentru fata
100ml APIDERMIN

17.00 lei
Tus de pleoape cu pensula - eyeliner negru de la JOKO are un gramaj de 5ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.32 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ochi si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Tus de pleoape cu pensula - eyeliner negru 5ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la JOKO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.