Uei esential de bergamot -citrus bergamia 10ml MAXIMA

Producator: JUSTIN PHARMA
Brand: MAXIMA
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 11.44 lei
Pret remediu.ro:
9.95 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:

Cu proprietăți care favorizează apariția stărilor de liniște, uleiul de Bergamot poate inhiba sentimentele anxioase, oferind în același timp beneficii curative

 Uleiul de Bergamot ajută la vindecarea rapidă a rănilor, erupțiilor de piele, a ulcerelor, a eczemelor și a mâncărimilor de piele, protejând de asemenea rănile în a dezvolta un tetanos care poate deveni uneori mortal. 

Flavonoidele prezente în uleiul de bergamot calmează nervii și reduc tensiunea acestora, ele ajută la vindecarea bolilor asociate cu stresul, cum ar fi hipertensiunea arterială, insomnia și depresia. Flavonoidele pot stimula, de asemenea, activitatea anumitor hormoni din organism, cum ar fi dopamina și serotonina, care induc sentimente de relaxare și sedare.

Acest ulei esențial este un excelent deodorant. Proprietățile aromatice și de dezinfectare  ale uleiului de bergamot, inhibă dezvoltarea germenilor care provoacă mirosul neplăcut la nivelul pielii.  Difuzie: utilizați două până la patru picături în difuzorul dorit. Utilizare locală pe piele: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu un ulei-bază, pentru a reduce la minim orice risc de iritare a pielii.

Acest produs contine:

Bergamot

Alte produse similare


Ulei esential de…
MAXIMA

Antistres n140
FARES

Ulei esential de…
FARES

Ulei esential de…
STEAUA DIVINA

Citrus bergamot
JARROW FORMULAS

Ulei esential de…
SOLARIS

Ulei de masaj cu…
HERBAGEN

Ulei de masaj cu…
HERBAGEN

Crema de corp cu…
HERBAGEN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Citeste despre bergamot:

Nu am gasit vreun articol relevant.