Ulei de cocos-virgin 250ml HERBALSANA

Producator: HERBAVIT
Brand: HERBALSANA
Forma prezentare: lichid, 250 ml
Pret magazine: 16.7 lei
Pret remediu.ro:
14.52 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Recomandari de consum: zilnic 1-2 lingurite .

Ulei de cocos virgin, presat la rece, obtinut din fructe proaspete de cocos, din culturi organice  controlate.  100% pur fara aditivi, pentru utilizare interna si externa.

Nu contine colosterol, datorita continutului ridicat de acid acid lauric are efect antioxidant.

Uleiul de cocos este ideal ingrijirea pielii si a parului indiferent de vartsa. Se poate folosi  pentru masaj, se absoarbe usor in piele.

Nu este recomandata incalzirea.

Ulei de cocos se solidifica sub 25 ËšC, sub aceasta temperatura devine alb.

Uleiul virgin de cocos
Uleiul virgin de cocos este unul dintre cele mai apreciate uleiuri datorita proprietatilor sale multiple, care se obtine de asemenea din miezul nucii de cocos, dar prin presare la rece pentru a nu isi pierde calitatile.

Uleiul virgin de cocos se poate folosi atat intern cat si extern. Intern are efect imunostimulent, ajuta la asimilarea substantelor nutritive din alimente, rol antiparazitar si se pot consuma doua linguri de ulei pe zi. Extern se poate aplica pe piele pentru prevenirea si tratarea vergeturilor, contine filtru UV, datorita proprietatilor antifungice, antibacteriene si antivirale este de ajutor in cazul ciupercilor la nivelul unghiilor, al diferitelor afectiuni dermatologice (eczeme, inflamatii ale pielii etc.) iar datorita continutului de vitamina C are efect antioxidant si este in acelasi timp sursa de vitamina E. Aplicat inaintea expunerii la soare ajuta la obtinerea unui bronz uniform si previne aparitia petelor si pistruilor.

Industria cosmetica foloseste uleiul virgin de cocos in prepararea pastei de dinti, deoarece reduce aparitia cariilor dentare, datorita enzimelor care distrug bacteriile nocive din cavitatea bucala. În India industria cosmeticelor foloseste uleiul virgin de cocos ca ingredient valoros pentru a hrani si a da stralucire parului. În urma cercetarilor facute in India, s-a ajuns la concluzia ca uleiul virgin de cocos se absoarbe in firul de par hranindu-l din interior, si datorita acidul lauric continut, are un rol important in regenerarea parului degradat, in combatearea caderii acestuia, ajuta la prevenirea matretii si confera un plus de vitalitate firului de par.

Acest produs contine:

Cocos

Alte produse similare

Lapte de cocos HERBALSANA
Lapte de cocos
HERBALSANA
Zahar de cocos HERBALSANA
Zahar de cocos
HERBALSANA
Lotiune de corp… HERBALSANA
Lotiune de corp…
HERBALSANA
Crema cu galbenele… HERBALSANA
Crema cu galbenele…
HERBALSANA
Gel relaxant HERBALSANA
Gel relaxant
HERBALSANA
Crema cu aloe vera HERBALSANA
Crema cu aloe vera
HERBALSANA
Crema cu arnica HERBALSANA
Crema cu arnica
HERBALSANA
Crema de maini HERBALSANA
Crema de maini
HERBALSANA
Faina de cocos HERBALSANA
Faina de cocos
HERBALSANA

Parerile clientilor

Produs nesatisfacator
Calitate sub mediocra, gust chimical
scrisa de vrcristian / 09.10.2015 20:41

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Polen crud congelat poliflor
170gr ALBEENA

16.50 lei
NADH+
30cps PROVITA

126.91 lei
Maca pudra eco
125gr RAWLI

13.44 lei
Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

9.99 lei
Ulei de cocos-virgin de la HERBALSANA are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 14.52 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri si contine cocos. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de cocos-virgin 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBALSANA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.