Ulei de nuci marasca presat la rece 100ml SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: lichid, 100 ml
Pret magazine: 25.84 lei
Pret remediu.ro:
22.47 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

CE CONTINE
Din fructele sanatoase, prin uscare si presare la rece se obtine uleiul de nuca de calitate, care va avea culoarea topazului si un gust puternic de nuci. Se pastreaza la rece si la intuneric, maximum un an, pentru ca rancezeste usor. Uleiul de nuca are un continut foarte bogat de acizi grasi nesaturati Omega 3 si 6 (73-84%) si foarte putini acizi grasi saturati (palmitic si stearic). De aceea este net superior uleiului de soia si uleiului de porumb care au un continut mult mai mare de acizi grasi saturati.

CUM ACTIONEAZA
Actiunea principala este aceea de diminuare a riscului aparitiei afectiunilor cardiace. Continutul ridicat de acizi grasi nesaturati Omega 3 si Omega 6 din uleiul de nuca presat la rece ajuta la reglarea functiilor organismului, cum ar fi cele cardio-vasculare, imunitare si ale sistemului nervos. Este bogat in antioxidanti care ajuta la reducerea efectelor radicalilor liberi si previn deteriorarea celulelor, incetinind procesul imbatranirii. Antioxidantii prezenti in uleiul de nuca au un rol important in eliminarea toxinelor si a diverselor substante nocive din organism.

CUM SE CONSUMA
Utilizarea uleiului de nuci in preparatele culinare: uleiul de nuci este delicios adaugat la: 1. paste, (alaturi de putina branza moale, cum ar fi gorgonzola, branza de capra), pastai de fasole verde proaspata, spanac, preparate cu ciuperci. 2.in diferite retete de prajituri crude - Raw vegan, conferind o aroma delicata de nuci 3. branza de capra poate fi marinata in ulei de nuci alaturi de cimbru, usturoi si alte condimente 4. dressing pentru cartofi sau salate. Mingiute savuroase cu merisor si caju Ingrediente: -150 grame de caju Solaris -150 grame de merisor Solaris -100 grame de stafide Solaris -2 linguri de faina de roscove Solaris -3 lingurite de ulei de nuca presat la rece Solaris -scortisoara pudra Solaris -fulgi de cocos Solaris. Preparare: 1.intr-un mixer de mare putere mixam 150 grame de caju pana obtinem o consistenta de faina. Mixerul trebuie sa aiba minimum 600 W pentru a putea mixa seminte si nuci. 2. Mixam merisorul, stafidele, 3 lingurite de ulei de nuca presat la rece Solaris, 2 linguri de faina de roscove Solaris, 1 lingurita de scortisoara pudra Solaris si 4 linguri de apa, pana ce totul devine o pasta apoasa. 3. Mixam apoi faina de caju cu pasta astfel obtinuta. 4. Obtinem o pasta de o consistenta mult mai ferma si uleioasa. Modelam cu palmele mingiute, pe care le putem da prin nuca de cocos. Le servim imediat sau le putem tine la frigider. 5. Prajitura 100% cruda, Raw Vegan.

PENTRU CE RECOMANDA
Este recomandat in regimul persoanelor care sufera de hipercolesterolemie, anemie, reumatism sau artroze.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Nuc100.00%

Alte produse similare

Ulei de nuci presat… SOLARIS
Ulei de nuci presat…
SOLARIS
Ulei de nuci marasca… SOLARIS
Ulei de nuci marasca…
SOLARIS
Tinctura glicemonorm DACIA PLANT
Tinctura glicemonorm
DACIA PLANT
Ceai de capsuni… FARES
Ceai de capsuni…
FARES
Ceai din frunze… FARES
Ceai din frunze…
FARES
Sirop Vermicin… FARES
Sirop Vermicin…
FARES
Tinctura meridian… STEAUA DIVINA
Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA
Crema de nuc STEAUA DIVINA
Crema de nuc
STEAUA DIVINA
Colon cleanser PROVITA
Colon cleanser
PROVITA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Gel genunchi,spate(antireumatic)  500ml KOSMO OIL
500ml KOSMO OIL

32.93 lei
Ulei de nuci marasca presat la rece de la SOLARIS are un gramaj de 100ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 22.47 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri si contine nuc. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de nuci marasca presat la rece 100ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLARIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.