Ulei de ricin 200ml SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret magazine: 28.32 lei
Pret remediu.ro:
24.63 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

CE CONTINE
Uleiul de ricin este un lichid galbui extras din semintele de ricin.

CUM ACTIONEAZA
Folosit intern, uleiul de ricin este un laxativ puternic, deosebit de eficient in tratarea constipatiei. De asemenea, uleiul de ricin este eficient si impotriva parazitilor intestinali. Uleiul de ricin folosit in mod regulat pe radacinile parului si scalp este util pentru: cresterea parului; ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze; prevenirea deteriorarii parului; tratarea parului uscat; stralucirea si hidratarea parului si a scalpului; prevenirea uscarii scalpului; prevenirea despicarii varfurilor. Uleiul de ricin este o solutie eficienta si la indemina si in caz de eczeme, de rani superficiale sau de piele uscata.

CUM SE CONSUMA
Pentru tratarea constipatiei este indicat sa luati cite o lingurita de ulei in fiecare dimineata. Se poate consuma cu suc de portocale pentru un gust mai bun. Este indicat sa nu tineti aceasta cura mai mult de 3 zile. Pentru tratarea parazitilor intestinali presupune administrarea uleilui de ricin in paralel cu seminte de dovleac. Astfel, dimineata, pe stomacul gol se iau cite 10-20 g de seminte de dovleac, dupa care se iau una-doua linguri de ulei de ricin. Cura trebuie urmata timp de sapte zile. Pentru tratarea afectiunilor cutanate se recomanda ungerea zonelor afectate cu ulei de ricin, care se indeparteaza dimineata cu sapun si cu apa calduta. Pentru ingrijirea parului uleiul se aplica pe scalp si pe par, se lasa sa actioneze, dupa care se samponeaza. Uleiul de ricin poate fi utilizat simplu sau impreuna cu alte ingrediente pentru prepararea mastilor de par.

PENTRU CE RECOMANDAM
In uz intern, pentru constipatie, paraziti intestinali. In uz extern, pentru ingrijirea parului sau a pielii.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ricin100.00%

Alte produse similare

Ulei de ricin SOLARIS
Ulei de ricin
SOLARIS
Ulei de ricin SOLARIS
Ulei de ricin
SOLARIS
Emulsie pentru… STEAUA DIVINA
Emulsie pentru…
STEAUA DIVINA
Lysine lip therape… LIFE - FLO
Lysine lip therape…
LIFE - FLO
Crema Faviderm… FAVISAN
Crema Faviderm…
FAVISAN
Favinev crema pentru… FAVISAN
Favinev crema pentru…
FAVISAN
Crema pentru par… FAVISAN
Crema pentru par…
FAVISAN
Lac fixativ bo041 FAVISAN
Lac fixativ bo041
FAVISAN
Sampon contra matretii… FAVISAN
Sampon contra matretii…
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Spray argentum + 77ppm
120ml ARGENTUM +

32.51 lei
Ulei de ricin de la SOLARIS are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 24.63 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri si contine ricin. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de ricin 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLARIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.