Ulei din samburi de struguri 10ml ADAMS SUPPLEMENTS

Producator: ADAMS VISION
Brand: ADAMS SUPPLEMENTS
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 8.27 lei
Pret remediu.ro:
7.19 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Uleiul din samburi de struguri este un excelent antioxidant si contribuie la mentinerea elasticitatii pielii. Are un efect tonic si revigorant, penetreaza rapid epiderma, protejand impotriva radicalilor liberi si a razelor UVA si UVB. Ajuta pielea arsa de soare sau batuta de vant sa se regenereze foarte repede.

Uleiul din samburi de struguri este un ulei astringent, ce poate fi folosit cu succes in tonifierea si curatarea pielii. Pentru ca are o structura lejera, nu lasa o pelicula grasa la nivelul pielii si este un excelent tratament pentru tenul acneic.

Are o concentratie ridicata de acid linoleic, un acid gras important pentru membranele celulare de la nivelul pielii. Puterea sa antioxidanta este una excelenta, ceea ce ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii. Studiile au aratat ca uleiul din samburi de struguri are o putere antioxidanta de 50 de ori mai mare decat a vitaminei E si de 20 de ori mai mare decat a vitaminei C.

Uleiul din samburi de struguri poate fi utilizat sub forma de masaj facial, corporal sau capilar. Poate sa fie o baza pentru diverse creme, masti antirid, lotiuni exfoliante preparate acasa.

Incearca o masca de fata hand-made foarte simplu din ulei din samburi de struguri:
Se amesteca 4 linguri de ulei din samburi de strugure cu o lingura de sare de mare, folosind o lingura sau chiar propriile degete. Cu grija si mare atentie la zona sensibila a ochilor, se aplica pasta obtinuta si se intinde uniform.
Se lasa sa actioneze 5 minute, apoi se sterge usor cu un prosop moale. Se clateste fata cu apa calduta si se sterge cu un prosop foarte moale, tamponand pielea.

A se folosi pentru uz extern.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Struguri

Alte produse similare

Ulei din samburi… ADAMS SUPPLEMENTS
Ulei din samburi…
ADAMS SUPPLEMENTS
Dulceata din fructe… BUN DE TOT
Dulceata din fructe…
BUN DE TOT
Solutie babycalm… MAMI SI BEBE
Solutie babycalm…
MAMI SI BEBE
Pressure optimizer JARROW FORMULAS
Pressure optimizer
JARROW FORMULAS
Aller-care CHILDLIFE ESSENTIALS
Aller-care
CHILDLIFE ESSENTIALS
SOD 2000 plus SOLARAY
SOD 2000 plus
SOLARAY
Vision optimizer JARROW FORMULAS
Vision optimizer
JARROW FORMULAS
Ceai de fructe… FAVISAN
Ceai de fructe…
FAVISAN
Struguri rosii PRO NATURA
Struguri rosii
PRO NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Ulei din samburi de struguri de la ADAMS SUPPLEMENTS are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 7.19 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijire personala si contine struguri. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei din samburi de struguri 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADAMS SUPPLEMENTS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.