Ulei din seminte de in marasca presat la rece 250ml SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: lichid, 250 ml
Pret magazine: 27.46 lei
Pret remediu.ro:
23.88 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

CE CONTINE
Contine atat acizi grasi omega-3, cat si omega-6, care sunt benefici pentru sanatate. Fiecare membrana celulara contine in structura ei aceste grasimi. Creierul, organ vital, are nevoie pentru buna functionare de acesti acizi grasi. Uleiul din seminte de in contine acidul gras esential alfa-linolenic (ALA, acid gras cu lant scurt) pe care organismul sanatos il transforma in acid eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA), acizi grasi omega-3 cu lant lung, care se gasesc in uleiul de peste. Organismul uman nu poate sintetiza acesti acizi grasi, prin urmare ei trebuie adusi in corp prin alimentatie, de aceea ei sunt numiti acizi grasi esentiali. Aceste grasimi esentiale sunt exemple de acizi grasi polisaturati. Acizii grasi omega-3 ajuta la diminuarea inflamatiei, in timp ce acizii grasi omega-6 au tendinta de a contribui la procesul inflamatiei.

CUM ACTIONEAZA
Uleiul din seminte de in ajuta la reducerea colesterolului “rau” din organism, scade riscul afectiunilor cardio-vasculare. Are efect anti-trombotic, prin reducerea moderata a viscozitatii sangvine si a agregarii plachetare. Este absolut necesar pentru dezvoltarea completa a creierului uman in timpul sarcinii si in primii 2 ani de viata. Stimuleaza cresterea si dezvoltarea armonioasa a intregului organism.

CUM SE CONSUMA
Este foarte important pentru fiecare persoana sa aiba un nivel echilibrat de acizi grasi omega-3 si omega-6 obtinuti din dieta. Raportul corect intre omega 3 si omega 6 este de 1:1, 1:2, maxim 1:4. In dieta obisnuita intalnim raporturi total dezechilibrate 1:22, 1:24. Necesarul zilnic de acizi grasi omega 3 (asigurandu-i doar din uleiul de in): echivalentul a 1 lingura (15 ml) / zi, peste varsta de 13 ani, in 1-2 prize. Trebuie retinut ca uleiul de in, alaturi de alte uleiuri alimentare este un aliment bogat in calorii. Astfel, 1 lingura de ulei depaseste 100 kcal!

ISTORIC
Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a semintelor de in. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.

PENTRU CE RECOMANDAM
Uleiul din seminte de in este recomandat in ameliorarea afectiunilor cardiovasculare, reglarea tranzitului intestinal si pentru aportul de acizi grasi esentiali.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

In100.00%

Alte produse similare

Ceai de slabit… SOLARIS
Ceai de slabit…
SOLARIS
Hai la birou SOLARIS
Hai la birou
SOLARIS
Mix mei SOLARIS
Mix mei
SOLARIS
Omega forte SOLARIS
Omega forte
SOLARIS
Saratele picante SOLARIS
Saratele picante
SOLARIS
Seminte de in SOLARIS
Seminte de in
SOLARIS
Seminte pentru… SOLARIS
Seminte pentru…
SOLARIS
Ulei din seminte… SOLARIS
Ulei din seminte…
SOLARIS
Ulei din seminte… SOLARIS
Ulei din seminte…
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Sedoral
40cps FARMACLASS

23.83 lei
Carbodigest
40cps FARMACLASS

23.60 lei
Ulei din seminte de in marasca presat la rece de la SOLARIS are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 23.88 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri si contine in. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei din seminte de in marasca presat la rece 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLARIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.