Ulei esential busuioc 10ml MAXIMA

Producator: JUSTIN PHARMA
Brand: MAXIMA
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 11.44 lei
Pret remediu.ro:
9.95 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:

Ulei esential de Busuioc

Ocimum basilicum

Uleiul esențial de busuioc se obține prin distilarea cu vapori, având un miros proaspăt dulce- picant, tratând o gamă largă de afecțiuni respiratorii, cutanate, nervoase și articulare.

Proprietăți

Antiseptic, emenagog, febrifug, antispasmodic, tonic general și nervos, antiinflamator, antiviral.

Ajută pielea iritată - Datorită eugenol-ului compus al busuiocului, se inhibă acțiunea enzimelor care cauzează iritații la nivelul pielii, reducând inflamațiile.

Reduce disconfortul - Uleiul esențial de Busuioc este un analgezic natural și poate fi folosit pentru ameliorarea disconfortului cauzat de arsuri, răni, vânătăi răni postoperatorii, entorse.

Purifică aerul - Uleiul esențial de busuioc, datorită proprietăților sale anti-microbiene, ajută la purificarea aerului asigurând un mediu mai curat și alimente mai sigure pentru consum.

Ajută sistemul nervos - Uleiul esențial de busuioc amelioreză oboseala mentală, migrenele și depresia.

ATENȚIE: Uleiul esențial de busuioc nu este recomandat gravidelor.Se folosește pe piele împreună cu un ulei bază (50%) cu un ulei vegetal.

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de catina 900mg
40cps HOFIGAL

31.15 lei
Solutie farebil d48
10ml FARES

16.27 lei
Ulei esential busuioc de la MAXIMA are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 9.95 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri aromoterapie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei esential busuioc 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MAXIMA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.