Ulei esential de mandarina 10ml ADAMS SUPPLEMENTS

Producator: ADAMS VISION
Brand: ADAMS SUPPLEMENTS
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 15.9 lei
Pret remediu.ro:
13.83 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Uleiul esential de mandarina este recomandat pentru proprietatile sale antiseptice si tonifiante. Proprietatile uleiului stimuleaza dezvoltarea de noi celule.

Este antiseptic, depurativ, diuretic si tonifiant si este un ingredient fantastic, care ajuta la purificarea si echilibrarea pielii. In acelasi timp, asigura o piele mai fina, combatand infectiile si inlaturand orice congestie din piele. Uleiul esential de mandarina are o aroma dar si o actiune foarte delicata, fiind printre putinele uleiuri esentiale care sunt recomandate in masajul copiilor sau al gravidelor (trimestrul II si III).
Poate fi folosit in amestec cu uleiuri vegetale (7 picaturi de ulei esential de mandarin la 10 ml de ulei vegetal): ca ulei de corp, pentru prevenirea vergeturilor (cel mai bun rezultat este obtinut in combinatie cu uleiul de avocado); pentru ingrijirea pielii flasce si a ridurilor; tonic pentru circulatie; pentru combaterea celulitei, etc.

Modul de intrebuintare in aromaterapie:
• Inhalatiile sunt foarte potrivite pentru tratarea problemelor respiratorii, a racelilor, gripei si pentru pregatirea tenului in vederea unui tratament cosmetic. Pentru aceasta, se toarna intr-un vas 1 l de apa clocotita si se adauga 3-4 picaturi de ulei. Vaporii degajati se inspira stand aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare.
• Masajul este una dintre cele mai populare metode de utilizare a uleiurilor esentiale. Pentru o sedinta de masaj se adauga 4-6 picaturi de ulei esential in aproximativ 10 ml ulei de masaj.
• Baia este o cale foarte placuta si totodata eficienta de a folosi uleiurile prin relaxarea care o induce apa calda si prin faptul ca porii se dilata, pemitand uleiului sa patrunda prin tegumente. Uleiurile se adauga inainte de a incepe baia si nu mai devreme, deoarece datorita caldurii ele se evaporeaza foarte usor. Astfel, pentru o baie se pun 4-6 picaturi de ulei esential (sau 4-6 picaturi de amestec) in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de baza, apoi se toarna in cada si se amesteca bine. Baia va dura 10-20 minute.
• O compresa fierbinte este un mod eficient de a trata multe probleme ale pielii, ca de exemplu injectiile, sau durerile mulsculare de natura reumatica. Cantitatea de ulei depinde de suprafata pielii pe care aplicati compresia: 2 picaturi pentru suprafete mici, 6-8 picaturi pentru suprafete mari.
• Candela (lampa) odorizanta se foloseste pentru a aromatiza camera, pentru a genera o stare de spirit pozitiva, tonica, sau dimpotriva de relaxare, sau pur si simplu pentru a crea o atmosfera speciala. Pentru aceasta, se pune apa calduta in farfuria candelei, se adauga 3-5 picaturi de ulei si se aprinde lumanarea.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Mandarin

Alte produse similare

Ulei esential de… HERBALSANA
Ulei esential de…
HERBALSANA
Ulei de masaj energizant ELMIPLANT
Ulei de masaj energizant
ELMIPLANT
Ceai de fructe,… SONNENTOR
Ceai de fructe,…
SONNENTOR
Ceai bucuria iernii INGERASII STRENGARI
Ceai bucuria iernii
INGERASII STRENGARI
Ulei esential de… VITACARE
Ulei esential de…
VITACARE

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei esential de lamaie
10ml SOLARIS

10.10 lei
Ulei esential de eucalipt
10ml SOLARIS

10.61 lei
Ulei esential de portocale
10ml SOLARIS

10.10 lei
Ulei esential de mandarina de la ADAMS SUPPLEMENTS are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.83 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri aromoterapie si contine mandarin. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei esential de mandarina 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADAMS SUPPLEMENTS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre mandarin:

Nu am gasit vreun articol relevant.